Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2020 18:52
Arana 77

XXX.XXX.216.133

Zdravím,

máme fenku vipeta s PP, jsou jí 4 roky. Před 27 dny byla plánovaně nakryta a předevčírem jsme byli u veterináře na sonu a ten řekl, že tam je jen 1 štěně.To mi ale přijde divný, protože jsme kryli podle krevních testů.(nepřekrývali jsme). A neznám žádného vipeta, který by měl jen 1 štěně.

Myslíte, že nějaká štěňata prostě nebyla na sonu vidět? Nebo tam je opravdu jen 1?

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2020 19:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Arana 77 napsal(a):
Zdravím,

máme fenku vipeta s PP, jsou jí 4 roky. Před 27 dny byla plánovaně nakryta a předevčírem jsme byli u veterináře na sonu a ten řekl, že tam je jen 1 štěně.To mi ale přijde divný, protože jsme kryli podle krevních testů.(nepřekrývali jsme). A neznám žádného vipeta, který by měl jen 1 štěně.

Myslíte, že nějaká štěňata prostě nebyla na sonu vidět? Nebo tam je opravdu jen 1?

A i B je správně. Před pár dny to tady někdo psal, že na sonu 4 a pak při porodu 9? Nepamatuju si přesně, ale byl to dost podstatný rozdíl. Ano, 1 štěně nepravděpodobné, ale příroda umí překvapit.

31.7.2020 19:05
Arana 77

XXX.XXX.216.133

Děkuju za odpověď, necháme se překvapit :-)

31.7.2020 20:02
lenocka

XXX.XXX.60.146

Může se stát. To samý nedávno kamarádky téměř 4letá fena, progesteron, krytí perfektní...a 1 štěně. Jinak plemeno cca 25kg a vrhy běžně 4-8 štěňat.
Nu, bude překvapení...a nebo RTG krátce před porodem (nevím přesně, nechovám).

31.7.2020 20:49
arosek

XXX.XXX.60.11

Fena GR, prvni vrh 9 stenat. Druhy vrh kryti dle proge na idelani hladine. Sono nejprve neukazalo nic (21 den, sli jsme hodne brzy). 25 den bylo jedno mimino.
Pro jistotu jsme 14 dni pred porodem cvakli rtg, jak to normalne nedelam. A vazne byl jen jeden.

Prave mi okusuje backoru, hajzlik :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík