Whippet/Vipet s PP

Prodám Vipeta - Uvolnil se nám z rezervace krásný pejsek DALLAS STARS Dayla...
Dohodou
Zdravím,
máme fenku vipeta s PP, jsou jí 4 roky. Před 27 dny byla plánovaně nakryta a předevčírem jsme byli u veterináře na sonu a ten řekl, že tam je jen 1 štěně.To mi ale přijde divný, protože jsme kryli podle krevních testů.(nepřekrývali jsme). A neznám žádného vipeta, který by měl jen 1 štěně.
Myslíte, že nějaká štěňata prostě nebyla na sonu vidět? Nebo tam je opravdu jen 1?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Arana 77
napsal(a):
Zdravím,
máme fenku vipeta s PP, jsou jí 4 roky. Před 27 dny byla plánovaně nakryta a předevčírem jsme byli u veterináře na sonu a ten řekl, že tam je jen 1 štěně.To mi ale přijde divný, protože jsme kryli podle krevních testů.(nepřekrývali jsme). A neznám žádného vipeta, který by měl jen 1 štěně.
Myslíte, že nějaká štěňata prostě nebyla na sonu vidět? Nebo tam je opravdu jen 1?
A i B je správně. Před pár dny to tady někdo psal, že na sonu 4 a pak při porodu 9? Nepamatuju si přesně, ale byl to dost podstatný rozdíl. Ano, 1 štěně nepravděpodobné, ale příroda umí překvapit.
Fena GR, prvni vrh 9 stenat. Druhy vrh kryti dle proge na idelani hladine. Sono nejprve neukazalo nic (21 den, sli jsme hodne brzy). 25 den bylo jedno mimino.
Pro jistotu jsme 14 dni pred porodem cvakli rtg, jak to normalne nedelam. A vazne byl jen jeden.
Prave mi okusuje backoru, hajzlik :D