Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2020 16:50
Ený16

XXX.XXX.168.189

Dobrý den, 13.7.2020 jsme byli s naší fenkou na kastraci. Vše proběhlo v pořádku. Doma jsem se snažila co nejvíc jí hlídat, když jsem já nemohla hlídala babička. Po cca 20dnech měla ranku zahojenou jen 1 uzlik koukal, spíše zarůstal, tak jsme jej odstřihli. Dnes jsem náhodou koukla na bříško a má tam takovou malou bulku. Ten uzlik co jsem odstřihla měla na druhé straně, takže z toho to není. Nic ji není, běhá, baští i pije. Když na to sáhnu či to zkusím zamačknout vůbec na to nereaguje. Ráno zavolám veterináři co s tím, každopádně třeba se s tím tady někdo setkal. Zde přikládám fotku.
Děkuji Vám za rady.
PV

12.8.2020 22:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jo, tak s tím na veterinu, není tam podle mne jen bulka, ale je tam i reakce(začervenání) asi na steh? To měla samovstřebatelné? Trochu mne mate ta informace, že za 20 dní ranku zahojenou? Mámy fenka měla ránu pěkně zahojenou určitě už za 14 dnů.

12.8.2020 22:22
Ený16

XXX.XXX.168.189

Omlouvám se, to byl překlep, mělo tam být 14 dnů. Teď jsem si toho všimla. 20 dnů mělo být v tom že jsem ji odstřihla ten steh. Ano měla samovstřebatelné. Raději zavolám ráno vet a uvidíme. Nic ji nebolí sle nerada bych aby se to rozjelo.

13.8.2020 07:40
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ený16 napsal(a):
Omlouvám se, to byl překlep, mělo tam být 14 dnů. Teď jsem si toho všimla. 20 dnů mělo být v tom že jsem ji odstřihla ten steh. Ano měla samovstřebatelné. Raději zavolám ráno vet a uvidíme. Nic ji nebolí sle nerada bych aby se to rozjelo.

Já měla samovstřebatelné u kočky a mám tedy špatnou zkušenost, měla tam také reakci, ale o moc horší, udělala se jí tam boule jak palec pod celým šitím, taková na pohmat ,,gelová", výpotek, musela na ATB a nějaké ještě léky na to, naštěstí do toho nemuseli šťourat. Pokud jsou to samovstřebatelné, možná je tam nějaká ta reakce normální, poslala bych fotku na veterinu, ať ji tam nemusíte tahat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík