Dlouhosrstá štěňátka německého ovčáka s PP

Prodám Německého ovčáka - Nabízíme dlouhosrstá štěňátka německého ovčáka s...
17000 Kč
Dobrý večer,
našel by se někdo, kdo má slušný přehled v granulích? Aktuálně krmím N&D LG DOG Adult M/L Lamb & Blueberry. Jsme na nich sedmý měsíc, ale připadá mi, že z nich psa pálí žáha. Mám ovčáka, kterému je 17 měsíců. Hledáme krmivo LG, bílkoviny max. do 28% a tuk mezi 15-18% (N&D mají 18% a konečně se na nich trošku spravil, vypadal strašně ).
Byly mi doporučeny BARKING HEADS, ale pro velká plemena mají jen 14% tuky a co se týká vitamínu mi přijdou takové... velmi jednoduché, strohé nechci aby pak psovi něco chybělo. Zkoušeli jsme Brit care i fresh a ani jedny nesedly.
Nevíte, co je v obdobné cenové relaci jako N&D LG a vyhovovaly by mým požadavkům? Moooc děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Když už granule, tak Barking Heads jsou jedny z nej, hlavně trávení oká. Nevím, podle čeho hodnotíte vitaminy a psi na nich nehubnou. Pak ještě Marp je v pohodě, mmch je chrlí stejná fabrika.
Pokud chcete nutně zůstat u granulí, prostudujte si přírodní pamlsky, to jsou také významná aditiva. Sušená vepřová chrupavka, střívka, hovězí plíce, srdce, drůbeží srdce... Kolagen, tuk... Spíš v barf shopech od maloproducentů bez konzervace. Je to levné a většina psů kvůli tomu pomalu zatancuje čardáš.
Petern
XXX.XXX.168.240
Barking heads jsou kvalitní granule, těch bych se určitě nebál. Můžu doporučit ještě https://www.aaagranule.cz/dospely-2-7-let-3:primordial/ kvalitativně jsou výš než N&D LG a jsou bezobilné. Navíc super poměr kvality a ceny.