Štěňata německého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Prodám štěňata NO s PP. Otec: Arre Hartis dvakrá...
DohodouVeji
XXX.XXX.8.183
Dobrý den,
prosím o radu ohledně zhruba dvouleté fenky německého ovčáka.
Není naše, je sousedů, ale naše by mohla být. Celý život, už od štěněte, byla zavřená v kotci, vypuštěna jen na krátké vyvenčení, než si soused vykouřil cigaretu. Letos na jaře soused zemřel a jeho žena začala fenku pouštět na zahradu na na většinu dne. Ráno jí otevře, jde do práce, k večeru se vrátí a zavře jí. Fenka začala mít zdravotní potíže, konkrétně nevíme jaké, ale už má několikáté antibiotika a pořád není dobrá. Zhubla 8 kilo. Osobně si myslím, že je psychicky špatná, že nezvládá tolik volnosti a navíc je pořád sama, to ovšem byla i za života souseda. Sousedka jí chce darovat, ale kvůli zdravotním problémům jí teď nikomu ani dát nemůže.
Uvažovali jsme, zda si jí nevzít, ale máme malé dítě a nevíme, jak s fenou v tomto případě pracovat. Je nám jí líto, ale zároveň máme strach, abychom tuto situaci zvládli. Jinak je moc hodná a přítulná. Prostě mazel.
Poradíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já bych se teda určitě domluvila se sousedkou ohledně prohlídky u veterináře....
A co se toho vašeho váhání týče, tak co si zkusit vzít fenu na prochajdu a nebo eventuelně si jí vzít párkrát na "návštěvu", abyste viděli jestli to půjde a nebo ne??
Veji
XXX.XXX.106.27
To mě už taky napadlo si jí “půjčit” na nějakou dobu. Jinak s tím veterinářem, sousedka s ní právě chodí. Má nějaké špatně výsledky krve, dříve měla asi zánět v uchu, pak podezření na problém s kyčlema. Myslíte jako jít s ní k veterináři?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Veji
napsal(a):
To mě už taky napadlo si jí “půjčit” na nějakou dobu. Jinak s tím veterinářem, sousedka s ní právě chodí. Má nějaké špatně výsledky krve, dříve měla asi zánět v uchu, pak podezření na problém s kyčlema. Myslíte jako jít s ní k veterináři?
Ano, jít s fenkou k veterináři. Ať víte přesně, do čeho jdete. Špatné výsledky krve, asi zánět v uchu…, mně by to nestačilo.