Štěňata Labrador Retriever s PP

Prodám Labradorského retrívra - Rodinná CHS Blazing Diamond nabízí černého...
Dohodoueva02
XXX.XXX.208.232
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o názor. Jedná se o 10ti letého labradora,který od 2 let trpí epilepsií. Během jednoho záchvatu při pádu si doživotně poranil páteř. Kvůli tomu nemohl už poslední 4 roky na dlouhé procházky, tudiž i přibral a to má za následek už velmi pokročilou artrózu kyčelních kloubů a ještě k tomu na břichu už velký útvar, který ale není zhoubný. Poslední 2 měsíce je ve stavu kdy na krátké procházce jen kulhá, zakopává, odmítá už chodit. Má takové bolesti páteře, že se mu denně píchají injekce proti bolesti, ale tenhle měsíc už nezabírají, max jednou za týden je mu lépe, že nekňučí bolestí. Den bez injekci a leků už nepřipadá v úvahu.
Chtěla bych vědět váš názor co se eutanázie týče v tomto případě.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pes bolest skrývá. A když už ji skrýt nemůže, tak včera bylo pozdě.
Upřímně do tohodle stavu bych to já nikdy nenechala dojít....vím, že je to smutné, ale jestli se ptáte na to, zda nechat psa odejít, tak můj názor je, že včera bylo pozdě..
eva02
XXX.XXX.208.232
Pesan už od dubna není. Jen mám stále černé svědomí, zda to prostě ještě nějak nešlo a jestli jsem nezradila nejlepšího kámoše.
eva02
napsal(a):
Pesan už od dubna není. Jen mám stále černé svědomí, zda to prostě ještě nějak nešlo a jestli jsem nezradila nejlepšího kámoše.
V dubnu jsem musela nechat odejít svojí milovanou feňulku...moje všechno....zdaleka na tom nebyla tak zle jako váš pejsek, tedy dle diagńozy jsem věděla, že bude konec a šlo jen o to kdy.
Bylo to těžké, bolí to, zůstala jsem sama a opuštěná, jsem naštvaná na celý svět, že jsem přišla o moje štěstí....ale svědomí vůči mojí holce mám čisté a to přestože by to možná nějaký čas ještě šlo, přestože byla možnost zvolit ještě silnější léky na bolest, přestože bychom měly možná lepší dny a horší dny....ale když mi začala občas pokňourávat a to i když v klidu ležela, tak bylo jasný, že už jí to bolí a hodně a že nemá cenu kvůli mému sobectví to prodlužovat...a hlavně bych se nemohla dívat na to, jak moje holka trpí, je to to poslední, co člověk může pro psa udělat...nechat ho důstojně a bezbolestně uspat.
eva02
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o názor. Jedná se o 10ti letého labradora,který od 2 let trpí epilepsií. Během jednoho záchvatu při pádu si doživotně poranil páteř. Kvůli tomu nemohl už poslední 4 roky na dlouhé procházky, tudiž i přibral a to má za následek už velmi pokročilou artrózu kyčelních kloubů a ještě k tomu na břichu už velký útvar, který ale není zhoubný. Poslední 2 měsíce je ve stavu kdy na krátké procházce jen kulhá, zakopává, odmítá už chodit. Má takové bolesti páteře, že se mu denně píchají injekce proti bolesti, ale tenhle měsíc už nezabírají, max jednou za týden je mu lépe, že nekňučí bolestí. Den bez injekci a leků už nepřipadá v úvahu.
Chtěla bych vědět váš názor co se eutanázie týče v tomto případě.
Na co čekáte? Vždyt ten pes trpí, má bolesti a ani injekce nezabírají Thle jste měli ukončit mnohem dřív
eva02
napsal(a):
Takže pejska jste nechali odejít a teď si to vyčítáte.
Nemáte proč. Pokud chlupáč trpěl bolestí už tak, že mu ani léky nepomáhaly a už se ani nemohl přemáhat, byl určitě nejvyšší čas. Mám za sebou čtyři takovéto odchody nemocných pejsků a ačkoliv jsem je těžce nesla, věděla jsem, že prodlužovat to už nemůžu, že bych byla sobec. Udělali jste dobře.