Štěně labradorského retrievera s PP

Prodám Labradorského retrívra - CHS Frotaris - máme volného 1 černého chlap...
38000 KčT.S.
XXX.XXX.87.20
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouhé procházky by jste doporučili pro 3 měsíční štěně labradora? Předem díky za názory...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Délku neodhadnu, ono něco jinýho je vzdálenost z bodu A do bodu B a něco jinýho je jaký má štěně temperament a kolik toho naběhá kolem této trasy okolo....my chodili tak 30-45 minut.....u štěněte velkýho psa udělám raději víc kratších procházek, než ho přetěžovat.
My chodili na hodinu.
Když se mi zdálo, že už jdeme dlouho a mohly by se mu začít matlat nožičky, vzala jsem ho do náruče a kousek nesla. Když se začal nespokojeně vrtět, šel na zem. Touto metodou se dá dojít docela daleko, takže štěněti ukážete kus světa a spoustu zajímavostí, aniž byste ho přetížili.
A ty svaly na rukách, co jsem měla!
Hlavně to chce netlapkat po asfaltu. Furt. Není důležité jak daleko, ale co se bude dít.
Zas tolik času nikdo nemá, když si vezmete, že takové štěně papá 4x denně, po jídle má mít hodinu klid, dopoledne je páníček v práci a v noci se nikam nechodí; jen venčit. Takže to je tak 5 krátkých venčení kolem zahrádky a jedna třeba hodinová procházka? Tito vstávají v pět, natlásknou se a jdou zase hajat.
Šlo se 2 km po lese a louce a už jsem si říkala "á, mám nerozbitnýho psa",
ale pak silnice 300 metrů a ono si to sedlo a pravilo "nejdu".
napsal(a):
Hlavně to chce netlapkat po asfaltu. Furt. Není důležité jak daleko, ale co se bude dít.
Zas tolik času nikdo nemá, když si vezmete, že takové štěně papá 4x denně, po jídle má mít hodinu klid, dopoledne je páníček v práci a v noci se nikam nechodí; jen venčit. Takže to je tak 5 krátkých venčení kolem zahrádky a jedna třeba hodinová procházka? Tito vstávají v pět, natlásknou se a jdou zase hajat.
Šlo se 2 km po lese a louce a už jsem si říkala "á, mám nerozbitnýho psa",
ale pak silnice 300 metrů a ono si to sedlo a pravilo "nejdu".
No to my popojíždíme autem, až k místu, kde začíná prochajda v přírodě, protože můj psí důchodce než by se tam dohrabal, tak bychom mohli jít zpátky....on si pak jde tím svým pomalým tempem a štěně toho prostě naběhá víc okolo.
Ale rozdíl taky je prochajda - louky, les, polňačka a "prochajda socializační" po městě....město je únavné podstatně víc a není tam ani moc sranda.