Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Westernsun

26.9.2020 12:43
Westernsun

XXX.XXX.108.252

Zdravim, moje (sic chovná) fena zpravidla hárá 3 týdny. Dnes je to 21. den, zkusila jsem ji pustit se psem na zahradu, lítali spolu a ta sviňa pes do ní asi na 10 vteřin vnikl (než jsem za nima doběhla), myslíte že fena s ohledem na minulé cykly může mít stálé dostatek progesteronu k zabřeznutí? :-( pesan má sice po svodu, ale ještě ne po testech, tedy není chovný... za 3 týdny s ní zajdu na sono, ale zajímal by mě Váš názor/zkušenost, štěňata teď nechceme. Střední plemeno oba 30kg

26.9.2020 13:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Westernsun napsal(a):
Zdravim, moje (sic chovná) fena zpravidla hárá 3 týdny. Dnes je to 21. den, zkusila jsem ji pustit se psem na zahradu, lítali spolu a ta sviňa pes do ní asi na 10 vteřin vnikl (než jsem za nima doběhla), myslíte že fena s ohledem na minulé cykly může mít stálé dostatek progesteronu k zabřeznutí? :-( pesan má sice po svodu, ale ještě ne po testech, tedy není chovný... za 3 týdny s ní zajdu na sono, ale zajímal by mě Váš názor/zkušenost, štěňata teď nechceme. Střední plemeno oba 30kg

Možné že zabřezne samozřejmě je, i když ta pravděpodobnost není velká.
Pokud by březí byla, a pes jinak splňuje podmínky chovnosti (testy doděláte), tak rozumné kluby většinou umožní psa dodatečně uchovnit, aby štěňata dostala PP. Pokud bude březí, tak kontaktujte poradce chovu, a zkuste probrat další postup.

Přidejte reakci

Přidat smajlík