Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčDobrý den, máme 2 ročního pejska, chodíme sním pravidelně k veterinář. Už zhruba měsíc se mu dělá u penisu hnis někdy je bíly někdy nazelenalý ale nemá ho tam pokaždé, byli jsme s tím u Veterináře 2x tam mu brali i vzorek moči, poté nám dali dezinfekční hnědou vodičku, že mu do penisu máme přes injekční stříkačku stříknout cca 10ml té vodičky na vyplachnutí, byli jsme na kontrole s tím že se mu to nelepší paní veterinářka nám na kontrole řekla že se to pejskům prostě dělá, takže jsme šli domů. Hnis se mu dodnes dělá tak mu to utírám kapesníkem. Máte s tím někdo zkušenost ? Popřípadě jak jste to vyřešili.
Uživatel s deaktivovaným účtem
betadina ve vlažné vodě a prostě vyplachovat. pravidelně.
lesnížínka
napsal(a):
Penis? My vyplachovali vždycky jen předkožku...
no, předkožkový vak.
Vyplachovala jsem psovi hypermanganem naředěným do svetlerůžového roztoku.
lesnížínka
napsal(a):
Ale jim vetka prý říkala,,stříknout do penisu"...
to, těžko říct, jak to zadavatelka myslela. stříkačkou si ale pes 10 ml čehokoliv "do penisu" stříknout nenechá.
SryNa21
napsal(a):
Omlouvám se, blbě jsem to napsala, paní veterinářka myslela do předkožky vstříknout.
Tak to je OK Naředit betadinu nebo hypermangan - jak psaly holky. Vytáhnout prsty předkožku...si ji prostě přidržet a stříkačkou to do ní napustit. Promnout trochu a pustit, ono to vyteče samovolně. Vlažná voda, mému psu to nikdy nijak nevadilo.
Dotaz - pomáhá v tomto i lichořeřišnice, kterou dávám hafanovi na močové cesty? Anebo to na prevenci v tomto případě nemá vliv?
https://www.almona.cz/lichorerisnicova-tinktura-bezalkoholova-d570-htm
ainu
napsal(a):
Dotaz - pomáhá v tomto i lichořeřišnice, kterou dávám hafanovi na močové cesty? Anebo to na prevenci v tomto případě nemá vliv?
Ne, nepomáhá, vyzkoušeno, pes ji bral na už nevím co? Na močové cesty ale ne, snad na možnou anaplazmu...jsem někde vyčetla. Pomohla mu až teď ta chemická kastrace, tedy utlumení hormonální činnosti.
lesnížínka
napsal(a):
Tak to je OK Naředit betadinu nebo hypermangan - jak psaly holky. Vytáhnout prsty předkožku...si ji prostě přidržet a stříkačkou to do ní napustit. Promnout trochu a pustit, ono to vyteče samovolně. Vlažná voda, mému psu to nikdy nijak nevadilo.
Děkuji za reakci, a to jsou běžně dostupné připravky v lékarně ? Nebo musím k veterináři ?
ainu
napsal(a):
Dle mého laického původu záleží na původci.
Mně lichořeřišnice pomohla na záněty způsobené zlatým stafylokokem, na které pomáhal propolis a jinak nic jiného (přírodního) - ani ten alkohol ne. Ale zas mi naprosto nepomohla na zánět způsobený streptokokem.