Štěňátka NO

Prodám Německého ovčáka - Odčervená očkovaná čipovaná vhodné k výcviku, soc...
8000 KčPavel_schreier
XXX.XXX.60.201
Dobrý den,
Mám 6 měsíční fenu NO a poslední měsíc ztrácí pozornost. Na cvičáku mi vždy šlapala jako hodinky ale teď vydrží max 3 minuty a pak se rozhlíží kolem. Když ji pustím z kotce tak vyletí, najde si svou gumovou hračku a tu kouše celý den a u toho kňučí. Myslíte že by mohla ještě prezubovala a nebo to je chování před prvním haranim ?
Dobrý den,
možná by jste mohl fenku ještě raději jen vychovávat. V půl roce si myslím, že rozhodně není stavěná na to aby šlapala jak hodinky. Nyní je moderní srovnávat psy s lidmi. A víte, že děti chodí do školy od šesti let a některé mají odklad. Takže vaše fenka potřebuje procházky do známých i neznámých míst. Nechat ji koukat na svět a doma i na tom cvičáku můžete těch deset minut cvičit.
Jak to děláte nyní je špatně, tak vám sebevědomý pes nevyroste.Mám se psy šedesátiletou zkušenost.
bobina65
napsal(a):
Dobrý den,
možná by jste mohl fenku ještě raději jen vychovávat. V půl roce si myslím, že rozhodně není stavěná na to aby šlapala jak hodinky. Nyní je moderní srovnávat psy s lidmi. A víte, že děti chodí do školy od šesti let a některé mají odklad. Takže vaše fenka potřebuje procházky do známých i neznámých míst. Nechat ji koukat na svět a doma i na tom cvičáku můžete těch deset minut cvičit.
Jak to děláte nyní je špatně, tak vám sebevědomý pes nevyroste.Mám se psy šedesátiletou zkušenost.
Já si také myslím, že je to ještě štěně a puberta o sobě dává vědět. Hárání u velkého plemene přichází později ( není to pravidlo, první hovawartka hárala v 7 měsíci). Chce to trpělivost, přejde to. Ale ani NO není na klíček, šlapat jako hodinky mi přijde u psa dospělého, z nějakou tou zkouškou, štěně se ještě rozkoukává.
Pavel_schreier
XXX.XXX.60.201
Máte asi pravdu. Budu muset s ní zpomalit a začít s ní jezdit na výlety ať toho pozná co nejvíce