Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

HanH

4.10.2020 12:35
HanH

XXX.XXX.250.56

Ahoj všem,

potřebovala bych poradit. Moje 6ti letá fenka samojeda se začíná měnit.

Byla bohužel několikrát pokousána psem (ona se chovala přátelsky). Naposledy jí kousl pes nečekaně do zadní nohy a od té doby vyjíždí po psech, které potkáme. Poradíte mi prosím, jak jí to odnaučit? Neustále ji mám na samonavíjecím vodítku. Je jinak velmi přátelská.

Moc děkuji.
H.

4.10.2020 19:44
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.252.160

Když ji máte pořád na vodítku,to je fajn.A ti psi,co jí pokousali,ti byli na vodítku?To je divný, že ji několikrát pokousali.A co na to majitelé těch psů

4.10.2020 19:58
Vidtmanová Marta

XXX.XXX.252.160

A ještě jsem chtěla napsat, že ona se začala bránit,proto vyjíždí po psech,moje to dělá taky.Pes, který se jí nelíbí,je k neudržení

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2020 23:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ve zkratce...

Muj utulkac byl neuveritelne submisivni a pratelsky, ale par ataku od volne pobihajicih psu behem dvou zimnich mesicu v parku z nej udelalo taky ostraziteho - az na volne pobihajici psy starujiciho neurotika.

Odnaucit? To asi nelze. V hlave to ma.
Spis s tim clovek i pes zije.

Vic koukate kolem sebe. Resite s kym se potkat muze (kdo je klidny, pratelsky), s kym radsi ne (taha pana, neposloucha...).

Psum na volno se snazime vyhybat uplne...

No a ze zacatku jsme museli se psem i "mimo cestu" kdyz sel proti nejaky "fakt" pes (pro nas cerny s ocasem nahoru).
Psa usadit. Pochvalit za to ze v klidu... A jit si dal po svem.

Psy co jdou na vodaku jen kolem nas uz diky tomu davno neresime, ale volne pobihajici...
No musim odhanet. I to se clovek nauci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík