Retrivr s PP

Prodám Labradorského retrívra - Nabízím nádherná štěňátka labradora - labra...
22000 Kč
PsíPán
napsal(a):
Ahoj! Valik vleze do každé vody, nemáme stoprocentní přivolání, proto je na stopovacce. Teď minulý týden, jak bylo sychravo, mokré vodítko, párkrát potahne, zima, mám úplně zničené ruce, které nutně potřebuji k praci😃obyčejné rukavice mám hned promocene, máte někdo nějaký tip?
Flexi vodítko - prodávají se i v délce 8 metrů.
janaa
napsal(a):
Rukavice neopren a stopovačku ze zmíněného Biothanu. Nenasákává, nezachytává se, neřeže do rukou, za mě super. Nebo samozřejmě flexinu,ale to pak není o nácviku přivolávání a usměrňování,no
Přivolání jde cvičit perfektně i na flexe, ale to už tu bylo mnohokrát psáno.
janaa
napsal(a):
Ale tak samozřejmě, ale jestli to má jen jako pojistku, pes tahá šňůru za sebou, problém je hlavně u vody,tak tam se šňůra chytá,tak na to flexa nee. Jsem to blbě napsala
Do vody bych asi psa na šňůře nepustila - bála bych se, ze se zamotá nebo o něco zachytí a utopí se (kdysi jsem zachraňovala psa chycenýho za obojek o větev pod hladinou, a už nikdy více)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Do vody bych asi psa na šňůře nepustila - bála bych se, ze se zamotá nebo o něco zachytí a utopí se (kdysi jsem zachraňovala psa chycenýho za obojek o větev pod hladinou, a už nikdy více)
Přesně. taky jsme psovi obojek do vody sundávali. Když vidím jak lidi pouští psy do vody na vodítku nechápu.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
No já to chápu právě tak,že nechtějí,aby do vody chodil, přivolání od vody není stoprocentní, takže tahá stopovačku, aby ho při příchodu někde k vodě mohli chytnout. Ne,že ho tam s ní pouští. To fakt může někoho napadnout?
Valik má 8 měsíců,je naprosto vítací pes,což se týká aut,lidí i ptáků,vlastně všeho,proto ho mám pořád na stopovačce,ať můžu to přivolání pořád trénovat.na procházky chodíme daleko pořád kolem řeky,někdy po břehu,někdy nahoře,někdy po cyklostezce,tak si nedokážu fakt přestavit jak mu do vody,kde každou chvíli hupsne nebo lítá po kraji čumákem pod vodou neustále připínám a odepínám obojek.jinak se od něho nehnu a on ode mne taky ne,takže klidně za ním do té řeky skočím,kdyby něco.a zakazovat vodu mu nebudu,to by byl smutnej:-)