Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2020 10:00
Sabrina

XXX.XXX.173.150

Dobrý den, mám dotaz mám 8. měsíční stěně křížence labradora a krmíme granulemi N &D LG Borůvka. Pes mi strašně prdí myslím že je to granulemi zkouším jí dávat jen ty a nic jiného... Prosím o radu jaký granule stejné kvality jak N &D by jste nahradili. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2020 10:06

N&D jsem krmila naposled a přešli jsme na maso. Psi nejen přestali prdět, ale ani nemají zácpu.

16.10.2020 10:41

Zkuste Primordial.

7.3.2021 07:56
Marhule

XXX.XXX.142.187

Dobrý den,
prosím o radu. Přešla jsem s pejskem na granule N&D OCEAN DOG Adult M/L Herring. Nejdříve jsem "na vyzkoušení" koupila 2,5kg pytlíky, kdyby nesedly. Vše bylo vpořádku, chutnaly a bobky byly ukázkové, tak jsem koupila už 12kg pytel. Ale už při jeho otevření jsem si všimla rozdílu - oproti přechozímu balení jsou granule divně ulepené. Nejsou žluklé, voní hezky ani nejsou plesnivé. No a pejskovi už tak moc nejedou... Krmíte někdo delší dobu těmito granulemi? Nedošlo k nějaké změně receptury nebo výroby? Děkuji

7.3.2021 08:02

Marhule napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu. Přešla jsem s pejskem na granule N&D OCEAN DOG Adult M/L Herring. Nejdříve jsem "na vyzkoušení" koupila 2,5kg pytlíky, kdyby nesedly. Vše bylo vpořádku, chutnaly a bobky byly ukázkové, tak jsem koupila už 12kg pytel. Ale už při jeho otevření jsem si všimla rozdílu - oproti přechozímu balení jsou granule divně ulepené. Nejsou žluklé, voní hezky ani nejsou plesnivé. No a pejskovi už tak moc nejedou... Krmíte někdo delší dobu těmito granulemi? Nedošlo k nějaké změně receptury nebo výroby? Děkuji

Správně je pytel "vakuově" balený, tj. není tam vzduch a nemá se tam dostat, jakož i teplo a vlhko. Balení vypadá prostě placatě, žádné hrkání uvnitř. Ulepené granule jsou ty, co se dostaly na vzduch, napadla je vlhkost. Mám to vyzkoušené, nezávisle na značkách. Eshopu bych to vrátila. Je to tak, že kdo rozřezával paletu, možná udělal malinkou dírku do jednotlivých pytlů a je vymalováno. Nejdřív ztráta chuti, pak plíseň, zažívací problémy a
pak hledám jinou značku.. zbytečně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík