Labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Emerald Marvel přijímá...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
N&D jsem krmila naposled a přešli jsme na maso. Psi nejen přestali prdět, ale ani nemají zácpu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zkuste Primordial.
Dobrý den,
prosím o radu. Přešla jsem s pejskem na granule N&D OCEAN DOG Adult M/L Herring. Nejdříve jsem "na vyzkoušení" koupila 2,5kg pytlíky, kdyby nesedly. Vše bylo vpořádku, chutnaly a bobky byly ukázkové, tak jsem koupila už 12kg pytel. Ale už při jeho otevření jsem si všimla rozdílu - oproti přechozímu balení jsou granule divně ulepené. Nejsou žluklé, voní hezky ani nejsou plesnivé. No a pejskovi už tak moc nejedou... Krmíte někdo delší dobu těmito granulemi? Nedošlo k nějaké změně receptury nebo výroby? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Marhule
napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu. Přešla jsem s pejskem na granule N&D OCEAN DOG Adult M/L Herring. Nejdříve jsem "na vyzkoušení" koupila 2,5kg pytlíky, kdyby nesedly. Vše bylo vpořádku, chutnaly a bobky byly ukázkové, tak jsem koupila už 12kg pytel. Ale už při jeho otevření jsem si všimla rozdílu - oproti přechozímu balení jsou granule divně ulepené. Nejsou žluklé, voní hezky ani nejsou plesnivé. No a pejskovi už tak moc nejedou... Krmíte někdo delší dobu těmito granulemi? Nedošlo k nějaké změně receptury nebo výroby? Děkuji
Správně je pytel "vakuově" balený, tj. není tam vzduch a nemá se tam dostat, jakož i teplo a vlhko. Balení vypadá prostě placatě, žádné hrkání uvnitř. Ulepené granule jsou ty, co se dostaly na vzduch, napadla je vlhkost. Mám to vyzkoušené, nezávisle na značkách. Eshopu bych to vrátila. Je to tak, že kdo rozřezával paletu, možná udělal malinkou dírku do jednotlivých pytlů a je vymalováno. Nejdřív ztráta chuti, pak plíseň, zažívací problémy a
pak hledám jinou značku.. zbytečně.