Anglicky bulterier z PP

Prodám Bulteriéra - Momentálně máme k dispozici jednoho chlapečka, kterému...
35000 KčKristal
XXX.XXX.28.122
Hezký den,
prosím o radu, mám s zútulku již tři měsíce holčičku křížence srnčí pinč krizena s československý ovcakem, dale jsem adoptovala 11tydnu štěňátko chlapečka bulika možná krizeny ale nevím,
Doma to všechno šlo skvěle ale holčička je šílené aktivní a maličkého stále morduje nenechá ho vůbec v klidu sou chvilky kdy musím zasáhnout aby ho nemordovala je neunavna bulik se schovává a někdy i ke mně aby ho nechala chvilku bejt... Bulika zahnal do kouta a brala mu s pusi hračku a on neměl možnost se ani narovnat tak po ní vystartoval a poprali se.. Jenže když ji napomenu, aby ho nechala uráží se na mě a už ke mě moc nechce a tohle já nechci bulik snese hodně už se to stalo 5krat kdy se málem poprali on má velký skus a chytil ji za nohu až plakala co mám dělat holčička se od nás odtahuje je urazena a když ho hladim tak přijde a odstrkuje, hladim je oba, ale to nechce otočí se a jde pryč,...
Je prosím možné, že si na sebe zvyknou, že spolu budou vycházet nebo se to bude stupňovat? Miluji je oba a nechci aby se holčička cítila odstrcene, ale zasáhnout musím ona by zmordovala kde co jak je neunavna. A to i když ji pořádně proběhnu odpočine si a jen on se pohne, chce jít na záchod ona se na něj povesi a začne ho zase mordovat ke hraní on si sní hraje ale pak si chce lehnout nebo si jít počuchat a nemá možnost.
Co mám dělat?
Mousinka
napsal(a):
promiňte, ale jak prosím vypadá pinč křížený s čévéčkem?
To by mě taky hrozně zajímalo. 😃
A ještě jak staré to je? A jak velké?
Za prvé bych ze dvou psů přestala dělat dětské sourozence, a začala to vychovávat jako dva psy, a ne řešit urážení, a že se nechce mazlinkat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
co dělat?
přestat trollit.
pokud nejste troll, bulíka vraťte. lidi jako vy nemají na výchovu dvou štěňat najednou a vy možná nemáte ani na výchovu jednoho psa, tak probůh, pokud nevrátit oba, tak ať je aspoň na konci jen jeden zkažený pes, ne dva.
Mám pocit, že jste to myslela dobře, že budou parťáci. To se ale nastane samo od sebe, musíte je to naučit. Dle vašeho dotazu soudím, že je to nad vaše síly (i nad moje, to není ostuda přiznat si, že na něco zatím nemám).
Asi bych vám taky doporučila hledat bulíkovi nový domov a věnovat se fence. On toho ten šikanovaný bulík bude mít jednoho dne natolik dost, že si to s fenou vyřídí sám podle svých pravidel. A to nechcete
Není to dobré. Buďto se vypravte hledat odbornou pomoc, která Vás naučí situaci zvládat a se psy pracovat, nebo jednoho dejte pryč. Oba jsou specifické povahy, osobně si myslím, že si neporozumí, nevím, ale sama vidíte, že to takhle nepůjde a to se jedná o štěňata.
A nebo hoďte všechny rady za hlavu a nechte to být. Oni se srovnají, nejpozději, až bulík dospěje, pak budete mít jednoho psa a bude vyřešeno. A nevěřte, že pes feně neublíží.
Kristal
napsal(a):
Hezký den,
prosím o radu, mám s zútulku již tři měsíce holčičku křížence srnčí pinč krizena s československý ovcakem, dale jsem adoptovala 11tydnu štěňátko chlapečka bulika možná krizeny ale nevím,
Doma to všechno šlo skvěle ale holčička je šílené aktivní a maličkého stále morduje nenechá ho vůbec v klidu sou chvilky kdy musím zasáhnout aby ho nemordovala je neunavna bulik se schovává a někdy i ke mně aby ho nechala chvilku bejt... Bulika zahnal do kouta a brala mu s pusi hračku a on neměl možnost se ani narovnat tak po ní vystartoval a poprali se.. Jenže když ji napomenu, aby ho nechala uráží se na mě a už ke mě moc nechce a tohle já nechci bulik snese hodně už se to stalo 5krat kdy se málem poprali on má velký skus a chytil ji za nohu až plakala co mám dělat holčička se od nás odtahuje je urazena a když ho hladim tak přijde a odstrkuje, hladim je oba, ale to nechce otočí se a jde pryč,...
Je prosím možné, že si na sebe zvyknou, že spolu budou vycházet nebo se to bude stupňovat? Miluji je oba a nechci aby se holčička cítila odstrcene, ale zasáhnout musím ona by zmordovala kde co jak je neunavna. A to i když ji pořádně proběhnu odpočine si a jen on se pohne, chce jít na záchod ona se na něj povesi a začne ho zase mordovat ke hraní on si sní hraje ale pak si chce lehnout nebo si jít počuchat a nemá možnost.
Co mám dělat?
Nerozumím řeči vašeho kmene. To má být čeština?
Kristal
napsal(a):
Hezký den,
Co mám dělat?
Můžete mi prozradit, z jakých útulků máte štěňata?
Moji známí (a my všichni s nimi) shání už téměř rok nechtěné štěně určitého plemene (nebo je ho křížence) a zatím se jim nedaří. Štěňata teď nejsou díky koroně obecně a Vy jste měla štěstí a máte hned 2 stejně stará štěňata různých plemen najednou.