Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elizabeth1

26.10.2020 15:00
Elizabeth1

XXX.XXX.248.165

Dobrý den.chtela jsem se zeptat jestli znáte nějaké stránky kde by byl Kanadský retrívr štěně na prodej.Nikde nejsou a kanadský retrívr se nám povahou a víškou moc zalíbil.Přáli by jsme si toho s tou bílou čárkou.děkuji.

26.10.2020 15:28
GAELLE

XXX.XXX.66.235

víškou?
s bílou čárkou?
Já bych si toho přála

26.10.2020 16:08
Zoia

XXX.XXX.211.224

A co o něm víte krom toho, že se vám líbí výškou? Víte, že je to lovecké plemeno a že jestli máte fungovat k oboustranné spokojenosti, měli byste s ním absolvovat aspoň základní lovecký výcvik? Víte, že má lovecký pud a tendence lovit a že když s ním nebudete dobře pracovat, budete ho muset mít celý život na vodítku? Víte, že má rád, vodu, což často znamená i bláto a bahno? Víte, že blbě snáší samotu a že umí být docela hlasitý? A především víte, že potřebuje opravdu hodně pohybu, což nespraví ani jedna hodinová procházka denně, ani pobíhání po zahradě?

Jestli s tím vším počítáte, tak se zkuste na stránkách retriever klubu obrátit na poradce chovu. Jestli vám jde hlavně o tu výšku a čárku, tak doporučuji ještě chvíli studovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.10.2020 16:40

Vůbec netuším, o jakou čárku má jít....jestli se to týká zbarvení, tak to těžko bude kdokoliv vědět, i sám chovatel, jaké zbarvení bude mít pes v dospělosti.

Teda, já fakt každý den koukám, co sem kdo dává za dotazy. Pes přece není kabelka nebo tričko.

26.10.2020 17:31
lifehappens

XXX.XXX.235.22

Nemyslí bílou srst na hlavě? Hodně tollerů na fotkách na netu má proužek, ale neřekla bych, že "Přáli by jsme si toho s tou bílou čárkou" je něco, co člověk, co má pořizování psa pořádně promyšlené, napíše xD. A stačí se podívat na stránky ČMKU a máte tam 2 kluby.

26.10.2020 17:38
janaa

XXX.XXX.14.120

No,určitě každý chovatel rád uslyší toho "s bílou čárkou" pokud něco,tak se u tolerů liší preference růžového nebo černého nosu. Ale i tak se stejně nikdy neví, co se narodí. Toleři jsou málopočetné plemeno, vrhů moc není a jsou zamluvené dlouho dopředu. Doporučuju kontaktovat poradce chovu - Klub chovatelů loveckých slídičů a Retriever klub, zjistit plánované vrhy a kontaktovat chovatelské stanice. Ale určitě nepočítejte se štěndem "na vánoce"

26.10.2020 17:55

A máte tady někdo tollera? Zajímalo by mě, jací vlastně jsou, znám jen dva, navíc okrajově. :-)

26.10.2020 18:40
janaa

XXX.XXX.14.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A máte tady někdo tollera? Zajímalo by mě, jací vlastně jsou, znám jen dva, navíc okrajově. :-)

Nemám, pár jich znám,jeden ke mě chodí cvičit. Aktivní, temperamentní, prdluchové, šašci, měkčí v povaze. Hlasití ( i proto jen výjimečně vidí člověk tollera na vyšších retrívřích zkouškách). V zásadě velmi milé plemeno, když jim dá člověk zaměstnání, tak ideální společník. Ale pro mě třeba trošku moc princezny

26.10.2020 18:58

Děkuji, Jano. Manžel se do nich nějak zakoukal, ale asi má smůlu - dokud budu mít síly na prdlouše, budou ohaři. :-))

26.10.2020 19:03
janaa

XXX.XXX.14.120

Děkuji, Jano. Manžel se do nich nějak zakoukal, ale asi má smůlu - dokud budu mít síly na prdlouše, budou ohaři. :-))

Nooo, prdloušové jsou dost

26.10.2020 19:09

janaa napsal(a):
Nooo, prdloušové jsou dost

To radši další poblázněnou vizslu. Aspoň nejsou hlasitý.

26.10.2020 19:14
domi.t

XXX.XXX.39.168

Ja som musela toto plemeno googlit a teda prvá myšlienka bola "Ježiš,ten je škaredý!" Kukala som minútu,dve...a doplnila som"až je pekný" . Nevedieť,že je to čistokrvný pes,myslím si,že nejaký 3x pokrizeny golden. Zasa som o niečo múdrejšia 😉

26.10.2020 19:53
janaa

XXX.XXX.14.120

domi.t napsal(a):
Ja som musela toto plemeno googlit a teda prvá myšlienka bola "Ježiš,ten je škaredý!" Kukala som minútu,dve...a doplnila som"až je pekný" . Nevedieť,že je to čistokrvný pes,myslím si,že nejaký 3x pokrizeny golden. Zasa som o niečo múdrejšia 😉

Můžu tě ujistit, že do půl roka věku to jsou totální vořeši až pak se vyloupnou do podoby

26.10.2020 20:21
GAELLE

XXX.XXX.66.235

domi.t napsal(a):

koukněte na ardenského bouviera to se taky pobavíte

26.10.2020 20:35
Zoia

XXX.XXX.211.224

My máme jednoho jako málem vlastního, je dobrých kamarádů, známe ho od malička a jsme domluvený, že bysme se ho ujali, kdyby s nimi něco bylo (a oni by teda chudáci vyfasovali ty naše :-D). Díky tomu na ně mám zaměřeno, víc je sleduju, a pár jsme jich i potkali na cvičáku.
K tomu, co jsem už napsala, bych ještě mohla dodat, že proti goldenům, flatům a labradorům mají takovou uzavřenější povahu, v kontaktu se drží víc zpátky a jsou na sebe docela opatrní, jestli něco nejsou, tak splachovací. Střelení jsou, ale to flati taky, i když jiným způsobem, flat je většinou takový pozitivní kašpar, prostě klaun, toller mi přijde trochu nervóznější a celkově to asi má se sebou složitější, my tomu našemu někdy říkáme Woody Allen :-D.
Lidi, co si tollera pořídí kvůli tomu, že je to takový menší zlaťák, budou myslím docela koukat.

Pozitiva tu už padly, mě k nim ještě napadá, že mají takovou praktickou velikost, myslí jim to, jsou hraví, akční a aktivní člověk se s nima může vyblbnout na milion způsobů. Jo, a imo jsou fakt hezcí :-D.

26.10.2020 21:06
Moyda

XXX.XXX.147.89

A má čárku 👍.

26.10.2020 21:10
Zoia

XXX.XXX.211.224

Moyda napsal(a):
A má čárku 👍.

27.10.2020 07:27
Andrýsek3

XXX.XXX.26.207

Mně se hrozně líbí a přemýšlím o něm do budoucna jako o dalším psovi, jen nevím, jestli by mu můj režim stačil. :)

27.10.2020 07:57

Mně se taky líbí a netrvám ani na bílé čárce. :-) V životě jsem se ale potkala jen s jednou fenkou, na výcviku. Nechtěla plavat, ale když viděla ostatní, jak blbnou v rybníku, vlezla tam taky.

27.10.2020 09:33

Jé, tak jsem právě zjistila, že si pletu Bay a Duck retrívra :-)
Protože kachny jsou v zátoce taky = to je jeden pes. A on to není jeden pes :-)

27.10.2020 09:36
domi.t

XXX.XXX.131.130

GAELLE napsal(a):

Tak to je riadny zmeták Ale páči sa mi viac než tento kanadský retriever a to som teda rozhodne retriever pozitív

27.10.2020 09:39
domi.t

XXX.XXX.131.130

janaa napsal(a):
Můžu tě ujistit, že do půl roka věku to jsou totální vořeši až pak se vyloupnou do podoby

Jani, tak diplomaticky napíšem,že snád sú aspoň zdraví

27.10.2020 13:01
GAELLE

XXX.XXX.66.235

domi.t napsal(a):
Tak to je riadny zmeták Ale páči sa mi viac než tento kanadský retriever a to som teda rozhodne retriever pozitív

Bacha na to slůvko Dnes je lepší zůstat negativ

18.11.2020 13:10
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Nevím jestli vám to ještě pomůže. Na haro 2021 budou mít vrch.
http://retriever.cz/nabidka-stenat/

18.11.2020 14:09
janaa

XXX.XXX.15.166

Sonnic napsal(a):
Nevím jestli vám to ještě pomůže. Na haro 2021 budou mít vrch.
http://retriever.cz/nabidka-stenat/

Jako vážně chcete doporučovat chovku,kterou neznáte? Nebo snad znáte?
Každopádně tamb y určitě dvě štěňata a ven prodali bez mrknutí oka,to je zas fakt

Lery

18.11.2020 16:31
Lery

XXX.XXX.55.171

Chovku samozdrějmě znám ale nechci zdělovat osobní údaje

19.11.2020 01:04
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Lery napsal(a):
Chovku samozdrějmě znám ale nechci zdělovat osobní údaje

vrh je vrh koulí nebo štěňat.. vrch je kopec.Hodinky jako holinky oboje se natahuje.
a sdělení se Sděluje.

19.11.2020 07:51
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Sorry

19.11.2020 08:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.63

GAELLE napsal(a):
vrh je vrh koulí nebo štěňat.. vrch je kopec.Hodinky jako holinky oboje se natahuje.
a sdělení se Sděluje.

Na haro 2021 bylo asi myšleno Na jaře 2021/nebo tatarsky Na jaro/jaru 2021.

19.11.2020 08:32

Fiona.Praha napsal(a):

Na haro 2021 bylo asi myšleno Na jaře 2021/nebo tatarsky Na jaro/jaru 2021.

A nebo je j h - na klávesnici úplně těsně vedle sebe :-)
Mně se líbí "samozdrějmě". Ani to nedokážu napsat, musela jsem ctrl c ctrl v.
Ale nejhezčí je hezky česky Lery :-)
Larry v Blbý a blbější, nejlepší.
A on to byl ale Harry, a Lloyd, ale logika na dnešní den říká Larry :-)
Zcela k tomu mi sedí jméno interpreta z onoho soundtracku :-)
https://1url.cz/nz0DZ
Podle mě je všecko v pořádku :-)

Fiskot

20.1.2021 08:42
Fiskot

XXX.XXX.200.70

Bože, bože. Tady je ale "odborníků" na plemeno.
Když už nic, tak alespon nedoporučuje papírové mnozky.

20.1.2021 09:45

Fiskot napsal(a):
Bože, bože. Tady je ale "odborníků" na plemeno.
Když už nic, tak alespon nedoporučuje papírové mnozky.

Tak když jste chovatel a tak dobře je znáte, tak sem napište relevantní informace, ať zájemci vědí. Takhle je to jen výkřik do tmy.

Fiskot

20.1.2021 10:19
Fiskot

XXX.XXX.200.70

Relevantní informace se neshánějí na plkarne jako je Ifauna. Vždyť by to byly perly s....
Kdo chce, kontakty pro relevantní informace si najde a kontaktuje vyloženě chovatele nebo majitele.
Na druhou stranu pokud tyto plky odradí zájemce viz. "víška" apod., tak jedině dobře.

Molli

28.2.2021 20:58
Molli

XXX.XXX.168.202

Ahoj chtěla jsem se zeptat kolem jaké ceny se pohybuje čistokrevný Toller ?

28.2.2021 22:38

GAELLE napsal(a):

A vořech nejvořechovatější je pikardský ovčák. Ten je taky tak ošklivý, až je krásný, dokonce nejkrásnější.
A když na něj tak koukám, nemohli jste ho mít doma, v domění, že máte křížence?

28.2.2021 23:10
GAELLE

XXX.XXX.66.235

A vořech nejvořechovatější je pikardský ovčák. Ten je taky tak ošklivý, až je krásný, dokonce nejkrásnější.

Asi ne. Těžko by kdo takové štěně hodil do popelnice a po nálezu do útulku. A dokonce se tady v okolí pohybovala fenka taky z útulku byla jako když našemu psovi z pr*ele vypadla. A stejně stará. Mohli být sourozenci. Ale náš pes ji nesnášel a útočil. Stejně jako na všechny ostatní psy a feny

28.2.2021 23:13
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Ta hlava mi přijde vlkodaví. Veterinář do pasu zapsal kříženec NO.

1.3.2021 08:19

GAELLE napsal(a):
Ta hlava mi přijde vlkodaví. Veterinář do pasu zapsal kříženec NO.

Hlava z profilu na chrtí vypadá. A neostříhaný je celý pikarďan :-)

1.3.2021 11:06

To je boží vořech!! A hlava z profilu fakt celej vlkodav.

1.3.2021 17:50
kelpie lover

XXX.XXX.49.96

tak to vela stastia, kamaratka caka na stena uz cca rok,

ŠtěňatajdouDOMU

4.3.2021 19:33
ŠtěňatajdouDOMU

XXX.XXX.82.125

40-50 tisíc.

ŠtěňatajdouDOMU

4.3.2021 19:50
ŠtěňatajdouDOMU

XXX.XXX.82.125

Toller je nejlepší plemeno. Máme 2 fenky. Stojí za to si počkat. :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík