Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2020 19:28
Marek8993

XXX.XXX.28.60

Zdravím, prosím o radu. Dvouletý bígl nám už 5 dní v kuse neustále kňučí a nevíme proč, teda možná víme- mám už druhý týden karanténu což psovi těžko vysvětlíme a je s přítelkyní většinu času sám (já jsem u rodičů). Když je v práci tak si ho párkrát za týden vezmu na zahradu na pár hodin k nějaké práci a je tam se mnou, pak jí ho předám aby mohl zase celé odpoledne až do večera kňučet. Nevím jestli je to jen proto že je zvyklý, že s ním jsem normálně doma pořád a teď neví proč je to jinak.
Všechny ostatní příčiny proč psi kňučí jsme vyloučili. Nikdy to nedělal pokud něco vyloženě nechtěl. Nic ho nebolí, žere a pije normálně a s chutí, rád si hraje, přetahuje se atd., procházek má pořád dostatek jak jsme zvyklí (vylučování taky v normálu). Když jde za mnou na večer v den kdy jsem ho třeba neměl a vidí mě už z dálky tak za mnou s radostí utíká a hrajeme si dokud nás to baví abych mu to nějak vykompenzoval což asi nestačí protože pak přijdou domů a zase jen chodí po baráku a kňučí nebo hledí smutně z okna. Přestane jen na 5 minut když dostane nažrat. V noci v klidu spí a ráno vstává o dost dřív než obvykle ale to teď asi kvůli změně času. Budu s ním moc být až v sobotu, myslíte že je to tím steskem, zažili jste někdy něco podobného? Protože už jinak nevíme, snad přestane jak s ním zase budu moct být jako dřív.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2020 20:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

mám už druhý týden karanténu což psovi těžko vysvětlíme

Nechápu...proč tedy není pes s vámi v karanténě.

29.10.2020 08:26
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Psi běžně netruchlí, ne jako lidé. Takže navrhuju dát mu práci. Co s ním přítelkyně dělá? Jak vypadá jejich program? Zřejmě není dost zaměstnaný.
Druhá varianta - hárá v okolí fena.

29.10.2020 12:31
Marek8993

XXX.XXX.28.60

-abych ho nemusel u rodičů nechávat venku kde není zvyklý, to by bylo ještě horší (do domu bych ho u nich nebral, nikdy jsme psa doma neměli, pořídili jsme si ho až spolu).

-Program má pořád stejný, možná i díky tomu že si ho beru na tu zahradu a na pole za barákem má víc pohybu než běžně o ty 2-3 hodiny kde se baví naháněním koček nebo hrabáním děr, to ho dost baví. Doma ho pak zkoušela samozřejmě i více zaměstnávat když to začal dělat ale očividně nepomohlo pak už to nebaví ani jeho.
-To hárání nás včera taky ještě napadlo, sousedi ob jedno mají fenu tak se zajdeme zeptat protože si teď i často lehá ke dveřím do dvora když je uvnitř, kde ji asi cítí. To taky nedělával.

Přidejte reakci

Přidat smajlík