Čivava na mne neustále vrči

Čivava
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym1234598765

5.11.2020 01:49
Anonym1234598765

XXX.XXX.237.234

Dobry den,

mám takový problém. Vlastním 9 letou čivavu, bohužel někdy na mě hodně vrči a snaží se me kousnout když ji chci pohladit. Například leží se mnou v posteli - NESPI jen odpočívá a já ji chci pomazlit, tak se necha, ale jindy zas vrči a nenechá na sebe sáhnout. Dost mě to mrzi a chtěla bych ji to nějak odnaučit jenže nevím jak. Když hara tak se odemně nehne na krok a je jen se mnou, tak nechapu proč vrči.

Prosím o radu. Předem všem dekuji.

5.11.2020 07:57
Andrýsek3

XXX.XXX.18.115

Co znamená pomazlit? Lide mají pocit, že když je to malý pes, můžeme ho celého obejmout, chovat ho jak mimino, obracet ho na záda apod. A to by vám určitě taky nebylo příjemné. Jak se chová, pokud ji oslovite, dáte ji nejprve ruku k čumaku a pak ji jemně pohladite? Taky kouše? Je jí 9, může mít nějaký zdravotní problém a může ji manipulace a hrubé hlazení bolet. Respektovala bych psa a nemazlila bych ho, chovala bych se k němu jako k psovi. Dala mu režim, řád a povědomí o tom, že jste čitelná a nemusí se vás bát. Co takhle si spíš hrát, než se mazlit, to vám ten vztah utuží víc.

5.11.2020 08:23
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Zadavatelka je dítě?

neverend

5.11.2020 13:31
neverend

XXX.XXX.213.247

Se nám to vrčení nějak množí.😀

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2020 13:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Čivava 9 let....pokud má zadavatel od štěnda a dřív to nedělala, tak já osobně bych pomyslela na nějakej zdravotní problém. Já se chovám stejně a čivava s tím neměla problém a ted problém má.
Třeba při mazlení se nějak blbě chytne a bolí jí to a tak prostě vrčí. Protože 9 let u čivavy, to mi na "důchodcovskou" netykavku ještě přijde mladá.
Osobně bych došla k veterináři....

Přidejte reakci

Přidat smajlík