Jak naučit 2leteho psa čůrat

Čivava
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Endží

6.11.2020 20:59
Endží

XXX.XXX.107.134

Dobrý den,
máme 2letou čivavu a začal vice čůrat do posteoe i po vyvenceni... Pokud ho pokaram ví přesně kam má utíkat na misto určené.
Připadá mi, že to dělá schválně
Když jsem nemocná a nemůžu ven, drží to i 20h, pak to hodi kde se mu chce, přitom byl učeny na podložku, noviny.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.11.2020 21:09

Endží napsal(a):
Dobrý den,
máme 2letou čivavu a začal vice čůrat do posteoe i po vyvenceni... Pokud ho pokaram ví přesně kam má utíkat na misto určené.
Když jsem nemocná a nemůžu ven, drží to i 20h, pak to hodi kde se mu chce, přitom byl učeny na podložku, noviny.

"drží to i 20h, pak to hodi kde se mu chce.."

Pokud nejste troll, tak si dejte rovnou pár facek.

6.11.2020 21:14

Na podložku, na noviny.....od začátku špatně. Pes ma čurat venku.

6.11.2020 21:17
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na podložku, na noviny.....od začátku špatně. Pes ma čurat venku.

Co má dělat, když ho nikdo 20 hodin ven nevezme 🤮

6.11.2020 21:23

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Co má dělat, když ho nikdo 20 hodin ven nevezme 🤮

No právě. I když jsem nemocná, tak 5 minut s čivavičkou mě nezabije.

6.11.2020 21:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

No právě. I když jsem nemocná, tak 5 minut s čivavičkou mě nezabije.

Já byla teď taky nemocná, ale vyvenčit všechny psy 4x denně jsem šla, a kdybych nemohla, tak si zajistím někoho, kdo je vyvenčí.

6.11.2020 21:31
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Endží napsal(a):
Dobrý den,

Jste normální?!? Nechat psa bez venčení 20h to už je týrání! Bych nechala pochcat vás

6.11.2020 21:35

Já byla teď taky nemocná, ale vyvenčit všechny psy 4x denně jsem šla, a kdybych nemohla, tak si zajistím někoho, kdo je vyvenčí.

Taky jsem chodila s horečkama se 3 psama, nedalo se jinak. Předpokládám, že čivavička nepotřebuje 2 hodiny blbnuti. 20 hodin bez venčení si nějak neumím představit. Ježíš, já nevím, asi budu hnusná, ale proč si někdo pořizuje psa, když ho ani nemůže vypustit ze dveří.

6.11.2020 21:40
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Endží napsal(a):
Dobrý den,

doufám že troll. protože jinak nemám slov. zkuste si sama nech*at 20 hodin !!!!
a učit psa na noviny a podložku taky pěkná blbost.
Pes naschvál fakt nic nedělá.
A to "pokárám" vypadá jak? Novinama přes zadek?

6.11.2020 21:47

Když je něco fake news, tak si toho nevšímám...

A 20 hodin bez venčení, protože jsem nemocná, tak to není reálné, protože i když jsem tak nemohoucí, že nemohu, tak si vyvenčení zajistím a pokud nemám nikoho blízkého, tak s čivavou po dohodě může vyběhnout i sousedka....

Takže místní fauňáci a fauňačky...buďte v klidu...

6.11.2020 22:00
Latifah

XXX.XXX.248.95

Já bych tomu i věřila.V bývalé práci jsem měla kolegyni(svobodná,30letá,bez dětí),která měla fenku naučenou na kočičí záchod.Na procházky s ní nechodila.Neustále mi vykládala jak je hrozně unavená.O víkendu si zajela k rodičům pro jídlo na týden a v sobotu večer posedět do hospody.Fenka čekala doma.Dodnes nechápu.

6.11.2020 23:50

Já myslím, že je to výmysl.
Protože zadavatelka rozhodně nikdy neměla v ruce
noviny.

6.11.2020 23:58

Je to troll. Proč by to pes držel ? Když je zdravá, tak pes čůrá po bytě. A když je nemocná, tak 20 hodin přešlapuje ? Nesmysl.

7.11.2020 11:15
fikovnice

XXX.XXX.134.125

lesnížínka napsal(a):
Jste normální?!? Nechat psa bez venčení 20h to už je týrání! Bych nechala pochcat vás

"Bych nechala pochcat vás."
Jinak mám pocit, že tady už žádná cenzura nefunguje - a ne, že by mi to vadilo . V minulosti jsem musela vytečkovávat neslušná slova.

7.11.2020 11:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Jinak mám pocit, že tady už žádná cenzura nefunguje - a ne, že by mi to vadilo . V minulosti jsem musela vytečkovávat neslušná slova.

Mě to tak vytočilo, že bych dotyčné dala přes hubu

7.11.2020 12:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):

Ja myslím, že to, že musi spát v pochcané posteli je adekvátní trest👍

7.11.2020 12:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.241

Pokud nejste Troll a potřebujete opravdu radu, tak Vám ji dám, teda dvě.
Jedna rada je: nepouštějte psa do postele a druhá: začněte s ním jako se štěnětem (vychovávejte a učte, venku jásejte, vychytejte při kterém venčení dělá bobek a prostě domů bez vykonané potřeby nechoďte, atd. atd. atd)

A třetí nevyžádaná rada: jestli ho nechcete vychovávat, někomu ho darujte (jestli je s PP, prodejte). V dnešní době corony je po mladých psech dost poptávka.

7.11.2020 12:48
fikovnice

XXX.XXX.134.125

lesnížínka napsal(a):

Ale můžu Ti říct, že náš pes - čím je starší, tak tím je línější (asi logicky kvůli věku; a taky páteř díky stavbě jeho těla trpí) a ráno se nechce jít vyvenčit. Teda já to mám v současné době jen z raportu příbuzných. Ale prý je schopen se nevyvenčit 12+ hod a musí jej teta vyloženě "vykopnout" - mají zahradu, nechodí s ním na venčící procházku.
Ale samozřejmě malá číva 20hod nemočit, to je vyloženě na vytvoření nějakého zdr. problému. A vlastně tomu nevěřím - že 20hod tak malý pes vydrží. Beztak to není pravda a udělá to možná někde natajnačku .

7.11.2020 12:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Fiona.Praha napsal(a):
Pokud nejste Troll a potřebujete opravdu radu, tak Vám ji dám, teda dvě.
Jedna rada je: nepouštějte psa do postele a druhá: začněte s ním jako se štěnětem (vychovávejte a učte, venku jásejte, vychytejte při kterém venčení dělá bobek a prostě domů bez vykonané potřeby nechoďte, atd. atd. atd)

A třetí nevyžádaná rada: jestli ho nechcete vychovávat, někomu ho darujte (jestli je s PP, prodejte). V dnešní době corony je po mladých psech dost poptávka.

No, tak to bych radši dostala znova coronu, než si koupit psa, co mi bude chcát do postele... 😱

7.11.2020 13:05
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.241

No, tak to bych radši dostala znova coronu, než si koupit psa, co mi bude chcát do postele... 😱

On by se to jinde rychle odnaučil.
Mně by takový pes nevadil, je mladý, přizpůsobivý, zřejmě výchovou nepopsaný list. Do postele by nemohl (jako žádný pes) a rychle by pochopil, že doma se loužičky ani bobky nedělají (jako to pochopili ostatní psi).
Vzít si ho nechci, má pro mne 1 a půl vady, je to kluk (celá vada) a čivava (půl vady).

7.11.2020 13:19

fikovnice napsal(a):

Mně to nepustilo slovo d.ebil - dnes, ale už si nevzpomenu, v kterém vlákně. Přitom je to oficiální termín. A opět jsem musela vložit tečku.

7.11.2020 13:21

Mně to nepustilo slovo d.ebil - dnes, ale už si nevzpomenu, v kterém vlákně. Přitom je to oficiální termín. A opět jsem musela vložit tečku.

Už vím! Vlákno poraďte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík