Jak myjete kočičí misky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klara2222

13.11.2020 09:09
Klara2222

XXX.XXX.176.50

zajímá mě názor jak a kde myjete kočičí misky.... zda ve dřezu se společným lidskym nádobím či mimo... zda klasickou společnou houbičkou nebo máte extra.... já to tak nějak neřeším, mám dvě kočky, odcervene, naočkované, nechodí ven.... misky omyji klasicky ve dřezu houbičkou na nadobi 🤷🏼‍♀️ a překvapivě ještě ziju... 🤷🏼‍♀️
jak to máte vy?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2020 09:15

vezmu misku, vrazím jí do myčky. případně vezmu misku a umyju ve dřezu. nádobí jako nádobí.

13.11.2020 09:20

Proč zrovna zde na psím fóru je dotaz na mytí kočičích misek? Neměla byste se zeptat na kočičím fóru?

Psí misky myjeme stejně jako jiné nádobí ve dřezu, často s nádobím naším. Neděláme rozdíly. Kdybychom měli kočky, tak mytí kočičích misek by bylo ve stejném režimu.

13.11.2020 09:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Já myju psí misky zvlášť - krmíme masem (i když v potravinářské kvalitě), ale nádobí od psího jídla do lidské kuchyně nenosím.

13.11.2020 09:53
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

Asi budu za čuně, ale také krmím masem, ale misky a nádoby, ve kterých skladuji rozmrzlé maso v lednici, strkám normálně do myčky s naším nádobím. Přeci jen těch 65° je dost na to, aby to zabilo všechny běžné bakterie. A s masem manipuluji na normální kuchyňské lince. Tu ale pak pokaždé desinfikuji, to je fakt.

13.11.2020 10:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

PumaCZ napsal(a):
Asi budu za čuně, ale také krmím masem, ale misky a nádoby, ve kterých skladuji rozmrzlé maso v lednici, strkám normálně do myčky s naším nádobím. Přeci jen těch 65° je dost na to, aby to zabilo všechny běžné bakterie. A s masem manipuluji na normální kuchyňské lince. Tu ale pak pokaždé desinfikuji, to je fakt.

Já jsem dřív kupovala maso pro psy, a když jsem kolikrát viděla v jakém stavu to dovezli, nebo jak s tim zacházejí, tak jsem se s tím naučila nakládat tak, abych tím nic lidského nekontaminovala.
Teď už beru maso přímo od řezníka, ale ten blok z dob dřívějších mi zůstal - psi mají svůj mrazák, kuchyň i nádobí😉

13.11.2020 10:09

Já jsem krmila granulemi, mamka dřív taky, ale současné kavkazance mamka vaří. Z původního vařeného přídavku ke granulím se časem stala regulérní plná krmná dávka. Vaří výhradně z masa a surovin pro lidskou spotřebu, tak není důvod přípravu žrádla a mytí nádob od něj nějak oddělovat.

13.11.2020 10:13

Dobrý den, vlákno jsme přesunuli do rubriky o kočkách
Zdraví
Admin

Přidejte reakci

Přidat smajlík