Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bára20007

24.11.2020 10:12
Bára20007

XXX.XXX.237.105

Dobrý den u meho 3mesicniho (dnes ma presne treti mesic ) se na jeho hlave objevily pupinky tak jestli nahodou nevite co by to mohlo byt napadla me alergie treba na kuřeci jelikoz tyto stafordi midre barvy jsou slechtení tak maji casto alergie nebo akné ale ve 3 mesicich a na hlave.prosim o rady jeste vam sem vlozim foto.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2020 10:23

to musíte k veterináři, nelze za žádných okolností zdiagnostikovat kožní nemoc pohledem a to už vůbec ne pohledem na fotku.

mě by teda v první řadě demodex.

24.11.2020 11:26

No, zas stafford s pupínky na hlavě.. Jednou by tito tazatelé mohli udělat užitečnou věc - napsat, odkud psa mají, pro další zájemce.

24.11.2020 11:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, zas stafford s pupínky na hlavě.. Jednou by tito tazatelé mohli udělat užitečnou věc - napsat, odkud psa mají, pro další zájemce.

hlavně, že je to modrý. myslím si, že v tomto případě je to diagnóza daná plemenem a barevným rázem a je úplně jedno, odkud to je.

24.11.2020 13:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
hlavně, že je to modrý. myslím si, že v tomto případě je to diagnóza daná plemenem a barevným rázem a je úplně jedno, odkud to je.

Tak už z toho dotazu je to jasné :-) šlechtěný alergie akné achjo
Mělo by to být od matky, protože špatná imunita.. mám psa z modrého vrhu a žádné pupínky a alergie nemáme
čím to je .. já nevím, ale nevidím modrou jako že rovná se diagnoza, prostě to mají v chovu.. a taky jsem to neviděla tak 20 let, to až teď s rozmachem modrých - ale odkud - jak to nazvat.. špatné spojení, chov tzv. nechov..

Přidejte reakci

Přidat smajlík