Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

adestyles

2.12.2020 18:14
adestyles

XXX.XXX.71.193

Dobrý den, mám na vás otázku.
Štěně (pes, 4 měsíce) venku přestalo úplně poslouchat. Ryje si rypákem ve sněhu a nic jiného ho nezajímá. U minulého psa jsem tohle nezažila.
Co s tím?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2020 18:17

K tomuhle nebyl návod?
Já bych věděla, co s tím, ale nemůžu to říct.

2.12.2020 18:21
juhaj

XXX.XXX.164.121

Každý pes je jiný. Pokud předchozí poslouchal ve 4 měsících, tak bingo, važte si toho, to se nebude opakovat.

2.12.2020 18:28

asi jste nudnější než ten sníh

2.12.2020 18:31

Nasadit dlouhou šňůru, začít štěně vychovávat, nabízet aktivity, učit cviky (hlavně přivolání), číst doporučenou literaturu.... atd

2.12.2020 18:34

adestyles napsal(a):
Štěně (pes, 4 měsíce) venku přestalo úplně poslouchat. Ryje si rypákem ve sněhu a nic jiného ho nezajímá. U minulého psa jsem tohle nezažila.
Co s tím?

Pardon, ale nemůžu jinak.

2.12.2020 18:40

Napadl první sníh....z toho je i většina dospělých psů nadšená, natož malý štěndo, co to vidí poprvé....

Nechci tím číct, že by se štěňátko nemělo vychovávat k poslušnosti, ale kombinace čtyřměsíční štěně zaujaté sněhem a plnění povelů...to mi nejde moc dohromady.

Z toho, že štěndo reje ve sněhu a zrovna mě tak nějak nevnímá bych se rozhodně nehroutila. Pokud si povel nemůžete vynutit, máte štěně na volno a ne na stopovačce tak se prostě seberu a pro štěndo si dojdu, tam ho hezky pohladím, podrbu jakej je to hodnej pejsek a připnu si ho na vodítko.

Já třeba nechávám psy, aby si ten sníh co nejvíc užili...bůh ví jaká bude zima a sněhu poslední dobou bylo málo.

3.12.2020 12:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.169

adestyles napsal(a):
Co s tím?

Přituhlo, uši zamrzly

3.12.2020 12:18

" Ryje si rypákem ve sněhu a nic jiného ho nezajímá"
tak krom radosti sníh navíc konzervuje pachy, takže je co číst.....
i mé 8mi leté štěňátko teď čte a čte a čte, uši vypíná......

Přidejte reakci

Přidat smajlík