Belgický ovčák malinois s PP

Prodám Belgického ovčáka Malinoise - Jsme malá rodinná chovatelská stanice,...
20000 Kč
Dobrý den,
máme už dva týdny doma dvouměsíční fenku maliny. Většinu času je hodná, mazlí se, ale někdy má chvíle, kdy když si hrajeme, snaží se mě kousat. Nezajímají ji hračky a jde po mě. Když se otočím, abych ukončila hru a ignorovala ji, klidně mě kousne i do zad. Kdyby měla poslední očkování, jsme už dávno na cvičáku, ale to nám veterinář může dát až za týden a já nechci nic zanedbat. Máte nějaké rady, jak na ni, protože nic co jsem tak různě vyčetla na ni neplatí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud jste překvapení, že maliňátko kouše, a zároveň líní si tady vyhledat asi tak milion diskuzí na téma "štěně kouše", kde lidé přinášejí celou řadu nápadů a triků a zkušeností, co s tím, patrně vám nepomůže nic.
Na cvičáku s vámi stejně nikdo nebude "nacvičovat" situace, které se vám stávají doma, jalikož se mnohdy na cvičáku vůbec nestanou.
Štěně, a zvlášť takové, potřebuje zábavu, vyžití, pohyb, socializaci!
napsal(a):
Pokud jste překvapení, že maliňátko kouše, a zároveň líní si tady vyhledat asi tak milion diskuzí na téma "štěně kouše", kde lidé přinášejí celou řadu nápadů a triků a zkušeností, co s tím, patrně vám nepomůže nic.
Na cvičáku s vámi stejně nikdo nebude "nacvičovat" situace, které se vám stávají doma, jalikož se mnohdy na cvičáku vůbec nestanou.
Štěně, a zvlášť takové, potřebuje zábavu, vyžití, pohyb, socializaci!
Přesně - ani jsem na to nechtěla reagovat, protože pokud si někdo s takovým přístupem a zkušenostmi pořizuje maliňáka, tak na to není moc co napsat🙄
... snad je to jen exterierák, protože u pracáka ta opravdová jízda teprve začne 😱
https://www.facebook.com/watch/?v=446049276315197
Ehm, maliňátko a kouše, jak překvapivé
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ten je boží 😂
Njn, krev není voda🧬
..myslim si, že kdo jednou pozná malinu ve sportu, už nemůze jinak....
Vandaxxx
napsal(a):
Dobrý den,
máme už dva týdny doma dvouměsíční fenku maliny. Většinu času je hodná, mazlí se, ale někdy má chvíle, kdy když si hrajeme, snaží se mě kousat. Nezajímají ji hračky a jde po mě. Když se otočím, abych ukončila hru a ignorovala ji, klidně mě kousne i do zad. Kdyby měla poslední očkování, jsme už dávno na cvičáku, ale to nám veterinář může dát až za týden a já nechci nic zanedbat. Máte nějaké rady, jak na ni, protože nic co jsem tak různě vyčetla na ni neplatí.
Promiňte, ale vy jste nevěděli, do čeho jdete? Že jste si pořídili štěně hyperaktivního plemene?