Fenka Cane Corso s PP

Prodám Cane Corso - Nabízíme fenku plemene Cane Corso s průkazem původu. Je...
1500 KčJohny27
XXX.XXX.239.27
Dobrý den,
Rád bych jsi pořídil fenku CC z kvalitního chovu ze zahraničí a zajímavým rodokmenem. Dříve jsem se o chov CC více zajímal, chovám fenu přes 10 let, ale momentálně nemám žádný "typ" na krásné ( líbí se mi hodně krev "dyrium") a hlavně zdravé psy. Mohl by jste mi někdo zkušený poradit prosím ? Nejlépe soukromě na: discoveryofworld@seznam.cz
Mnohokrát děkuji, S pozdravem Honza
Zcela upřímně jako někdo, kdo kolem CC už taky pár let "chodí" Vám radím, kašlete na to. Vybrat si CC v zahraničí, kvalitní CC, chce mít sakra dobré oko, a sakra štěstí! Protože naprostá většina kennelů Vám - jako "no name člověku" super fenu či psa, fakt neprodá..... Tzn, je opravdu velká pravděpodobnost, že si za nehoráznou sumu 50tis + ...a cena za transport - přivezete zcela průmerné, mnohdy i podprůměrné a klidně i nestandardní ( a nebyl by jste v ČR první) štěně. V ČR je stále pár chovatelů, vrhů..., u kterých se pořídit dá...
Johnny27
XXX.XXX.19.70
Dobrý večer!!
a děkuji "Vendul" za příspěvek... Máte pravdu no, zkontaktoval jsem pár ch. s. Cane Corso v různých zemích a situace je velmi podobná jak popisujete... Nakonec jsem ale vybral a bylo to jasné už na první pohled, že to bude moje štendo... A přestože nemusí být úplně top, už je to zkrátka má 5 měs. princezna... Stále se ve spousty věcech týkajících chovu CC moc neorientuji a dle Vašich příspěvků mi přijde, že máte dost přehled v chovu CC. Nemohli bychom si prosím vyměnit kontakty, rád bych se zeptal třeba na vhodné figuranty pro výcvik obran atd.
Případně napište Vendul prosím na můj email : discoveryofworld@seznam.cz
Děkuji S pozdravem Honza
Johnny27
napsal(a):
Dobrý večer!!
a děkuji "Vendul" za příspěvek... Máte pravdu no, zkontaktoval jsem pár ch. s. Cane Corso v různých zemích a situace je velmi podobná jak popisujete... Nakonec jsem ale vybral a bylo to jasné už na první pohled, že to bude moje štendo... A přestože nemusí být úplně top, už je to zkrátka má 5 měs. princezna... Stále se ve spousty věcech týkajících chovu CC moc neorientuji a dle Vašich příspěvků mi přijde, že máte dost přehled v chovu CC. Nemohli bychom si prosím vyměnit kontakty, rád bych se zeptal třeba na vhodné figuranty pro výcvik obran atd.
Případně napište Vendul prosím na můj email : discoveryofworld@seznam.cz
Děkuji S pozdravem Honza
Nechci Vám do toho kecat, ale pokud chcete poradit s výcvikem CC, tak bych se obrátila na toho, kdo s CC cvičí - ideálně na místní "PetraHei". Nikdo v ČR kolem CC vám relevantnější info nepodá.