Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Labromil

20.12.2020 19:54
Labromil

XXX.XXX.251.164

Dobrý den,
máte nějaké špatné zkušenosti s chovnou stanicí labradorů?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2020 21:17

Netuším, jestli vám sem někdo napíše, ale já aspoň poradím. Pročítejte pečlivě stránky jednotlivých CHS. Každý slušný chovatel se rád pochlubí svými odchovy, takže nejen, že má uvedeny všechny zdravotní, výstavní i pracovní výsledky svých fen, ale uvádí i všechny vrhy a a krycího psa. Pokud tomu tak není, tak nebrat. Zvlášť pokud tyto informace nedohledáte ani na K9 data.

21.12.2020 08:08
janaa

XXX.XXX.37.25

Pokud hledáte kvalitní CHS, dívejte se na odchovy, na to, kolik má fena vrhů za život, jestli nerodí každý rok, jestli mají doma i veterány atd. Vyberte si chs, jeďte se podívat, kde a jak psi žijí,kde se štěňata odchovávají. Vyhněte se CHS, kde vám slibují u ještě slepého hluchého štěněte, jak je vhodné na chov, výstavy atd., vyhněte se chovatelům, kteří na plemeno jen pějí ódy a neřeknou žádné negativum....

Labromil

21.12.2020 08:45
Labromil

XXX.XXX.212.121

Já už právě pejska mám z chovky a NECHCI ji uvádět. Jen mě zajimalo, jestli je náš případ náhoda a ojedinělý úkaz, tudíž nikdo za to nemůže, nebo zda se najde někdo s podobnou zkušeností. Celkově by pokud je tu někdo, kdo má nějakou špatnou zkušenost, která by mi do příště pomohla. Budu za ní rád.

21.12.2020 08:49
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Zkuste projet tu chovku facebookem. Pokud má nějaké špatné renomé, určitě najdete nespokojené majitele štěňat. Jestli chcete zůstat v anonymitě, založte si samostatný účet.
Z pravidelných uživatelů tady moc lidí PP labradory nemá, ale třeba se někdo ozve.

21.12.2020 09:22
rapotacka11

XXX.XXX.232.250

Ale vždyť z toho zvláštního (slušně řečeno)
dotazu nejde poznat o co zadavateli jde .
Možná ani ne o štěně ...

21.12.2020 09:30

rapotacka11 napsal(a):
Ale vždyť z toho zvláštního (slušně řečeno)
dotazu nejde poznat o co zadavateli jde .
Možná ani ne o štěně ...

Podle toho druhého příspěvku to vypadá, že problém už tam nějaký je, ale jaký, to se asi nedozvíme.

21.12.2020 10:07
rapotacka11

XXX.XXX.232.250

No jo, pardon,
reagovala jsem na první příspěvek.

21.12.2020 10:59

Labromil napsal(a):
Já už právě pejska mám z chovky a NECHCI ji uvádět. Jen mě zajimalo, jestli je náš případ náhoda a ojedinělý úkaz, tudíž nikdo za to nemůže, nebo zda se najde někdo s podobnou zkušeností. Celkově by pokud je tu někdo, kdo má nějakou špatnou zkušenost, která by mi do příště pomohla. Budu za ní rád.

Tak vy CHS nenapíšete, ale od ostatních byste ji vědět chtěl?

Labromil

21.12.2020 11:07
Labromil

XXX.XXX.212.121

Omlouvám se za otevření diskuze, pokud je pro někoho pobuřující. Klidně to berte jako uzavřené. Děkuji za rady.

21.12.2020 11:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak vy CHS nenapíšete, ale od ostatních byste ji vědět chtěl?

Kdyby aspoň napsal, co je za problém. Takhle je to výkřik do tmy.

21.12.2020 12:18
janaa

XXX.XXX.37.25

Labromil napsal(a):
Omlouvám se za otevření diskuze, pokud je pro někoho pobuřující. Klidně to berte jako uzavřené. Děkuji za rady.

Napište,co za problém máte. Některé věci lze vysledovat a omezit předem, někde rozhodne příroda a ani sebelepší chovatel neudělá nic. Nebo mi klidně pošlete soukromou zprávu

Přidejte reakci

Přidat smajlík