Labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Emerald Marvel přijímá...
DohodouLabromil
XXX.XXX.251.164
Dobrý den,
máte nějaké špatné zkušenosti s chovnou stanicí labradorů?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Netuším, jestli vám sem někdo napíše, ale já aspoň poradím. Pročítejte pečlivě stránky jednotlivých CHS. Každý slušný chovatel se rád pochlubí svými odchovy, takže nejen, že má uvedeny všechny zdravotní, výstavní i pracovní výsledky svých fen, ale uvádí i všechny vrhy a a krycího psa. Pokud tomu tak není, tak nebrat. Zvlášť pokud tyto informace nedohledáte ani na K9 data.
Pokud hledáte kvalitní CHS, dívejte se na odchovy, na to, kolik má fena vrhů za život, jestli nerodí každý rok, jestli mají doma i veterány atd. Vyberte si chs, jeďte se podívat, kde a jak psi žijí,kde se štěňata odchovávají. Vyhněte se CHS, kde vám slibují u ještě slepého hluchého štěněte, jak je vhodné na chov, výstavy atd., vyhněte se chovatelům, kteří na plemeno jen pějí ódy a neřeknou žádné negativum....
Labromil
XXX.XXX.212.121
Já už právě pejska mám z chovky a NECHCI ji uvádět. Jen mě zajimalo, jestli je náš případ náhoda a ojedinělý úkaz, tudíž nikdo za to nemůže, nebo zda se najde někdo s podobnou zkušeností. Celkově by pokud je tu někdo, kdo má nějakou špatnou zkušenost, která by mi do příště pomohla. Budu za ní rád.
rapotacka11
napsal(a):
Ale vždyť z toho zvláštního (slušně řečeno)
dotazu nejde poznat o co zadavateli jde .
Možná ani ne o štěně ...
Podle toho druhého příspěvku to vypadá, že problém už tam nějaký je, ale jaký, to se asi nedozvíme.
Labromil
napsal(a):
Já už právě pejska mám z chovky a NECHCI ji uvádět. Jen mě zajimalo, jestli je náš případ náhoda a ojedinělý úkaz, tudíž nikdo za to nemůže, nebo zda se najde někdo s podobnou zkušeností. Celkově by pokud je tu někdo, kdo má nějakou špatnou zkušenost, která by mi do příště pomohla. Budu za ní rád.
Tak vy CHS nenapíšete, ale od ostatních byste ji vědět chtěl?
Labromil
XXX.XXX.212.121
Omlouvám se za otevření diskuze, pokud je pro někoho pobuřující. Klidně to berte jako uzavřené. Děkuji za rady.
napsal(a):
Tak vy CHS nenapíšete, ale od ostatních byste ji vědět chtěl?
Kdyby aspoň napsal, co je za problém. Takhle je to výkřik do tmy.
Labromil
napsal(a):
Omlouvám se za otevření diskuze, pokud je pro někoho pobuřující. Klidně to berte jako uzavřené. Děkuji za rady.
Napište,co za problém máte. Některé věci lze vysledovat a omezit předem, někde rozhodne příroda a ani sebelepší chovatel neudělá nic. Nebo mi klidně pošlete soukromou zprávu