Koronavirus – "Axyd" protestuje proti vláknu "Koronavirus"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2020 19:28
Axyd

XXX.XXX.161.177

Dobrý deň.
Na ifaune je téma z názvom Koronavirus.
A má skoro 5000 reakcií. Priznám sa že aj ja som tam niečo napísal. Už neviem čo lebo to tam neviem nájsť. Podľa mňa to na ifaunu nepatrí. Je 1000000 druhých stránok na rôzne veci. Tak prečo tu to tvorca napísal ???

Predtým ako napíšte reakciu ak teda napíšete tak si uvedomte že každý má iný názor na vec.
Pekné sviatky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2020 19:57

Od Vás je ve vlákně s našimi luxusními pěti tisíci příspěvky tohle:
"Neberte to ako urážku ale vy ste tým myslel že to je zlé keď sa človek dožije 80 rokov." - 13.12.2020 21:55
Docela ostuda, nevědět, co kde píši, to asi ten názor za moc nestál :-)

Se budete divit, ale koronaviry mají i psi, řešili jsme to tam, jakož i každou krávovinu, co nás napadne, tak
jestli jste administrátor, tak Vás vyhodím, a jestli nejste, tak tady nemelte krávoviny o tom, kdo má kam co psát.
Nazdar
a krásné svátky přeji.

22.12.2020 20:12
impact

XXX.XXX.195.92

Stížnost napsal ten, co založil další téma na téma koronavirus. To je paradox..

Imho já myslím, že Vás nikdo nenutí to téma číst, ne? A pokud si z něj udělali skalní iFauňáci drbárnu, tak ho prostě přejděte. Já ho taky nečtu a v životě by mě nenapadlo zakládat na to další protestní téma.

Holt to mám asi jinak.

22.12.2020 20:32
domi.t

XXX.XXX.67.254

Takýto slovensky podes mi tu medzi vami Čechmi robí len hanbu,ach !

22.12.2020 20:34
impact

XXX.XXX.195.92

domi.t napsal(a):

Buďte v klidu. Českých poděsů je tu taky dost.

22.12.2020 20:36
lupus4

XXX.XXX.205.61

Je to debílek, co si neví rady ani se šnekem...vlastně asi i sám se sebou, nejlépe nereagovat a tím ho poslat do (_:_)

22.12.2020 22:50
Axyd

XXX.XXX.161.177

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Neberte to ako urážku ale vy ste tým myslel že to je zlé keď sa človek dožije 80 rokov." - 13.12.2020 21:55

Se budete divit, ale koronaviry mají i psi, řešili jsme to tam, jakož i každou krávovinu, co nás napadne, tak
jestli jste administrátor, tak Vás vyhodím, a jestli nejste, tak tady nemelte krávoviny o tom, kdo má kam co psát.
Nazdar
a krásné svátky přeji.

Myslíte si čo chceťe.

22.12.2020 22:56
Axyd

XXX.XXX.161.177

Ja som napísal že 1 pán tam napísal niečo na spôsob že je zlé keď sa človek dožije 80 rokov.

22.12.2020 23:00
Axyd

XXX.XXX.161.177

Nazdar
a krásné svátky přeji.

To ste si zle vysvetlil. A je to môj názor že to na ifaunu nepatrí. Kdo nesúhlasí nech píše že som retard alebo deb.. atď. Opakujem JE TO MÔJ NÁZOR KTORÝ MY NEMÔŽETE VZIAŤ.

22.12.2020 23:02
Axyd

XXX.XXX.161.177

domi.t napsal(a):

Hambu robíte len vy. Lebo som napísal že je to môj názor. A nadávať na ľudí kvôli tomu že si to myslia je dosť ÚBOHÉ.

neverend

23.12.2020 00:23
neverend

XXX.XXX.213.247

Můj spolupracovník řekl mojí kamarádce že každá správná ženská se má po třicítce zastřelit.😀😀 Vy byste se tady z toho "připotento" dámy, ale ona se tomu prostě zasmála a je klid. Nesmíte být hned tak háklivý na každou "pitomost" co se kecne na netu. Jestli má někdo takový názor, tak ať si ho má. Nové boty si za to nekoupím ani já ani on.😀😀

23.12.2020 11:21
Axyd

XXX.XXX.161.177

neverend napsal(a):
Můj spolupracovník řekl mojí kamarádce že každá správná ženská se má po třicítce zastřelit.😀😀 Vy byste se tady z toho "připotento" dámy, ale ona se tomu prostě zasmála a je klid. Nesmíte být hned tak háklivý na každou "pitomost" co se kecne na netu. Jestli má někdo takový názor, tak ať si ho má. Nové boty si za to nekoupím ani já ani on.😀😀

Uznajte sami. Hodí sa to na ifaunu? Nikde tam není o psoch že môj pes bol v útulku kde bol coronavirus.

23.12.2020 11:44

Axyd napsal(a):
Uznajte sami. Hodí sa to na ifaunu? Nikde tam není o psoch že môj pes bol v útulku kde bol coronavirus.

My si tu prostě můžeme psát, co nás napadne. Chápete? A proč všechny oslovujete v mužském rodu, když jsou tady samé ženské?
http://zverolekarka.com/?s=koronavir
Přenosy na psa a pes-člověk se tam řešily 3.3.2020 07:03 a dále,
je to druhá strana vpravo nahoře, osmý řádek vlevo dole, jenže to Vy nemůžete vědět, protože nevnímáte plně, co text znamená.
A tohle vlákno také zkritizujte, je to strašné, co si ti diskutéři dovolují, psát o psech na psí diskuzi
a hlásit se to musí!
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3659688/venceni-a-koronavirus

Jděte do hospody.

23.12.2020 12:22
Axyd

XXX.XXX.161.177

My si tu prostě můžeme psát, co nás napadne. Chápete? A proč všechny oslovujete v mužském rodu, když jsou tady samé ženské?
http://zverolekarka.com/?s=koronavir
Přenosy na psa a pes-člověk se tam řešily 3.3.2020 07:03 a dále,
je to druhá strana vpravo nahoře, osmý řádek vlevo dole, jenže to Vy nemůžete vědět, protože nevnímáte plně, co text znamená.
A tohle vlákno také zkritizujte, je to strašné, co si ti diskutéři dovolují, psát o psech na psí diskuzi
a hlásit se to musí!
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3659688/venceni-a-koronavirus

Jděte do hospody.

Niesú zatvorené🤔😉🤔???

23.12.2020 12:25
fikovnice

XXX.XXX.134.16

Axyd napsal(a):
Dobrý deň.
Na ifaune je téma z názvom Koronavirus.
A má skoro 5000 reakcií. Priznám sa že aj ja som tam niečo napísal. Už neviem čo lebo to tam neviem nájsť. Podľa mňa to na ifaunu nepatrí. Je 1000000 druhých stránok na rôzne veci. Tak prečo tu to tvorca napísal ???

Predtým ako napíšte reakciu ak teda napíšete tak si uvedomte že každý má iný názor na vec.
Pekné sviatky.

Milý Axyde, vlákno jsem založila já a nestydím se za to. Je pravda, že mě mockrát napadlo, že to sem tak úplně nepatří, ale jak píše "Megííí", mj. se koronavirové infekce týkají i zvířat (typické jsou např. pro kočky). Myslím, že kdyby byli ostatní stejného názoru jako Vy, tak to vlákno prostě vyšumí do prázdna, a nemá řádově tisíce příspěvků. Vy jste zde, předpokládám, nový. My se zde naopak hodně známe, ano, není to příliš vlákno o psech, ale je to MIMO JINÉ i vlákno o lidské sounáležitosti a pospolitosti! Najdete tam xy příspěvků o tom, kdo se zrovna nakazil, jak probíhá nákaza a povzbuzení od ostatních...

A stran psů, mnohdy se v tom vlákně řešilo, jak je to třeba s vycházkami/venčením psů v době korony, prostě často se toto téma skutečně dotklo i psů či jiného zvířectva!

23.12.2020 12:29
fikovnice

XXX.XXX.134.16

Axyd napsal(a):
Niesú zatvorené🤔😉🤔???

Jo, a opravdu Vám "děkujeme" za vytvoření vlákna s úplně stejným názvem!!! Jak je to vůbec možné?!
Admine, čteš-li to tu, prosím, aspoň toto vlákno nějak přejmenuj - třeba "Axyd" protestuje proti vláknu "Koronavirus".

23.12.2020 12:44

fikovnice napsal(a):
Jo, a opravdu Vám "děkujeme" za vytvoření vlákna s úplně stejným názvem!!! Jak je to vůbec možné?!
Admine, čteš-li to tu, prosím, aspoň toto vlákno nějak přejmenuj - třeba "Axyd" protestuje proti vláknu "Koronavirus".

Tohle mě taky překvapilo. Říkala jsem si, kam ty tisíce příspěvků zmizely, a pak koukám, že to je jen shoda názvů a liší se zakladatel... 🤦🏻‍♀️

23.12.2020 12:57

Axyd napsal(a):
Niesú zatvorené🤔😉🤔???

A to patří na psí diskuzi, že jsou hospody zavřené, aha?

23.12.2020 13:03
fikovnice

XXX.XXX.134.16

23.12.2020 13:07

patří
kam s tím psem mám fčil chodit?!

23.12.2020 15:06

fikovnice napsal(a):

Skvělý nápad a děkujeme adminovi za provedení!

23.12.2020 15:30
Axyd

XXX.XXX.161.177

Hmmmmmmm. Takže keď človek napíše svoj názor tak je nasmiech. Aspoň vidíme ako ľudia sú medzi nami.

Aha Axyd napísal svoj názor. Poďme ako deti na pieskovisku ho verejne ponožovať a zubožovať. Zmeňme názov. To je srandaaaaaaaaaaa.

Aspoň sa ukázali najväčší DEMEN..

Užite si Vianoce v pohode a kľude. A kto má kapra pozor na kostičky.

23.12.2020 15:39
impact

XXX.XXX.34.58

Vy byste mohl dělat profesionální plačku.

23.12.2020 15:46
Axyd

XXX.XXX.161.177

impact napsal(a):
Vy byste mohl dělat profesionální plačku.

Wooooooooooooooooow.

Už nikdy nebudem počuť lepšiu urážku.👏

23.12.2020 15:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.16.139

Sice jsem to ani nedočetla, ale chtěla bych mít jednou tolik času, a takový starosti👻

23.12.2020 15:57
Axyd

XXX.XXX.161.177

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Sice jsem to ani nedočetla, ale chtěla bych mít jednou tolik času, a takový starosti👻

To viete keď je zakáz vychádzania a prší človek sa nudí. 👻👻👻

23.12.2020 16:03

Axyd napsal(a):
To viete keď je zakáz vychádzania a prší človek sa nudí. 👻👻👻

A máte psa?
Nikdo Vás neuráží, děláme si legraci ze slov, copak máme furt brečet jako Vy nebo jak? Musíte brát i jiné názory přece, je to diskuze, jestli chcete něco jako veta, musíte se stát Čaputovou.
Jako rozehrávač super, pokračujte :-)

23.12.2020 16:12
Axyd

XXX.XXX.161.177

A máte psa?
Nikdo Vás neuráží, děláme si legraci ze slov, copak máme furt brečet jako Vy nebo jak? Musíte brát i jiné názory přece, je to diskuze, jestli chcete něco jako veta, musíte se stát Čaputovou.
Jako rozehrávač super, pokračujte :-)

Moc vás nechápem ale ak som to správne pochopil tak:

Ja viem že každý má iný názor. Ale dá sa to slušne povedať. Nie urážať ma.

neverend

23.12.2020 16:25
neverend

XXX.XXX.213.247

Axyd napsal(a):
Hmmmmmmm. Takže keď človek napíše svoj názor tak je nasmiech. Aspoň vidíme ako ľudia sú medzi nami.

Aha Axyd napísal svoj názor. Poďme ako deti na pieskovisku ho verejne ponožovať a zubožovať. Zmeňme názov. To je srandaaaaaaaaaaa.

Aspoň sa ukázali najväčší DEMEN..

Užite si Vianoce v pohode a kľude. A kto má kapra pozor na kostičky.

To si tak neberte, já už tady dostal jmen kolikrát.😀😀😀 Dokonce mě i pronásledovali z koní až na psy.😀😀 Jsou tu i odborníci na psychoanalýzu dálkově. 😀😀 Všechno je tady jen teorie v lepším případě s odkazy na články, které také jsou jen názory určitých jedinců a někdy dokonce dávno neaktuální. Obzvlášť zábavné jsou zprávy ze zámoří.😀😀 Jedno město přijme vyhlášku a z toho vyplyne že takhle to chodí v Americe. 😀😀 Tak si s tím co se tady píše moc netrapte a užívejte si vánočních svátků. 🙂 Možná jsou to ty poslední.

23.12.2020 16:34

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Založeno další téma na terarijních zvířatech.

23.12.2020 16:41

Axyd napsal(a):

Jestli se Vás to dotklo, tak se omlouvám, je to jen slovní legrace bez adresáta,
nečílte se, není to zdravé.

23.12.2020 17:11
Axyd

XXX.XXX.161.177

neverend napsal(a):
To si tak neberte, já už tady dostal jmen kolikrát.😀😀😀 Dokonce mě i pronásledovali z koní až na psy.😀😀 Jsou tu i odborníci na psychoanalýzu dálkově. 😀😀 Všechno je tady jen teorie v lepším případě s odkazy na články, které také jsou jen názory určitých jedinců a někdy dokonce dávno neaktuální. Obzvlášť zábavné jsou zprávy ze zámoří.😀😀 Jedno město přijme vyhlášku a z toho vyplyne že takhle to chodí v Americe. 😀😀 Tak si s tím co se tady píše moc netrapte a užívejte si vánočních svátků. 🙂 Možná jsou to ty poslední.

Viete ako sa my uľavilo. Pekné sviatky vám prajem.

TS 🤡

23.12.2020 17:14
impact

XXX.XXX.34.58

Axyd napsal(a):

Řekl Axyd, který tady počastoval diskutující deme ntama a omeze ncema. Ach ty děti.

23.12.2020 17:31

Tak se dva Jardové poplácali po ramenou a můžeme pokračovat :-)
(tohle už je teda ode mě špatné, ale fakt se necítíte ani trochu blbě? zavřeli hospody, tak jdem brečet na faunu? a bábovičky jsou v pořádku?)

23.12.2020 17:37
Axyd

XXX.XXX.161.177

Tak se dva Jardové poplácali po ramenou a můžeme pokračovat :-)
(tohle už je teda ode mě špatné, ale fakt se necítíte ani trochu blbě? zavřeli hospody, tak jdem brečet na faunu? a bábovičky jsou v pořádku?)

Ahhh

23.12.2020 17:38
Axyd

XXX.XXX.161.177

impact napsal(a):
Řekl Axyd, který tady počastoval diskutující deme ntama a omeze ncema. Ach ty děti.

Ach ty ľudia. 😉

23.12.2020 17:41
Axyd

XXX.XXX.161.177

impact napsal(a):

Pani Gabriela. Hoďte adoptovať nejakých terierov zo smetiska.

23.12.2020 17:54
Axyd

XXX.XXX.161.177

domi.t napsal(a):

Ahááá. Tak hanba je to že niekto vyjadrí svoj názor???

To ste nedomyslel vy hanba.

23.12.2020 17:56
Axyd

XXX.XXX.161.177

domi.t napsal(a):

A hanba je napísať slovensky a nie Slovenský. Hlavne že ste napísali Čechmi.

23.12.2020 17:58

Axyd, zatímco přídavné jméno "slovenský" se píše s malým "s", národnost "Čech" se píše s velkým "Č", stejně jako by se psal Slovák.

Jinak bych tu ráda přispěla do diskuze, ale bohužel vůbec nevím, o čem má být

23.12.2020 18:04

Axyd, zatímco přídavné jméno "slovenský" se píše s malým "s", národnost "Čech" se píše s velkým "Č", stejně jako by se psal Slovák.

O chlastu a kdo ho má většího, a protože jsme tu z 99 % ženské, tak se nesmíme vyjadřovat.

23.12.2020 18:05

Axyd napsal(a):

Řekněte pravdu, jste opilý? Jestli ano, omlouvám Vás, jestli ne, tak jste opravdu debull.

23.12.2020 18:08
Axyd

XXX.XXX.161.177

Aspoň viem niečo nové. A áno je o ničom. Len som chcel svoj názor napísať a kebyže to napíšem do 5000 reakcií tak by to moc ľudí nevideľo.

23.12.2020 18:11
Axyd

XXX.XXX.161.177

Řekněte pravdu, jste opilý? Jestli ano, omlouvám Vás, jestli ne, tak jste opravdu debull.

Tak som debuul. Máte to napísané keď na vás kliknem. Že moje meno je Gabriela...

23.12.2020 18:11
Axyd

XXX.XXX.161.177

O chlastu a kdo ho má většího, a protože jsme tu z 99 % ženské, tak se nesmíme vyjadřovat.

23.12.2020 18:24
impact

XXX.XXX.34.58

Axyd napsal(a):

Tak rozhodně je to záslužnější činnost, jak sprostě nadávat diskutujícím a pak brečet, že názor se dá říct i slušně.

Imho ty smetiska, ze kterých psy zachraňuju, jsou převážně na Slovensku. To vytahujete dobrý téma. Váš národní poklad.

23.12.2020 18:25
impact

XXX.XXX.34.58

Axyd napsal(a):
Tak som debuul. Máte to napísané keď na vás kliknem. Že moje meno je Gabriela...

Ja sakra. Takže megí je moje skrytá identita? No páni, on je fakt na plech.

23.12.2020 18:26

Tak jsem si aspoň dala pivo, k večeři.

23.12.2020 18:27
Axyd

XXX.XXX.161.177

impact napsal(a):
Tak rozhodně je to záslužnější činnost, jak sprostě nadávat diskutujícím a pak brečet, že názor se dá říct i slušně.

Imho ty smetiska, ze kterých psy zachraňuju, jsou převážně na Slovensku. To vytahujete dobrý téma. Váš národní poklad.

To máte pravdu že je to užitočnejšie.
Tak poďme. V akom okrese najviac?

23.12.2020 19:03
impact

XXX.XXX.34.58

Tak jsem si aspoň dala pivo, k večeři.

Já Tullamorku. Třeba se dneska konečně vyspím. Tak na zdraví.

23.12.2020 19:05
sisi58

XXX.XXX.191.1

Zatím vás děvčata jen tak oťukávají. Jen špičkují. Ale jestli přijmete radu, nedrážděte kobru bosou nohou. Na to prostě nemáte. Takový diskuzní matador nejste. Navíc se místy vůbec nechytáte, což poznám i já,jako návštěva. Rozhodně bych si na vás nevsadila.

23.12.2020 19:05

sisi58 napsal(a):
Zatím vás děvčata jen tak oťukávají. Jen špičkují. Ale jestli přijmete radu, nedrážděte kobru bosou nohou. Na to prostě nemáte. Takový diskuzní matador nejste. Navíc se místy vůbec nechytáte, což poznám i já,jako návštěva. Rozhodně bych si na vás nevsadila.

23.12.2020 19:12
Moyda

XXX.XXX.147.89

sisi58 napsal(a):

Takových tu bylo, někteří si zdejší osazenstvo dávali dokonce na seznam .

23.12.2020 19:14

Axyd napsal(a):

Tak jak, sakra? Jste debull nebo Gabriela? Ať vím, jak na vás.

23.12.2020 19:20
Axyd

XXX.XXX.161.177

Tak jak, sakra? Jste debull nebo Gabriela? Ať vím, jak na vás.

Čítať s porozumením sa vypláca.

23.12.2020 19:23

Axyd napsal(a):
Čítať s porozumením sa vypláca.

Ne víc, než psát srozumitelně 😉

Znáte to, diakritika, čárky, uvozovky... a další takový trapárny.

23.12.2020 19:56
Axyd

XXX.XXX.161.177

Ak máte vy čas sa kontrolovať sa kontrolujťe. Ja nemám moc času. A čo mám čas ten sa venujem zvieratám a rodine. 🤔😉😡

23.12.2020 20:23

Axyd napsal(a):
Ak máte vy čas sa kontrolovať sa kontrolujťe. Ja nemám moc času. A čo mám čas ten sa venujem zvieratám a rodine. 🤔😉😡

Nemel bys nahodou oplachovat sneky, parit velhady nebo chvalit selmicku na exotickych zviratech??

23.12.2020 20:56
fikovnice

XXX.XXX.135.18

Já už zas nemůžu... "Megííí" toto mi nedělejte, mě pak od smíchu bolí břicho...

To "Axyd": Kdo Vás zde urážel??? Co jsem narychlo pročetla, tak urážel jste jen Vy...

To "Neverend": Nějak se ve Vás nevyznám, občas napíšete fajn (a nemám na mysli jen to, že jste konkrétně mně napsal hezká slova), občas, jako zde, napíšete vyloženou koninu!
"Všechno je tady jen teorie v lepším případě s odkazy na články, které také jsou jen názory určitých jedinců a někdy dokonce dávno neaktuální. Obzvlášť zábavné jsou zprávy ze zámoří..."

Jaká teorie? Ve vlákně "Koronavirus" se to v poslední době hemží lidmi, kteří onemocněli COVIDem anebo jsou pozitivní. Dají se tam dozvědět rady stran odběrových míst, diskutuje se tam o očkování, atd. atd. Řada lidí tam psala také zkušenosti z praxe, ze špitálů, včetně mě... No a jinak vzhledem k tomu, že jde o nový virus, tak ano - spousta věcí je zatím teorie a holt vše se o novém kmeni nedá zjistit během pár měsíců! Tak to ve virologii a obecně v medicíně prostě chodí, s tím se smiřte.

23.12.2020 20:58

fikovnice napsal(a):

To "Axyd": Kdo Vás zde urážel??? Co jsem narychlo pročetla, tak urážel jste jen Vy...

To "Neverend": Nějak se ve Vás nevyznám, občas napíšete fajn (a nemám na mysli jen to, že jste konkrétně mně napsal hezká slova), občas, jako zde, napíšete vyloženou koninu!
"Všechno je tady jen teorie v lepším případě s odkazy na články, které také jsou jen názory určitých jedinců a někdy dokonce dávno neaktuální. Obzvlášť zábavné jsou zprávy ze zámoří..."

Jaká teorie? Ve vlákně "Koronavirus" se to v poslední době hemží lidmi, kteří onemocněli COVIDem anebo jsou pozitivní. Dají se tam dozvědět rady stran odběrových míst, diskutuje se tam o očkování, atd. atd. Řada lidí tam psala také zkušenosti z praxe, ze špitálů, včetně mě... No a jinak vzhledem k tomu, že jde o nový virus, tak ano - spousta věcí je zatím teorie a holt vše se o novém kmeni nedá zjistit během pár měsíců! Tak to ve virologii a obecně v medicíně prostě chodí, s tím se smiřte.

Ale dyť to je zas výkřik malého Jardy o tom, že asi nikdo z ifauny nikdy v životě nebyl v zámoří (a to tam někteří žijí doopravdy :-)) a že si o všem tam vymýšlíme.
Nevím, jestli to někdo už posílal, takové rychlé představení:
https://www.youtube.com/watch?v=M-2l0x-HR5A&ab_channel=KarelCzechRepublic

23.12.2020 20:58
fikovnice

XXX.XXX.135.18

Axyd napsal(a):
Aspoň viem niečo nové. A áno je o ničom. Len som chcel svoj názor napísať a kebyže to napíšem do 5000 reakcií tak by to moc ľudí nevideľo.

OK, máte právo napsat svůj názor. Proč ne? Ale nepochopila jsem, proč jste zdubloval název vlákna... Když Vám pak lidi začali odporovat, respektive nevyjadřovali se souhlasně s Vámi, začal jste kolem sebe kopat... Jste dítě???

23.12.2020 20:59

fikovnice napsal(a):
OK, máte právo napsat svůj názor. Proč ne? Ale nepochopila jsem, proč jste zdubloval název vlákna... Když Vám pak lidi začali odporovat, respektive nevyjadřovali se souhlasně s Vámi, začal jste kolem sebe kopat... Jste dítě???

A ještě ke všemu špatný odkaz
https://www.televizeseznam.cz/video/americanka-v-praze/usa-vs-ceska-republika-sokujici-rozdily-ve-zdravotnictvi-64113772?dop_ab_variant%3D492611=dop_source_zone_id%3D1&dop_req_id%3DIDa8hu3MLQX-202012221910=&utm_campaign=_var&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

23.12.2020 21:03
fikovnice

XXX.XXX.135.18

Axyd napsal(a):

A že byste třeba Vy navštívil nějakou romskou osadu a přivezl tam třeba několik pytlů granulí pro psy...??? To ne, že? Jen se navážet do někoho, kdo dělá záslužnou činnost!

Uf, teď jste mě tedy pořádně naštval! No a vidíte, třeba časem to "Vaše" vlákno bude mít také tisíce příspěvků. Svůj názor jste sdělil - já třeba beru to, že nesouhlasíte s vláknem "Koronavirus", je to Vaše právo, ale urážet zde lidi - na to se opravdu vy.erte! Píšu to sice vulgárně, ale není to přímo vulgarita o Vás, to si prosím povšimněte.

23.12.2020 21:06
fikovnice

XXX.XXX.135.18

Ale dyť to je zas výkřik malého Jardy o tom, že asi nikdo z ifauny nikdy v životě nebyl v zámoří (a to tam někteří žijí doopravdy :-)) a že si o všem tam vymýšlíme.
Nevím, jestli to někdo už posílal, takové rychlé představení:
https://www.youtube.com/watch?v=M-2l0x-HR5A&ab_channel=KarelCzechRepublic

Evík:"Jdi domů, živočichu!"

To sem tématicky zapadá, ne?

23.12.2020 21:09
fikovnice

XXX.XXX.135.18

"Espiro", obávám se, že ne. Tedy, že nezná...

23.12.2020 21:10
Axyd

XXX.XXX.161.177

Nemel bys nahodou oplachovat sneky, parit velhady nebo chvalit selmicku na exotickych zviratech??

Šelmičku som pochválil hady sa budú o 2 roky a slimák je už niekoľko dní v pohode.

neverend

23.12.2020 21:20
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):

Ale já nemyslel vyloženě toto vlákno. Tak spíš všeobecně.🙂 Ono když se někdo diví nad frází "stay safe" na konci korespondence, tak mu něco věřte.😀 To přece ví i malé dítě, že to znamená "držte se, opatrujte se" a podobně.😀 Tedy krom turistů co navštíví zemi a tvrdí že byli "ve státech".😀😀 Kdyby alespoň věděli co to znamená.😀 Tak nic,no.🙂

23.12.2020 21:26
fikovnice

XXX.XXX.135.18

neverend napsal(a):
Ale já nemyslel vyloženě toto vlákno. Tak spíš všeobecně.🙂 Ono když se někdo diví nad frází "stay safe" na konci korespondence, tak mu něco věřte.😀 To přece ví i malé dítě, že to znamená "držte se, opatrujte se" a podobně.😀 Tedy krom turistů co navštíví zemi a tvrdí že byli "ve státech".😀😀 Kdyby alespoň věděli co to znamená.😀 Tak nic,no.🙂

No tak třeba já mám pocit, a ne není to pocit, je to jistota, že sem chodí fakt lidi z oboru (rozumějte kynologové), na "Kočkách" pak třeba fakt lidi, kteří kočkám rozumí, atd., a že když jde o vážnou věc, tak se zde prakticky každý dočká relevantní rady... Samozřejmě, jde-li třeba o nějaký zdravotní problém, tak je nejlepší radou jít na veterinu. Ale i to je rada...

Jinak nějaké spory či co ohledně anglických frází jsem nezaznamenala a nevím tím pádem, o čem píšete. Na stranu druhou, jste-li Američan, tak je jasné, že v angličtině budete nejlepší (a to nemyslím nijak ironicky) a je třeba vzít v potaz, že jsou zde i starší ročníky, které se třeba Aj vůbec ve škole neučily.

23.12.2020 21:35

neverend napsal(a):

Vy jste fakt chudák, nechcete panáka? Dyť to už je zoufalost.
Divím se nad tím, jak ne/fungují cz eshopy, ale ze zahraničí okamžitě vyřešeno a ještě je součástí pozdravu ona formulka "stay safe", toho se tady nedočkám..
Jste nějaký jedovatý, zkuste si dát předsevzetí - nebudu jak malej Jarda :-)

Neregistrovaný uživatel

23.12.2020 21:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123

Von prej hady za dva roky ale resi konkretni mutace a jejich pareni co sou k hovnu (possible hetero je k prdu) a zda lze mit hada v obejvaku bez terarka. A pak se pta jak docilit danejch teplot.... To uz nepobiram. To musí byt troll nebo chocholousek propoustel.

23.12.2020 21:48
Axyd

XXX.XXX.161.177

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Von prej hady za dva roky ale resi konkretni mutace a jejich pareni co sou k hovnu (possible hetero je k prdu) a zda lze mit hada v obejvaku bez terarka. A pak se pta jak docilit danejch teplot.... To uz nepobiram. To musí byt troll nebo chocholousek propoustel.

Zle si to vysvetľujete. Ja som myslel že či nijaký taký existuje.

neverend

23.12.2020 22:24
neverend

XXX.XXX.213.247

Vy jste fakt chudák, nechcete panáka? Dyť to už je zoufalost.
Divím se nad tím, jak ne/fungují cz eshopy, ale ze zahraničí okamžitě vyřešeno a ještě je součástí pozdravu ona formulka "stay safe", toho se tady nedočkám..
Jste nějaký jedovatý, zkuste si dát předsevzetí - nebudu jak malej Jarda :-)

Možná.

23.12.2020 22:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Axyd napsal(a):
Šelmičku som pochválil hady sa budú o 2 roky a slimák je už niekoľko dní v pohode.

No fajn, tak když už máte slimáka v pohodě, tak víte jak na to, a můžete být konečně taky v pohodě 👍

... jen si potom umejte ruce🤫

23.12.2020 23:39

bezva pišišvor, mám po večeři

24.12.2020 00:16
lifehappens

XXX.XXX.235.22

Axyd napsal(a):

"To viete keď je zakáz vychádzania a prší človek sa nudí." a plus permanentně kontrolujete toto vlákno a odpovídáte... To teda nevím, jestli by vás trocha diakritiky zabila, ale jestli jí moc neumíte, tak chápu, že by vám to nějaký ten čas zabralo.

"Aspoň viem niečo nové. A áno je o ničom. Len som chcel svoj názor napísať a kebyže to napíšem do 5000 reakcií tak by to moc ľudí nevideľo." ---> takže jste jen deb*lek, co chce pozornost? Jestli ne, tak mi vysvětlete, proč jste něco takového postoval, protože v tom nevidím žádnou hodnotu pro společnost. Jenom kradete čas sobě (který údajně chcete věnovat rodince) a zbytečně se rozčilujete a rozčilujete ostatní (ne, že by tohle "téma" někdo bral vážně).

neverend

24.12.2020 02:28
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):
No tak třeba já mám pocit, a ne není to pocit, je to jistota, že sem chodí fakt lidi z oboru (rozumějte kynologové), na "Kočkách" pak třeba fakt lidi, kteří kočkám rozumí, atd., a že když jde o vážnou věc, tak se zde prakticky každý dočká relevantní rady... Samozřejmě, jde-li třeba o nějaký zdravotní problém, tak je nejlepší radou jít na veterinu. Ale i to je rada...

Jinak nějaké spory či co ohledně anglických frází jsem nezaznamenala a nevím tím pádem, o čem píšete. Na stranu druhou, jste-li Američan, tak je jasné, že v angličtině budete nejlepší (a to nemyslím nijak ironicky) a je třeba vzít v potaz, že jsou zde i starší ročníky, které se třeba Aj vůbec ve škole neučily.

Já jen chtěl "vyprovokovat" Megi. 😀😀 Povedlo se a její obvyklé "vy jste chudák" přilétlo jako příklad že tady se smí vyjadřovat pohrdavě či neslušně asi jen někdo.🙂 Axyd nesmí a Megi může ? Jak již člověk tady zná snad všechny účastníky, tak jsem se skoro zasmál když tu vyčítají Axydovi že se neslušně vyjadřuje.😀 Jinak Megi mám celkem rád, ale je moc ukecaná.😀😀 Já to nemyslím zle, ale prostě je.

24.12.2020 10:18

neverend napsal(a):
Já jen chtěl "vyprovokovat" Megi. 😀😀 Povedlo se a její obvyklé "vy jste chudák" přilétlo jako příklad že tady se smí vyjadřovat pohrdavě či neslušně asi jen někdo.🙂 Axyd nesmí a Megi může ? Jak již člověk tady zná snad všechny účastníky, tak jsem se skoro zasmál když tu vyčítají Axydovi že se neslušně vyjadřuje.😀 Jinak Megi mám celkem rád, ale je moc ukecaná.😀😀 Já to nemyslím zle, ale prostě je.

Já myslela, že budete rád, stejně jako Axyd, že si Vás někdo všimne, byl to dárek.

24.12.2020 10:40
Axyd

XXX.XXX.161.177

Já myslela, že budete rád, stejně jako Axyd, že si Vás někdo všimne, byl to dárek.

Heeeeej.

neverend

24.12.2020 14:40
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak to jste moc hodná a děkujeme oba.🙂 Krásné vánoce, hodně dárků a hlavně zdravíčka. 😊

Neregistrovaný uživatel

24.12.2020 15:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123

Kdybys lital okolo zvere neplkas tady. Ja treba od sedmi doted cistila boxy a terarka. Krmeni maj smolika to az v nedeli.

24.12.2020 16:23
Axyd

XXX.XXX.161.177

Kdybys lital okolo zvere neplkas tady. Ja treba od sedmi doted cistila boxy a terarka. Krmeni maj smolika to az v nedeli.

Super. Veeeelmi zaujímavé.
Tak ešte raz vyčistiť preistotu.

neverend

24.12.2020 16:25
neverend

XXX.XXX.213.247

A co myslíš že dělám já?😀😀

24.12.2020 16:33
fikovnice

XXX.XXX.135.220

Žijete oba osaměle? Já ano, přesto se pomalu chystám zajet za vzdálenější rodinou, kam jsem pozvaná... Já jen, že tu plkáte ("Axyd" a "Neverend") v podstatě nesmysly na Štědrý den!

Pokud máte rodinu, tak bych se jí zrovna v tento den maximálně věnovala a kašlala na nějaké hejty.

A jinak, co to je "vyprovokovat "Megííí""? Proč? Vás to nějak "Neverende" uspokojuje? Já s kdečím, co "Megííí" napíše, nesouhlasím nebo tomu nerozumím (a stejně tak to může mít ona vůči mně), ale na stranu druhou MILUJI její humor!!!
A i když teda budu s "Megííí" v něčem v nesouhlasu, proč bych ji probůh měla provokovat? Když to uznám za vhodné, tak to napíšu, ale slušnou formou!

neverend

24.12.2020 18:34
neverend

XXX.XXX.213.247

fikovnice napsal(a):
Žijete oba osaměle? Já ano, přesto se pomalu chystám zajet za vzdálenější rodinou, kam jsem pozvaná... Já jen, že tu plkáte ("Axyd" a "Neverend") v podstatě nesmysly na Štědrý den!

Pokud máte rodinu, tak bych se jí zrovna v tento den maximálně věnovala a kašlala na nějaké hejty.

A jinak, co to je "vyprovokovat "Megííí""? Proč? Vás to nějak "Neverende" uspokojuje? Já s kdečím, co "Megííí" napíše, nesouhlasím nebo tomu nerozumím (a stejně tak to může mít ona vůči mně), ale na stranu druhou MILUJI její humor!!!
A i když teda budu s "Megííí" v něčem v nesouhlasu, proč bych ji probůh měla provokovat? Když to uznám za vhodné, tak to napíšu, ale slušnou formou!

Megi ani květinou neuhodíte.😀 Fíkovnice, vždyť jsem chlap a jestli nějaké znáte a byla jste s nimi někdy v kolektivu, tak přece víte že takové vtipkování a pošťuchování patří v podstatě k dobrým vztahům. Občas si to některá bohužel špatně vyloží a vzhledem k mé pověstné kráse jsem opět nucen cestovat.😀😀 Doufám že jste pochopila vtip.🙂 Krásné vánoce a nebojte se že bych byl na vánoce sám. 🙂 Jste ale opravdu taková hodná a rozumná paní. Víc takových si přeji potkávat i v reálu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík