Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tojara

26.12.2020 08:06
Tojara

XXX.XXX.168.216

Dobrý den, řešíme teď s 10 týdenním štěnětem takový problém s vencenim. Přes den chodíme cca co dvě hodiny, nebo když čuchá - to zvládáme v pohodě.

V noci nám ale kadí doma - i když jdeme o půlnoci i ve 3.

Vždy to tiše pustí a pak k nám teprv přijde funět - vyčůrá se ale až venku, to udrží.

Nějaká zkušenost co s tím?

26.12.2020 08:22
Dája6

XXX.XXX.39.187

Dobrý den,
no co na to říct? Jediná rada běhat ven, upravit krmení aby měl čas se před spaním vyvenčit, nebo uvázat na šňůru a druhý konec sebe při pohybu ven a nebo vydržet je to štěně a věřte ještě Vás hodně překvapí. Buďte rádi, že moč máte zvládnuto ( bude hůře 🤫).
Dája

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2020 08:46

Tojara napsal(a):
Dobrý den, řešíme teď s 10 týdenním štěnětem takový problém s vencenim. Přes den chodíme cca co dvě hodiny, nebo když čuchá - to zvládáme v pohodě.

V noci nám ale kadí doma - i když jdeme o půlnoci i ve 3.

Vždy to tiše pustí a pak k nám teprv přijde funět - vyčůrá se ale až venku, to udrží.

Nějaká zkušenost co s tím?

Čím krmíte?

Tojara

26.12.2020 08:56
Tojara

XXX.XXX.57.139

Od chovatele fitmin for life.

Vím ze to neni úplně ono - Zkoušeli jsme mu dat Eminent gold puppy, ale vůbec to nezral. Nějaký tip na jiné?

Jako pamlsky piškoty pro psy a prospera plus - Codfish. To by ho prohánět nemuselo, on se zvládne za tu noc vykadit i 2x :(

Tojara

26.12.2020 09:01
Tojara

XXX.XXX.168.216

Dája6 napsal(a):
Dobrý den,
no co na to říct? Jediná rada běhat ven, upravit krmení aby měl čas se před spaním vyvenčit, nebo uvázat na šňůru a druhý konec sebe při pohybu ven a nebo vydržet je to štěně a věřte ještě Vás hodně překvapí. Buďte rádi, že moč máte zvládnuto ( bude hůře 🤫).
Dája

Vím ze nás ještě potrápi :D Ale tohle, kdy kaka i víckrát za noc, ale necura je něco co je pro mě fascinující

Tojara

26.12.2020 09:17
Tojara

XXX.XXX.168.216

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Čím krmíte?

Jinak ještě doplním, ze naposledy granule ji kolem 19.00.

26.12.2020 09:23

Tojara napsal(a):

Vím ze to neni úplně ono - Zkoušeli jsme mu dat Eminent gold puppy, ale vůbec to nezral. Nějaký tip na jiné?

Jako pamlsky piškoty pro psy a prospera plus - Codfish. To by ho prohánět nemuselo, on se zvládne za tu noc vykadit i 2x :(

Granule obecně obsahují balast, takže odpadu je pak víc. Já prostě nejsem jejich příznivcem.

26.12.2020 18:43
Markéta80

XXX.XXX.237.2

Tojara napsal(a):

ani se nedivím že tolik kadí.

26.12.2020 18:51

Dvakrát za noc, v době, kdy má spát, je asi dost.
Dejte mu jídlo v 6. Pak bude hodinu odpočívat a pak půjdete ven.
Budete tak dlouho cupitat po známém pozemku, kde se nemá čeho bát, až poslední večeře ze psa odejde.
Poté půjdete domů, pes si pohraje, napije se, vyčůrá a pomodlí, a jde se spát.

Eminent = Brit, Ontario, Sam´s field, Prospera, Calibra, Nativia, Delikan,....
Zkuste samotné kuřecí maso a rýži, masa víc než rýže.

26.12.2020 20:12

Já osobně bych to zas až tak nehrotila....asi bych zkusila upravit režim krmení-venčení, ale je to prostě štěně 10 týdnů, tak bych asi nepropadala zoufalství.
Další možnost je spát s ním....buď štěndo do postele a nebo si ustlat u jeho pelíšku, aby byla šance, že mě štěně probudí dřív než vykoná potřebu.
Měla jsem to s feňulí podobně, než dorazila do ložnice, aby mě vzbudila, tak cestou udělala loužičku, tak jsem spala na chodbě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík