Americký stafordšírský teriér

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chovatelská stanice Bet Taylor...
30000 Kč
Dobrý den,máme už skoro 2 měsíčního amstafa a máme problém s ouškem.
Myslím že je spíš zlomené než že se vytvaruje jak má..jedno ouško se vytvarovalo v pořádku druhé ne,nevíte co s tím??☹️
Viz foto
Uživatel s deaktivovaným účtem
Skoro dvouměsíčního? A kde byl doteď?
Má dvě normální uši, akorát každé jiné :-) Já mám nápad.. běžte tam, kde vám ho prodali, ať ho spraví!
Měsíc a půl? To je nějak moc brzo, ne? Vy nevíte, kdy má být štěně k odběru?
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak hlavně, že to víte 🙄
s tím bych byla ještě opatrná.....
kontrolní dotaz pro zadavatelku:
kolik týdnů má měsíc?
ale zase, dle legislativy je odběr OK 50.den a dále, a to 2 měsíce ještě nejsou
Tak jestli to je s něčím křížené, může mít uši jak chce, ne? Papírovej asi nebude, když vám ho někdo prodal dřív, než se smí...
Terez03
napsal(a):
Tato stránka je na rady a dotazy je to mé první stěně a snažím se mu dát co nejvíc lásky a péči a mám o něj strach takže nejsem tak vzdělana jako vy takže radši se zeptám než bych na něj srala díky za odpověď a měj te krásny den
Nene, tato stránka není placená poradna, ani jiná poradna, ale proradná občas jo :-)
Je to diskuze. Takže diskutujeme.
Zatímco Vy porušujete zákony ČR, podporujete týrání zvířat, černý obchod s živými bytostmi,
a ještě jste tak hloupá, že si o psu nezjistíte před nákupem nic.
Jinak gůgl 0,2 vteřiny, vidíte tam něco o pártýdenním jedinci? Já ne, ale mám mít už 50 dní brýle:
http://www.zkatu.eu/zajimav/usi.htm
Terez03
napsal(a):
Tato stránka je na rady a dotazy je to mé první stěně a snažím se mu dát co nejvíc lásky a péči a mám o něj strach takže nejsem tak vzdělana jako vy takže radši se zeptám než bych na něj srala díky za odpověď a měj te krásny den
Ptát jste se měla dřív, než jste si psa pořídila, abyste svojí nevědomostí nepodpořila množitele, kteří potřebují jen vydělat, štěňata vypakují z baráku co nejdřív, než to neockovaný začne chcípat na parvovirozu, a je jim úplně jedno jak dopadnou...
A výběru plemene pro úplného začátečníka taky tleskám! 🙄
Nebojte,nejsou to mnozitele,jen moje teta která se stafordy zabiva celý život,a měla už několik stafordu za svůj život,pro ty psi zijou a pejsek je stále u maminky.
Tohohle pejska jsem byla jen Navštívit a napsala jsem sem proto abych zjistila jaký lidi jsou..takovej menší průzkum krásný den,naschle.:D
Terez03
napsal(a):
Nebojte,nejsou to mnozitele,jen moje teta která se stafordy zabiva celý život,a měla už několik stafordu za svůj život,pro ty psi zijou a pejsek je stále u maminky.
Tohohle pejska jsem byla jen Navštívit a napsala jsem sem proto abych zjistila jaký lidi jsou..takovej menší průzkum krásný den,naschle.:D
😂😂😂
A jaký ti lidi teda jsou?
Terez03
napsal(a):
..jo jo, tahle pohadka byla dobra, a teď tu O třech kůzlátkach....
lesnížínka
napsal(a):
A to ještě není všechno, tohle byl jen takový průzkum ale za pár dnů se budou řešit,,vánoční dárky"
Už dva.
Terez03
napsal(a):
No tvl, tomuto fakt říkám průzkum!
Kdybyste aspoň nelhala...
impact
napsal(a):
Už dva.
Už je to tady. A přitom covidové volno stále běží.
Terez03
napsal(a):
Dobrý den,máme už skoro 2 měsíčního amstafa a máme problém s ouškem.
Myslím že je spíš zlomené než že se vytvaruje jak má..jedno ouško se vytvarovalo v pořádku druhé ne,nevíte co s tím??☹️
Viz foto
Zlomené ucho?
Co by měl v uchu zlomeného, žílu? V uchu žádná kost neni...
VeronikačalaBonnie
napsal(a):
Zlomené ucho?
Co by měl v uchu zlomeného, žílu? V uchu žádná kost neni...
Chrupavku.