Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
Dohodou
Hezký den,
máme problém nejspíš s bříškem. Naše štěně krmíme granulemi yoggies a to už celkem dlouhou dobu. Posledních pár týdnů ale má prcek (9 měsíců ) průjem, tak nasadíme vždy suché granule, jeden den bez průjmu, ale pak se zase vrátí. Dnes mu tam začalo pěkně hlasitě kručet, je ospalý a stolici měl dnes jen jednou a večer hodil kašovitou směs doma na koberec. No, nevím, co s tím... Suché granule už většinou odmítne.
Co to může být? Mám přejít na jiné granule? Budu moc ráda za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem
a veterinář vás nenapadl?
.bonnie.
napsal(a):
Samozřejmě, napadl. Chci se nejdřív ale poradit tady.
Kdy jako nejdřív tady?
Posledních pár týdnů ale má prcek (9 měsíců ) průjem
v pohodě, ještě pár týdnů počkejte.
.bonnie.
napsal(a):
U veterináře jsem byli nedávno. Navrhl změnu granulí...
To bych udělal v prvé řadě, yoggies každému psu nesedí. Ale to ani ostatní granule. Aby jste nedopadla jak my, kdy psům neseděly žádné granule, měnila jsem je skoro dva roky, psi vychrtlí, nežraví, průjmy - granulí jsem vyzkoušela snad 20značek...a pomohlo až to, že jsem začala vařit. Bohužel dva roky špatné výživy se mu odrazily na pohybovém aparátu - je to velký pes a má odvařené klouby.
.bonnie.
napsal(a):
Samozřejmě, napadl. Chci se nejdřív ale poradit tady.
Třeba zkusit i něco normálního, samozřejmě postupně, přidávat po troškách.
.bonnie.
napsal(a):
U veterináře jsem byli nedávno. Navrhl změnu granulí...
Co je to nedávno? Hlavně, že máte ten mateřský plurál v úvodním příspěvku... Vet kromě neslušného návrhu (jaké granule poradil? ) neudělal nic? Rozbor hov.en psa, krevní test či jinak zkoumat 9měsíčního psa, který má pár týdnů průjem? Vařená dieta, prášky na upravení trávení - nic vám nedal? Změňte veterináře.
napsal(a):
Co je to nedávno? Hlavně, že máte ten mateřský plurál v úvodním příspěvku... Vet kromě neslušného návrhu (jaké granule poradil? ) neudělal nic? Rozbor hov.en psa, krevní test či jinak zkoumat 9měsíčního psa, který má pár týdnů průjem? Vařená dieta, prášky na upravení trávení - nic vám nedal? Změňte veterináře.
"Mateřský plurál"...
Super, a výstižné!
"Plako" byla jste to Vy, kdo mi u toho mého kocoura, jak téměř zemřel na panleukopenii, radil jako téměř ultimum refugium zkusit vodku staličnuju?
Ano, ale já to jen opsala z knihy paní Ireny Sehnerové, kde něco takového pro kočky radila. Tonoucí se stébla chytá. Jsem ráda, že kocourek je v pořádku.
napsal(a):
Ano, ale já to jen opsala z knihy paní Ireny Sehnerové, kde něco takového pro kočky radila. Tonoucí se stébla chytá. Jsem ráda, že kocourek je v pořádku.
Ano, bylo to jedno z mých nejhorších životních období. A i když na Vaši radu nedošlo, vážila jsem si tehdy každičkého názoru, zkušenosti, nápadu!