Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj,
podělíte se prosím o své zkušenosti se psy Bandog?
Uvažujeme o něm jako o nástupci po Cane Corso, tak hledám co s nimi kdo už zažil. Bude to pes do rodiny s malými dětmi, dům se zahradou. Cvičáky jsme se psy vždycky chodili jenom ten základní kurz od štěňat a pro běžný život psa z předměstí to stačilo.
Čekají nás oproti CC nebo GSMD nějaká ne/milá překvapení?
Za odpovědi majitelů Bandogů díky

impact
napsal(a):
Cha cha cha. Já to úplně slyším. Nula šest nula devět jedna jedna dva sedm sedm sedm...
jojo taky jsem to dodnes nezapomněl :-) Ale zpět k původní otázce...

Nebylo to 5 6 7 ?

Byly dvě verze, nejdřív 567 a potom 777. Zvláštní co si lidi pamatujou.

napsal(a):
Byly dvě verze, nejdřív 567 a potom 777. Zvláštní co si lidi pamatujou.
No nevím, VY si pamatujete obě a ještě jejich časovou posloupnost :-) :-)
Bandogy tady nikdo nemá. To asi zkuste fb.
Co si myslím já a proto je to hrozně cenná informace - bandog rozhodně nemá ustálenou povahu jako CC.

Nějaká vlákna už tu o nich byla, ale jinak asi viz Megí...
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=Bandog
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123
Znam chovatelku co ma dve feny. Ma i ted stenata od te starsi. Je to chovatelka od ktere mame tri biewery. Co vim feny ma aspon zatim zdrave a bez problemu ovsem jsou to mlada zvirata. Vysledky testu neznam nezajimala jsem se. Ale uvedeno to nekde stopro ma.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Bandogy nemám, ale co je mají kamarádi, tak je to všechno nemocný - špatné kyčle, lokty, torze žaludku, operované oči, operovaná kolena ...
Prostě chodící diagnózy👎
😂😂😂😂😂chodici diagnóza. To nemyslíte vážně
Kamarádka měla labradora a byl nemocný, takže teď začnu mluvit, že labradoři jsou všichni chodici diagnózi. Proboha.
Sousedka ma bandoga a je to skvělý pes

Anetkaaakim
napsal(a):
😂😂😂😂😂chodici diagnóza. To nemyslíte vážně
Kamarádka měla labradora a byl nemocný, takže teď začnu mluvit, že labradoři jsou všichni chodici diagnózi. Proboha.
Sousedka ma bandoga a je to skvělý pes
To je ta sousedka, která neví , že i psi mají bradavky? A vy je u svých psů taky nemáte?
Dogadoga

XXX.XXX.57.176
Bandog. No v ČR mate celkom "uznavanehi" chivatela, no caka sazna osa 2-3r..Cena okolo 2.500-3000eur! Podla mna vela. Vraj su celkom zdravotne na tom dobre! No nieje to plemeno, je to len krizivatka, neuznana nikým.
Kup si radsej opäť CC z uznavanej ch.stanice. To u uz mas za 1500e a špičkové stenata..
Máme 3 letého Bandoga. Je to pan pes, hlídá důsledně rodinu, pozemek. Rozhodně budí respekt, pro neznalé automaticky zlý pes. Je to osobnost, máme zkušenost NO, RTW, AMST, Pitbul, ale je pravda, že on je zvláštní povaha, jiný přístup k němu, rozhodně socializace, z dětmi to chce důslednost, musí být zvyklí, do mysky sahat , brát mu atd. Také záleží na věku dítěte, v podstatě, žádný pes by neměl bez dohledu být z dětmi sám. Na nějaké přehnané objímá a mazlení rozhodně není. Zdravotně bez problémů s PP
pepa-nos

XXX.XXX.225.131
můj kamarád měl fenku bandoga a byl to bezvadný, neagresivní pes, bez větších zdravotních problémů. Jestli chcete podobné, klidné plemeno, tak mrkněte, jestli by Vás neoslovil americký bully.