Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2021 15:07
fikovnice

XXX.XXX.135.187

Dobrý den,
psala jsem vám mail, ale zakládám vlákno i zde (nemůžu najít vlákno "Problémy s iFAUNOU" ani "Pro admina" - pokud někde je, tak tam klidně můj příspěvek přesuňte).
Prosím vás zrušte limit 20 příspěvků za hodinu v diskuzi. Chodím na diskuze nepravidelně, někdy třeba pár dní ne, někdy je z pár dní absence pár týdnů a z toho jsem schopná napsat třeba i 30 příspěvků za hodinu - obzvlášť, když je více lidí online. Před chvílí mi váš systém bloknul možnost vložit další příspěvek... Hackery si, domnívám se, hlídáme my sami, co chodíme na diskuze pravidelně. Nebo udělejte tuto blokaci jen pro nezaregistrované...
Děkuji za zvážení!
"Fíkovnice"

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.1.2021 15:41

nebo speciální premium membership :)

ti spameři co tady dávají divný inzeráty na léčiva a já nevím co bývají zaregistrovaní

6.1.2021 16:27
fikovnice

XXX.XXX.135.187

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nebo speciální premium membership :)

ti spameři co tady dávají divný inzeráty na léčiva a já nevím co bývají zaregistrovaní

Jo, to už mě taky napadlo - spešl membršip!

6.1.2021 16:54

fikovnice napsal(a):
Dobrý den,
psala jsem vám mail, ale zakládám vlákno i zde (nemůžu najít vlákno "Problémy s iFAUNOU" ani "Pro admina" - pokud někde je, tak tam klidně můj příspěvek přesuňte).
Prosím vás zrušte limit 20 příspěvků za hodinu v diskuzi. Chodím na diskuze nepravidelně, někdy třeba pár dní ne, někdy je z pár dní absence pár týdnů a z toho jsem schopná napsat třeba i 30 příspěvků za hodinu - obzvlášť, když je více lidí online. Před chvílí mi váš systém bloknul možnost vložit další příspěvek... Hackery si, domnívám se, hlídáme my sami, co chodíme na diskuze pravidelně. Nebo udělejte tuto blokaci jen pro nezaregistrované...
Děkuji za zvážení!
"Fíkovnice"

Dobrý den,
omezení bohužel zrušit nemůžeme, ale během několika následujících dní navýšíme limit na dvojnásobek, tedy 40 příspěvků za hodinu.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

6.1.2021 17:39
Axyd

XXX.XXX.130.68

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
omezení bohužel zrušit nemůžeme, ale během několika následujících dní navýšíme limit na dvojnásobek, tedy 40 příspěvků za hodinu.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

A není to moc?

6.1.2021 18:23

Axyd napsal(a):
A není to moc?

A není to málo, Antone Pavloviči?

6.1.2021 19:00
Axyd

XXX.XXX.130.68

A není to málo, Antone Pavloviči?

40 príspevkov za deň? A aký Anton Pavlovič?

6.1.2021 19:05

Axyd napsal(a):

Čechov přece.

6.1.2021 19:06
lupus4

XXX.XXX.205.61

Axyd napsal(a):

A aký Anton Pavlovič?

Čechov, voe, jenže to bys musel znát i něco z kultury a českého genia JdeC

6.1.2021 19:08
Axyd

XXX.XXX.130.68

lupus4 napsal(a):
A aký Anton Pavlovič?

Čechov, voe, jenže to bys musel znát i něco z kultury a českého genia JdeC

No prepáč že mi to vypadlo. Však mi to pripadalo že ho poznám.

neverend

6.1.2021 19:12
neverend

XXX.XXX.213.247

neverend

6.1.2021 19:30
neverend

XXX.XXX.213.247

lupus4 napsal(a):
https://www.youtube.com/watch?v=usnGN9QAgPo&feature=emb_rel_end

aby pochopil

Naprosto úžasný humor.😀😀

6.1.2021 20:38
Axyd

XXX.XXX.130.68

neverend napsal(a):
Naprosto úžasný humor.😀😀

Aleže úplne.

7.1.2021 17:52
fikovnice

XXX.XXX.133.155

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Dobrý den, sice nevím, proč nemůžete omezení zrušit...ale proč tedy nezauvažujete o tom, co navrhuje "Bodlinka"? Já myslím, že i vy sami moc dobře víte, kdo z nás tu chodí roky a nikdo tu neděláme žádné nekalosti. Tak mi to popravdě přijde nefér kvůli nějakejm pitomcům omezovat nás, stálé návštěvníky iFAUNY.

A mmch. včera jsem asi 3x opravovala nějaké své příspěvky, a tady ty editace a reeditace se do té dvacítky započetly taky. Přitom šlo o jeden a tentýž příspěvek, kde jsem jen opravovala nějakou chybu.

7.1.2021 18:01

fikovnice napsal(a):
Dobrý den, sice nevím, proč nemůžete omezení zrušit...ale proč tedy nezauvažujete o tom, co navrhuje "Bodlinka"? Já myslím, že i vy sami moc dobře víte, kdo z nás tu chodí roky a nikdo tu neděláme žádné nekalosti. Tak mi to popravdě přijde nefér kvůli nějakejm pitomcům omezovat nás, stálé návštěvníky iFAUNY.

A mmch. včera jsem asi 3x opravovala nějaké své příspěvky, a tady ty editace a reeditace se do té dvacítky započetly taky. Přitom šlo o jeden a tentýž příspěvek, kde jsem jen opravovala nějakou chybu.

Jako že dostaneme medaile? Jak se to jmenuje, krokety? Já si prosím s tatarkou.
Já budu megi-the-dog, ti co krmí granulemi, budou Happydog, a ti, co krmí masem - Hotdog.
Něco bych Vám poradila, ale Vy se naštvete, tak nic.
Jako že tu závorku nevidíte, jo?
(Nejdřív si přečtu, co přibylo, nebo co mě zajímá, pak odpovídám, používám uvozovky a např. kurzívu jako hmn_, abych nemusela citovat celý příspěvek, případně odpovím více lidem naráz. Ne že by se mě někdo na něco ptal..)

8.1.2021 07:25
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Krokety ne, já nesmím smažené.
Myslím, že z administrativních důvodů by bylo náročné, mít jednu registraci na začátek a druhou na potom, až se začátečník osvědčí. Jak by ta přeregistrace probíhala, aby se udržely všechny informace, všechny lajky a příspěvky, které sem ten začátečník už dal? A podle čeho rozhodneme, že si ten a ten uživatel už zaslouží ten pokročilý účet?
Já jsem pro jednoduchost. 40 příspěvků za hodinu, když jeden příspěvek smolím alespoň minutu, to asi bude opravdu většinou stačit. :)

8.1.2021 07:34

V posledni dobe se nekteri bavi tim.ze na starsi prispevek reaguji nejakou nesmyslnou nebo prostou hlaskou - byly by fajn to nejak adekvatne resit 🤨

8.1.2021 10:08

Varaxi napsal(a):
Krokety ne, já nesmím smažené.
Myslím, že z administrativních důvodů by bylo náročné, mít jednu registraci na začátek a druhou na potom, až se začátečník osvědčí. Jak by ta přeregistrace probíhala, aby se udržely všechny informace, všechny lajky a příspěvky, které sem ten začátečník už dal? A podle čeho rozhodneme, že si ten a ten uživatel už zaslouží ten pokročilý účet?
Já jsem pro jednoduchost. 40 příspěvků za hodinu, když jeden příspěvek smolím alespoň minutu, to asi bude opravdu většinou stačit. :)

Dobrý den,
jen na doplnění – opatření, které dovoluje vložit maximálně 20 příspěvků za hodinu, bylo zavedeno po jednom z hackerských útoků a platí na iFauně déle než jeden rok. Za celou dobu si nestěžoval ani jediný uživatel. Nyní, když Fíkovnice požádala o změnu, okamžitě jsme slíbili navýšení počtu příspěvků na dvojnásobek. Věříme, že 40 příspěvků za hodinu bude dostačující počet pro převážnou většinu diskutujících.
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

8.1.2021 13:51
Axyd

XXX.XXX.130.68

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
jen na doplnění – opatření, které dovoluje vložit maximálně 20 příspěvků za hodinu, bylo zavedeno po jednom z hackerských útoků a platí na iFauně déle než jeden rok. Za celou dobu si nestěžoval ani jediný uživatel. Nyní, když Fíkovnice požádala o změnu, okamžitě jsme slíbili navýšení počtu příspěvků na dvojnásobek. Věříme, že 40 příspěvků za hodinu bude dostačující počet pro převážnou většinu diskutujících.
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Dobrý deň. Nie že tu niekto bude zasa kvôli môjmu názoru pišťať. Môžem sa spýtať? Kto dá za 1 hodinu 40 príspevkov? Zbytočne je potom na témach veľa zbytočných reakcií a kto si musí NÁJSŤ NIEČO DÔLEŽITÉ tak to nenájde. Pekný deň.

8.1.2021 14:13
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Já budu megi-the-dog, ti co krmí granulemi, budou Happydog, a ti, co krmí masem - Hotdog.
(Nejdřív si přečtu, co přibylo, nebo co mě zajímá, pak odpovídám, používám uvozovky a např. kurzívu jako hmn_, abych nemusela citovat celý příspěvek, případně odpovím více lidem naráz. Ne že by se mě někdo na něco ptal..)

A proč se tím neřídíte a citujete celý můj příspěvek???
Měla jste použít přece kurzívu a jen vybranou pasáž!
Tak zase nic...

8.1.2021 14:17
fikovnice

XXX.XXX.131.20

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Díky za to navýšení!

neverend

8.1.2021 14:26
neverend

XXX.XXX.213.247

Ifauna je skvělý web.🙂 Jsem plně spokojen. Chlapi jsou prostě skromnější než ženy.😀😀😀

8.1.2021 16:01

neverend napsal(a):
Ifauna je skvělý web.🙂 Jsem plně spokojen. Chlapi jsou prostě skromnější než ženy.😀😀😀

Pánové....samochvála smrdí

Jinak se připojuju, fauna je super a děkuju adminům za Fíkovnici...chodí sem často nárazově a pak jí těch 20 příspěvků nestačí, než všem odpoví

neverend

8.1.2021 18:18
neverend

XXX.XXX.231.71

Jinak se připojuju, fauna je super a děkuju adminům za Fíkovnici...chodí sem často nárazově a pak jí těch 20 příspěvků nestačí, než všem odpoví

To jsem rád že to berete s humorem.😀😀 Nejlepší je, že tohle mi nedávno říkala kamarádka.😀😀 Čili to není samochvála.😀😀

8.1.2021 19:36
fikovnice

XXX.XXX.132.3

Děkuju Jani.

8.1.2021 20:20
lupus4

XXX.XXX.205.61

za to u Axyda by stačil klidně 1/rok, možná i míň

8.1.2021 20:25
Axyd

XXX.XXX.130.68

lupus4 napsal(a):
za to u Axyda by stačil klidně 1/rok, možná i míň

Ale nieeeeee. To by som si hneď minul. Zato vy by ste mali mať menej.

13.7.2021 13:39

Dobrý den, admine, měla bych dotaz. Dříve se dalo v inzerci zafiltrovat na "dospělý pes". Nyní to jde pouze na "štěně" zaškrtnutím okénka. Ale i když "štěně" nezaškrtnu, nevyfiltrují se mi jen inzeráty s dospělými psy, ale zobrazí se všechny inzeráty, tedy včetně inzerátů na štěňata.
Dotaz zní - jak si mohu vyfiltrovat jen inzeráty s dospělými psy?

14.7.2021 09:12
sisi58

XXX.XXX.191.1

Kokardy.

14.7.2021 10:07
fikovnice

XXX.XXX.134.87

Admine, ne, že by to bylo důležité, ale nezobrazují se mi při psaní příspěvku do diskuze emotikony.

14.7.2021 10:48

fikovnice napsal(a):
Admine, ne, že by to bylo důležité, ale nezobrazují se mi při psaní příspěvku do diskuze emotikony.

Dobrý den, jaký používáte prohlížeč? Na mobilu (Android) i v Google Chrome vše vypadá normálně. Napadá mě také zkusit restartovat prohlížeč. Pokud problém přetrvá, mohu předat dotaz našim technikům.

Zdraví Admin

14.7.2021 11:08

Dobrý den, admine, měla bych dotaz. Dříve se dalo v inzerci zafiltrovat na "dospělý pes". Nyní to jde pouze na "štěně" zaškrtnutím okénka. Ale i když "štěně" nezaškrtnu, nevyfiltrují se mi jen inzeráty s dospělými psy, ale zobrazí se všechny inzeráty, tedy včetně inzerátů na štěňata.
Dotaz zní - jak si mohu vyfiltrovat jen inzeráty s dospělými psy?

Dobrý den,

funkce byla zrušena, protože ji na základě našich statistik téměř nikdo nevyužíval.
Celý web se neustále optimalizuje tak, aby splnil nároky co největšího počtu uživatelů, ale zároveň byl co nejjednodušší a přehledný, aby se na něm dobře orientovalo. Proto některé funkce vzniknou a po čase je z webu zase stáhneme, když vidíme, že je 98 % uživatelů nepoužívá.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

14.7.2021 11:42

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

funkce byla zrušena, protože ji na základě našich statistik téměř nikdo nevyužíval.
Celý web se neustále optimalizuje tak, aby splnil nároky co největšího počtu uživatelů, ale zároveň byl co nejjednodušší a přehledný, aby se na něm dobře orientovalo. Proto některé funkce vzniknou a po čase je z webu zase stáhneme, když vidíme, že je 98 % uživatelů nepoužívá.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Díky za odpověď. Přitom stačilo k původní funkci filtrující na dospělé psy přidat tu současnou filtrující na štěňata... Škoda.

21.7.2021 07:19

rapotacka11 napsal(a):
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2962872/jak-jorkovi-postavit-usi?from-list=1#a3845788

Dobrý den, s čím Vám můžeme pomoci? Diskuse je stará a i když řeší začátečnické problémy (a omyly), po rychlém přečtení nevypadá nijak "závadně"...
Zdraví
Admin

21.7.2021 07:43
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Dobrý den,
připadám si víc než trapně.
Tento příspěvek byl nahoře jako první
a bylo k němu vlepeno několik
textů z automatu ...
Je to pryč.
Každopádně děkuji

21.7.2021 07:59

rapotacka11 napsal(a):
Dobrý den,
textů z automatu ...
Je to pryč.
Každopádně děkuji

Těch nekonečných příspěvků z automatu tu bylo ráno hned několik ..

21.7.2021 08:29

rapotacka11 napsal(a):
Dobrý den,
textů z automatu ...
Je to pryč.
Každopádně děkuji

To nic, kolegyně je asi stihla odstranit rychleji :) Hlavně že už je to v pořádku
Hezký den přeje
Admin

21.7.2021 11:05
fikovnice

XXX.XXX.134.196

iFauna napsal(a):
Dobrý den, jaký používáte prohlížeč? Na mobilu (Android) i v Google Chrome vše vypadá normálně. Napadá mě také zkusit restartovat prohlížeč. Pokud problém přetrvá, mohu předat dotaz našim technikům.

Zdraví Admin

Dobrý den, ten výpadek trval jen krátce, už emotikony naskakují. Děkuji Vám.

29.3.2022 22:34
fikovnice

XXX.XXX.132.5

Dobrý večer,
já bych "Xeniino" vlákno o psu s MRSA ponechala... Ani bych je nezamykala, ale samozřejmě o tom rozhodujete Vy...
Ale to vlákno:
a) "pěkně" ukazuje, jak se někteří dokáží na v podstatě anonymním webu chovat a odkopat
b) přece jen to přináší i obsahovou stránku věci, včetně videa...které ukazuje, že pes po infekci kosti téměř nemůže chodit
c) dalo mi dost práce najít ty svoje vlastní snímky

A v neposlední řadě mě OPĚT udivuje, že někdo toto vlákno nahlašuje!?? Nebýt toho nebohého psa, tak mám pocit, že jsme se tam i celkem pobavili - opět "Espiro" mě dostala!

29.3.2022 22:42
fikovnice

XXX.XXX.132.5

fikovnice napsal(a):
Dobrý večer,
já bych "Xeniino" vlákno o psu s MRSA ponechala... Ani bych je nezamykala, ale samozřejmě o tom rozhodujete Vy...
Ale to vlákno:
a) "pěkně" ukazuje, jak se někteří dokáží na v podstatě anonymním webu chovat a odkopat
b) přece jen to přináší i obsahovou stránku věci, včetně videa...které ukazuje, že pes po infekci kosti téměř nemůže chodit
c) dalo mi dost práce najít ty svoje vlastní snímky

A v neposlední řadě mě OPĚT udivuje, že někdo toto vlákno nahlašuje!?? Nebýt toho nebohého psa, tak mám pocit, že jsme se tam i celkem pobavili - opět "Espiro" mě dostala!

Teď jsem to celé znovu prošla...a narovinu - fakt jsem se u toho nachechtala. A nějaké vulgarismy tam nejsou... Pro mě jsou - obzvlášť hlášky "Espiro" - takovou terapií smíchem!

Jo, a odkazy na bakteriofág jsem také vyhledávala...

30.3.2022 08:12
Varaxi

XXX.XXX.150.244

fikovnice napsal(a):
Teď jsem to celé znovu prošla...a narovinu - fakt jsem se u toho nachechtala. A nějaké vulgarismy tam nejsou... Pro mě jsou - obzvlášť hlášky "Espiro" - takovou terapií smíchem!

Jo, a odkazy na bakteriofág jsem také vyhledávala...

Já bych to taky nemazala, ale faktem je, že vlákno ke konci už není ničím přínosné. Takže uzamknout - proč ne.
Každopádně jsem si to vlákno uložila, takže pokud byste si přála, určitě by šlo najít způsob, jak Vám vlákno poslat. :)

30.3.2022 08:57

Dobrý den, uživatelka "Xenie" bohužel obtěžovala ostatní i v soukromých zprávách (vulgárně) a evidovali jsme na ní několik stížností, proto jsme ji dočasně zablokovali. Na vaše přání tedy vlákno ponechám nesmazané, pouze uzamčené.
Zdraví
Admin

30.3.2022 17:08
fikovnice

XXX.XXX.134.225

iFauna napsal(a):
Dobrý den, uživatelka "Xenie" bohužel obtěžovala ostatní i v soukromých zprávách (vulgárně) a evidovali jsme na ní několik stížností, proto jsme ji dočasně zablokovali. Na vaše přání tedy vlákno ponechám nesmazané, pouze uzamčené.
Zdraví
Admin

30.3.2022 17:30
fikovnice

XXX.XXX.134.225

Varaxi napsal(a):
Já bych to taky nemazala, ale faktem je, že vlákno ke konci už není ničím přínosné. Takže uzamknout - proč ne.
Každopádně jsem si to vlákno uložila, takže pokud byste si přála, určitě by šlo najít způsob, jak Vám vlákno poslat. :)

Děkuji moc... Už to tedy asi nebude potřeba...když je admin ponechá...

P.S. V SZ jsme si my dvě potykaly...

30.3.2022 19:45
zosrnia

XXX.XXX.169.115

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Super

30.3.2022 20:12
Varaxi

XXX.XXX.129.250

fikovnice napsal(a):
Děkuji moc... Už to tedy asi nebude potřeba...když je admin ponechá...

P.S. V SZ jsme si my dvě potykaly...

No vidíš, to jo. No, mně to obvykle dlouho trvá, když měním zvyk. :)

31.3.2022 04:25
fikovnice

XXX.XXX.132.45

Varaxi napsal(a):
No vidíš, to jo. No, mně to obvykle dlouho trvá, když měním zvyk. :)

Možná takový dotaz: Jak si vlákna ukládáš? V jakém formátu? CELÉ diskuzní vlákno? Děkuji za odpověď...

31.3.2022 06:15
Varaxi

XXX.XXX.150.244

fikovnice napsal(a):

Možná takový dotaz: Jak si vlákna ukládáš? V jakém formátu? CELÉ diskuzní vlákno? Děkuji za odpověď...

Je to úplně jednoduché. :)
Kliknu pravým tlačítkem někam do prostoru, dám Uložit stránku jako, v typu souboru vyberu, jestli chci kompletní stránku, nebo jen HTML. Uložit.

31.3.2022 06:35
fikovnice

XXX.XXX.132.45

Varaxi napsal(a):
Je to úplně jednoduché. :)
Kliknu pravým tlačítkem někam do prostoru, dám Uložit stránku jako, v typu souboru vyberu, jestli chci kompletní stránku, nebo jen HTML. Uložit.

18.9.2022 17:30
fikovnice

XXX.XXX.133.60

Dobrý den. Asi dva dny se mi nezobrazují smajly, a to ani v již napsaných příspěvcích z minulosti. Ne, že by to bylo extrémně důležité, ale je absence emotikonů chybou na mojí straně nebo u vás?
Tedy jsou taková intermezza, kdy se na chviličku objeví a zase zmizí...

18.9.2022 18:01

fikovnice napsal(a):
Dobrý den. Asi dva dny se mi nezobrazují smajly, a to ani v již napsaných příspěvcích z minulosti. Ne, že by to bylo extrémně důležité, ale je absence emotikonů chybou na mojí straně nebo u vás?
Tedy jsou taková intermezza, kdy se na chviličku objeví a zase zmizí...

Dobrý den,

vyzkoušeli jsme vícero zařízení i prohlížečů a nikde jsme nezaznamenali problém s emotikony.
Zkuste, prosím, vymazat mezidata (cache), zda se problém nevyřeší.
Děkujeme.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

18.9.2022 20:12
fikovnice

XXX.XXX.133.60

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

vyzkoušeli jsme vícero zařízení i prohlížečů a nikde jsme nezaznamenali problém s emotikony.
Zkuste, prosím, vymazat mezidata (cache), zda se problém nevyřeší.
Děkujeme.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Jejda a poradíte mi, jak mezidata vůbec najít? Jsem v tomto analfabet... Je pravda, že se mi iFAUNA teď i seká, takže problém bude na mé straně, ale jestli můžete poradit, jak na to, budu ráda.

Edit: Používám noťas a v něm Mozzilu.

18.9.2022 20:27

fikovnice napsal(a):
Jejda a poradíte mi, jak mezidata vůbec najít? Jsem v tomto analfabet... Je pravda, že se mi iFAUNA teď i seká, takže problém bude na mé straně, ale jestli můžete poradit, jak na to, budu ráda.

Edit: Používám noťas a v něm Mozzilu.

Posíláme odkaz, který by vás měl navést ve vašem prohlížeči.

https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vymazat-mezipamet

Kdybyste potřebovala ještě pomoci, pište případně prosím soukromou zprávu.
Děkujeme a krásný večer.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

19.9.2022 00:12
fikovnice

XXX.XXX.133.60

iFauna napsal(a):
Posíláme odkaz, který by vás měl navést ve vašem prohlížeči.

https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vymazat-mezipamet

Kdybyste potřebovala ještě pomoci, pište případně prosím soukromou zprávu.
Děkujeme a krásný večer.

S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Moc Vám děkuji, nicméně emotikony jako zázrakem zase naskočily.
Napadlo mě, že jsem měla otevřených snad 20 panelů - tak to určitě mohlo zpomalovat + možná i nezobrazovat emotikony (?)

5.5.2023 09:04
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Dobrý den, Admine,

mám dotaz - jsem slepá, nebo zmizelo téma Dotaz na pořízení psa /jestli si dobře pamatuji tedy název :-) / .Já jsem ho tu ráno viděla, chtěla jsem poděkovat Fíkovnici za tipy a frnk, frnk, téma je fuč? nebo není a jsem slepá?

5.5.2023 09:09

Zrzavci napsal(a):
Dobrý den, Admine,

mám dotaz - jsem slepá, nebo zmizelo téma Dotaz na pořízení psa /jestli si dobře pamatuji tedy název :-) / .Já jsem ho tu ráno viděla, chtěla jsem poděkovat Fíkovnici za tipy a frnk, frnk, téma je fuč? nebo není a jsem slepá?

Normálně tu je:

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/4044512/dotaz-na-porizeni-psa/strana/2#a4047272

5.5.2023 09:16
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Normálně tu je:

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/4044512/dotaz-na-porizeni-psa/strana/2#a4047272

Ahá? Ahá??? no já ho fakt sama od sebe nevidím. díkec.

Takže Admine nic, na můj dotaz zapomeňte.

edit - heh, tak tu diskuzi nevidím, ani když jsem do ní napsala komentář. Čím to?

5.5.2023 09:37
impact

XXX.XXX.36.101

Neklikla sis ji omylem do blokovaných?

5.5.2023 09:42
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

impact napsal(a):
Neklikla sis ji omylem do blokovaných?

ahá? To se jako dá? Eh, no jo, tak jdu zkoumat. Vůbec nevím, že něco takovýho je. dík.

5.5.2023 09:43

Zrzavci napsal(a):
Ahá? Ahá??? no já ho fakt sama od sebe nevidím. díkec.

Takže Admine nic, na můj dotaz zapomeňte.

edit - heh, tak tu diskuzi nevidím, ani když jsem do ní napsala komentář. Čím to?

Dobrý den.
Diskuze je přístupná i viditelná a vaše příspěvky se zobrazují.
Můžete vyzkoušet jiný prohlížeč, nebo promazat cookies.

S pozdravem
Admin

5.5.2023 09:45
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

iFauna napsal(a):
Dobrý den.
Diskuze je přístupná i viditelná a vaše příspěvky se zobrazují.
Můžete vyzkoušet jiný prohlížeč, nebo promazat cookies.

S pozdravem
Admin

Nee, už to máme! Já nejsem nějak evidentně technicky zdatná, takže jsem netušila o tom, co píše Impact a asi něco udělala. Takže díky a já jako kdybych nebyla a nic nepsala

5.5.2023 09:47
impact

XXX.XXX.36.101

Zrzavci napsal(a):
ahá? To se jako dá? Eh, no jo, tak jdu zkoumat. Vůbec nevím, že něco takovýho je. dík.

Taky jsem si tam kdysi cosi omylem klikla, ale naštěstí jsem si toho stihla všimnout.

5.5.2023 10:02
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

impact napsal(a):
Taky jsem si tam kdysi cosi omylem klikla, ale naštěstí jsem si toho stihla všimnout.

Jo, už jsem to taky vybádala. to je mor na mě tohle , to je mi jasný, že až se mi to zase někdy stane, tak si nevpomenu a zase budu ......

Natalina

5.5.2023 11:39
Natalina

XXX.XXX.30.126

impact napsal(a):

Když je to tlačítko blokovat/odblokovat hned ve výpisu vláken tak je to podle mě lepší a přehlednější než taklenc neintuitivně až ve vláknu... jen můj názor.

5.5.2023 11:48
impact

XXX.XXX.36.101

Natalina napsal(a):
Když je to tlačítko blokovat/odblokovat hned ve výpisu vláken tak je to podle mě lepší a přehlednější než taklenc neintuitivně až ve vláknu... jen můj názor.

Fakt? Mě zase přijde naprosto logický, že si můžu přidat do oblíbených/blokovaných vlákno, ve kterém jsem. V kompletním výpisu vláken bych si konkrétní vlákno blokovala jak?

Natalina

5.5.2023 12:02
Natalina

XXX.XXX.30.126

No prostě že je trvalé tlačítko blok/odblok vedle názvu vlákna (v místě jako je třeba značka (oko) pro nový příspěvěk ve vlákně).

Pak by ale v soukromém profilu musel vzniknout seznam blokovaných vláken aby to bylo kompletní a nestalo se, že uživateli nechtěně zmizí celé vlákno a nikdy se to třeba ani nedozví - jak se málem mohlo stát "zrzavci" kdyby si zrovna nevzpomněla.

5.5.2023 12:09
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Natalina napsal(a):
No prostě že je trvalé tlačítko blok/odblok vedle názvu vlákna (v místě jako je třeba značka (oko) pro nový příspěvěk ve vlákně).

Pak by ale v soukromém profilu musel vzniknout seznam blokovaných vláken aby to bylo kompletní a nestalo se, že uživateli nechtěně zmizí celé vlákno a nikdy se to třeba ani nedozví - jak se málem mohlo stát "zrzavci" kdyby si zrovna nevzpomněla.

Zrzavci si nevzpomněla, navedla ji na to Impact, ale přijde mi bezpečnější, když je blok/odblok přímo u jednoho vlákna, protože jinak jsou jedinci -nebudeme vůbec jmenovat, kteří by byli schopní to zablokovat všechno, co v tom výpisu je. jedním neznatelným tahem.

Natalina

5.5.2023 13:51
Natalina

XXX.XXX.30.126

Tak to tam je potvrzení ne? Potvrdit zablokování? - ano/ne

5.5.2023 13:52
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Natalina napsal(a):
Tak to tam je potvrzení ne? Potvrdit zablokování? - ano/ne

nevím, já to zvládla zablokovat, aniž bych si něčeho všimla

19.5.2023 09:51
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Dobrý den, Admine,

- můžu se zeptat, proč došlo ve fóru Přivolání šeltie k editaci mého příspěvku a byl odstraněn odkaz na psa v útulku? Co je na tom špatně?

děkuji.

19.5.2023 10:50

Zrzavci napsal(a):
Dobrý den, Admine,

- můžu se zeptat, proč došlo ve fóru Přivolání šeltie k editaci mého příspěvku a byl odstraněn odkaz na psa v útulku? Co je na tom špatně?

děkuji.

Dobrý den.
Omlouváme za komplikace.
Došlo u nás k záměně příspěvků a tím k odstranění nesprávných linků.

Odkazy můžete přidat a ještě jednou se omlouváme.
Admin

19.5.2023 11:12
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

iFauna napsal(a):
Dobrý den.
Omlouváme za komplikace.
Došlo u nás k záměně příspěvků a tím k odstranění nesprávných linků.

Odkazy můžete přidat a ještě jednou se omlouváme.
Admin

Fajn, díky, já se bála, že se Ifauna zbláznila.

20.5.2023 08:58
fikovnice

XXX.XXX.61.157

Zrzavci napsal(a):
Fajn, díky, já se bála, že se Ifauna zbláznila.

I tak se velmi bojím, co bude s iFAUNOU do budoucna...

Přidejte reakci

Přidat smajlík