Dobrý den,
psala jsem vám mail, ale zakládám vlákno i zde (nemůžu najít vlákno "Problémy s iFAUNOU" ani "Pro admina" - pokud někde je, tak tam klidně můj příspěvek přesuňte).
Prosím vás zrušte limit 20 příspěvků za hodinu v diskuzi. Chodím na diskuze nepravidelně, někdy třeba pár dní ne, někdy je z pár dní absence pár týdnů a z toho jsem schopná napsat třeba i 30 příspěvků za hodinu - obzvlášť, když je více lidí online. Před chvílí mi váš systém bloknul možnost vložit další příspěvek... Hackery si, domnívám se, hlídáme my sami, co chodíme na diskuze pravidelně. Nebo udělejte tuto blokaci jen pro nezaregistrované...
Děkuji za zvážení!
"Fíkovnice"
Uživatel s deaktivovaným účtem

nebo speciální premium membership :)
ti spameři co tady dávají divný inzeráty na léčiva a já nevím co bývají zaregistrovaní
fikovnice
napsal(a):
Dobrý den,
psala jsem vám mail, ale zakládám vlákno i zde (nemůžu najít vlákno "Problémy s iFAUNOU" ani "Pro admina" - pokud někde je, tak tam klidně můj příspěvek přesuňte).
Prosím vás zrušte limit 20 příspěvků za hodinu v diskuzi. Chodím na diskuze nepravidelně, někdy třeba pár dní ne, někdy je z pár dní absence pár týdnů a z toho jsem schopná napsat třeba i 30 příspěvků za hodinu - obzvlášť, když je více lidí online. Před chvílí mi váš systém bloknul možnost vložit další příspěvek... Hackery si, domnívám se, hlídáme my sami, co chodíme na diskuze pravidelně. Nebo udělejte tuto blokaci jen pro nezaregistrované...
Děkuji za zvážení!
"Fíkovnice"
Dobrý den,
omezení bohužel zrušit nemůžeme, ale během několika následujících dní navýšíme limit na dvojnásobek, tedy 40 příspěvků za hodinu.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Axyd
napsal(a):
A není to moc?
A není to málo, Antone Pavloviči?

Axyd
napsal(a):
40 príspevkov za deň? A aký Anton Pavlovič?
Čechov přece.
neverend

XXX.XXX.213.247
neverend

XXX.XXX.213.247
lupus4
napsal(a):
https://www.youtube.com/watch?v=usnGN9QAgPo&feature=emb_rel_end
aby pochopil
Naprosto úžasný humor.😀😀
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
omezení bohužel zrušit nemůžeme, ale během několika následujících dní navýšíme limit na dvojnásobek, tedy 40 příspěvků za hodinu.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Dobrý den, sice nevím, proč nemůžete omezení zrušit...ale proč tedy nezauvažujete o tom, co navrhuje "Bodlinka"? Já myslím, že i vy sami moc dobře víte, kdo z nás tu chodí roky a nikdo tu neděláme žádné nekalosti. Tak mi to popravdě přijde nefér kvůli nějakejm pitomcům omezovat nás, stálé návštěvníky iFAUNY.
A mmch. včera jsem asi 3x opravovala nějaké své příspěvky, a tady ty editace a reeditace se do té dvacítky započetly taky. Přitom šlo o jeden a tentýž příspěvek, kde jsem jen opravovala nějakou chybu.

fikovnice
napsal(a):
Dobrý den, sice nevím, proč nemůžete omezení zrušit...ale proč tedy nezauvažujete o tom, co navrhuje "Bodlinka"? Já myslím, že i vy sami moc dobře víte, kdo z nás tu chodí roky a nikdo tu neděláme žádné nekalosti. Tak mi to popravdě přijde nefér kvůli nějakejm pitomcům omezovat nás, stálé návštěvníky iFAUNY.
A mmch. včera jsem asi 3x opravovala nějaké své příspěvky, a tady ty editace a reeditace se do té dvacítky započetly taky. Přitom šlo o jeden a tentýž příspěvek, kde jsem jen opravovala nějakou chybu.
Jako že dostaneme medaile? Jak se to jmenuje, krokety? Já si prosím s tatarkou.
Já budu megi-the-dog, ti co krmí granulemi, budou Happydog, a ti, co krmí masem - Hotdog.
Něco bych Vám poradila, ale Vy se naštvete, tak nic.
Jako že tu závorku nevidíte, jo?
(Nejdřív si přečtu, co přibylo, nebo co mě zajímá, pak odpovídám, používám uvozovky a např. kurzívu jako hmn_, abych nemusela citovat celý příspěvek, případně odpovím více lidem naráz. Ne že by se mě někdo na něco ptal..)
Krokety ne, já nesmím smažené.
Myslím, že z administrativních důvodů by bylo náročné, mít jednu registraci na začátek a druhou na potom, až se začátečník osvědčí. Jak by ta přeregistrace probíhala, aby se udržely všechny informace, všechny lajky a příspěvky, které sem ten začátečník už dal? A podle čeho rozhodneme, že si ten a ten uživatel už zaslouží ten pokročilý účet?
Já jsem pro jednoduchost. 40 příspěvků za hodinu, když jeden příspěvek smolím alespoň minutu, to asi bude opravdu většinou stačit. :)

V posledni dobe se nekteri bavi tim.ze na starsi prispevek reaguji nejakou nesmyslnou nebo prostou hlaskou - byly by fajn to nejak adekvatne resit 🤨
Varaxi
napsal(a):
Krokety ne, já nesmím smažené.
Myslím, že z administrativních důvodů by bylo náročné, mít jednu registraci na začátek a druhou na potom, až se začátečník osvědčí. Jak by ta přeregistrace probíhala, aby se udržely všechny informace, všechny lajky a příspěvky, které sem ten začátečník už dal? A podle čeho rozhodneme, že si ten a ten uživatel už zaslouží ten pokročilý účet?
Já jsem pro jednoduchost. 40 příspěvků za hodinu, když jeden příspěvek smolím alespoň minutu, to asi bude opravdu většinou stačit. :)
Dobrý den,
jen na doplnění – opatření, které dovoluje vložit maximálně 20 příspěvků za hodinu, bylo zavedeno po jednom z hackerských útoků a platí na iFauně déle než jeden rok. Za celou dobu si nestěžoval ani jediný uživatel. Nyní, když Fíkovnice požádala o změnu, okamžitě jsme slíbili navýšení počtu příspěvků na dvojnásobek. Věříme, že 40 příspěvků za hodinu bude dostačující počet pro převážnou většinu diskutujících.
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
jen na doplnění – opatření, které dovoluje vložit maximálně 20 příspěvků za hodinu, bylo zavedeno po jednom z hackerských útoků a platí na iFauně déle než jeden rok. Za celou dobu si nestěžoval ani jediný uživatel. Nyní, když Fíkovnice požádala o změnu, okamžitě jsme slíbili navýšení počtu příspěvků na dvojnásobek. Věříme, že 40 příspěvků za hodinu bude dostačující počet pro převážnou většinu diskutujících.
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Dobrý deň. Nie že tu niekto bude zasa kvôli môjmu názoru pišťať. Môžem sa spýtať? Kto dá za 1 hodinu 40 príspevkov? Zbytočne je potom na témach veľa zbytočných reakcií a kto si musí NÁJSŤ NIEČO DÔLEŽITÉ tak to nenájde. Pekný deň.
napsal(a):
Já budu megi-the-dog, ti co krmí granulemi, budou Happydog, a ti, co krmí masem - Hotdog.
(Nejdřív si přečtu, co přibylo, nebo co mě zajímá, pak odpovídám, používám uvozovky a např. kurzívu jako hmn_, abych nemusela citovat celý příspěvek, případně odpovím více lidem naráz. Ne že by se mě někdo na něco ptal..)
A proč se tím neřídíte a citujete celý můj příspěvek???
Měla jste použít přece kurzívu a jen vybranou pasáž!
Tak zase nic...
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Díky moc za pochopení.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Díky za to navýšení!
neverend

XXX.XXX.213.247
Ifauna je skvělý web.🙂 Jsem plně spokojen. Chlapi jsou prostě skromnější než ženy.😀😀😀

neverend
napsal(a):
Ifauna je skvělý web.🙂 Jsem plně spokojen. Chlapi jsou prostě skromnější než ženy.😀😀😀
Pánové....samochvála smrdí
Jinak se připojuju, fauna je super a děkuju adminům za Fíkovnici...chodí sem často nárazově a pak jí těch 20 příspěvků nestačí, než všem odpoví
neverend

XXX.XXX.231.71
napsal(a):
Pánové....samochvála smrdí
Jinak se připojuju, fauna je super a děkuju adminům za Fíkovnici...chodí sem často nárazově a pak jí těch 20 příspěvků nestačí, než všem odpoví
To jsem rád že to berete s humorem.😀😀 Nejlepší je, že tohle mi nedávno říkala kamarádka.😀😀 Čili to není samochvála.😀😀

Dobrý den, admine, měla bych dotaz. Dříve se dalo v inzerci zafiltrovat na "dospělý pes". Nyní to jde pouze na "štěně" zaškrtnutím okénka. Ale i když "štěně" nezaškrtnu, nevyfiltrují se mi jen inzeráty s dospělými psy, ale zobrazí se všechny inzeráty, tedy včetně inzerátů na štěňata.
Dotaz zní - jak si mohu vyfiltrovat jen inzeráty s dospělými psy?
napsal(a):
Kokardy.
fikovnice
napsal(a):
Admine, ne, že by to bylo důležité, ale nezobrazují se mi při psaní příspěvku do diskuze emotikony.
Dobrý den, jaký používáte prohlížeč? Na mobilu (Android) i v Google Chrome vše vypadá normálně. Napadá mě také zkusit restartovat prohlížeč. Pokud problém přetrvá, mohu předat dotaz našim technikům.
Zdraví Admin
napsal(a):
Dobrý den, admine, měla bych dotaz. Dříve se dalo v inzerci zafiltrovat na "dospělý pes". Nyní to jde pouze na "štěně" zaškrtnutím okénka. Ale i když "štěně" nezaškrtnu, nevyfiltrují se mi jen inzeráty s dospělými psy, ale zobrazí se všechny inzeráty, tedy včetně inzerátů na štěňata.
Dotaz zní - jak si mohu vyfiltrovat jen inzeráty s dospělými psy?
Dobrý den,
funkce byla zrušena, protože ji na základě našich statistik téměř nikdo nevyužíval.
Celý web se neustále optimalizuje tak, aby splnil nároky co největšího počtu uživatelů, ale zároveň byl co nejjednodušší a přehledný, aby se na něm dobře orientovalo. Proto některé funkce vzniknou a po čase je z webu zase stáhneme, když vidíme, že je 98 % uživatelů nepoužívá.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz

iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
funkce byla zrušena, protože ji na základě našich statistik téměř nikdo nevyužíval.
Celý web se neustále optimalizuje tak, aby splnil nároky co největšího počtu uživatelů, ale zároveň byl co nejjednodušší a přehledný, aby se na něm dobře orientovalo. Proto některé funkce vzniknou a po čase je z webu zase stáhneme, když vidíme, že je 98 % uživatelů nepoužívá.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Díky za odpověď. Přitom stačilo k původní funkci filtrující na dospělé psy přidat tu současnou filtrující na štěňata... Škoda.

rapotacka11
napsal(a):
Dobrý den,
připadám si víc než trapně.
Tento příspěvek byl nahoře jako první
a bylo k němu vlepeno několik
textů z automatu ...
Je to pryč.
Každopádně děkuji
Těch nekonečných příspěvků z automatu tu bylo ráno hned několik ..
iFauna
napsal(a):
Dobrý den, jaký používáte prohlížeč? Na mobilu (Android) i v Google Chrome vše vypadá normálně. Napadá mě také zkusit restartovat prohlížeč. Pokud problém přetrvá, mohu předat dotaz našim technikům.
Zdraví Admin
Dobrý den, ten výpadek trval jen krátce, už emotikony naskakují. Děkuji Vám.
Dobrý večer,
já bych "Xeniino" vlákno o psu s MRSA ponechala... Ani bych je nezamykala, ale samozřejmě o tom rozhodujete Vy...
Ale to vlákno:
a) "pěkně" ukazuje, jak se někteří dokáží na v podstatě anonymním webu chovat a odkopat
b) přece jen to přináší i obsahovou stránku věci, včetně videa...které ukazuje, že pes po infekci kosti téměř nemůže chodit
c) dalo mi dost práce najít ty svoje vlastní snímky
A v neposlední řadě mě OPĚT udivuje, že někdo toto vlákno nahlašuje!?? Nebýt toho nebohého psa, tak mám pocit, že jsme se tam i celkem pobavili - opět "Espiro" mě dostala!
fikovnice
napsal(a):
Dobrý večer,
já bych "Xeniino" vlákno o psu s MRSA ponechala... Ani bych je nezamykala, ale samozřejmě o tom rozhodujete Vy...
Ale to vlákno:
a) "pěkně" ukazuje, jak se někteří dokáží na v podstatě anonymním webu chovat a odkopat
b) přece jen to přináší i obsahovou stránku věci, včetně videa...které ukazuje, že pes po infekci kosti téměř nemůže chodit
c) dalo mi dost práce najít ty svoje vlastní snímky
A v neposlední řadě mě OPĚT udivuje, že někdo toto vlákno nahlašuje!?? Nebýt toho nebohého psa, tak mám pocit, že jsme se tam i celkem pobavili - opět "Espiro" mě dostala!
Teď jsem to celé znovu prošla...a narovinu - fakt jsem se u toho nachechtala. A nějaké vulgarismy tam nejsou... Pro mě jsou - obzvlášť hlášky "Espiro" - takovou terapií smíchem!
Jo, a odkazy na bakteriofág jsem také vyhledávala...
fikovnice
napsal(a):
Teď jsem to celé znovu prošla...a narovinu - fakt jsem se u toho nachechtala. A nějaké vulgarismy tam nejsou... Pro mě jsou - obzvlášť hlášky "Espiro" - takovou terapií smíchem!
Jo, a odkazy na bakteriofág jsem také vyhledávala...
Já bych to taky nemazala, ale faktem je, že vlákno ke konci už není ničím přínosné. Takže uzamknout - proč ne.
Každopádně jsem si to vlákno uložila, takže pokud byste si přála, určitě by šlo najít způsob, jak Vám vlákno poslat. :)
Varaxi
napsal(a):
Já bych to taky nemazala, ale faktem je, že vlákno ke konci už není ničím přínosné. Takže uzamknout - proč ne.
Každopádně jsem si to vlákno uložila, takže pokud byste si přála, určitě by šlo najít způsob, jak Vám vlákno poslat. :)
Děkuji moc... Už to tedy asi nebude potřeba...když je admin ponechá...
P.S. V SZ jsme si my dvě potykaly...
fikovnice
napsal(a):
Možná takový dotaz: Jak si vlákna ukládáš? V jakém formátu? CELÉ diskuzní vlákno? Děkuji za odpověď...
Je to úplně jednoduché. :)
Kliknu pravým tlačítkem někam do prostoru, dám Uložit stránku jako, v typu souboru vyberu, jestli chci kompletní stránku, nebo jen HTML. Uložit.
fikovnice
napsal(a):
Dobrý den. Asi dva dny se mi nezobrazují smajly, a to ani v již napsaných příspěvcích z minulosti. Ne, že by to bylo extrémně důležité, ale je absence emotikonů chybou na mojí straně nebo u vás?
Tedy jsou taková intermezza, kdy se na chviličku objeví a zase zmizí...
Dobrý den,
vyzkoušeli jsme vícero zařízení i prohlížečů a nikde jsme nezaznamenali problém s emotikony.
Zkuste, prosím, vymazat mezidata (cache), zda se problém nevyřeší.
Děkujeme.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
vyzkoušeli jsme vícero zařízení i prohlížečů a nikde jsme nezaznamenali problém s emotikony.
Zkuste, prosím, vymazat mezidata (cache), zda se problém nevyřeší.
Děkujeme.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Jejda a poradíte mi, jak mezidata vůbec najít? Jsem v tomto analfabet... Je pravda, že se mi iFAUNA teď i seká, takže problém bude na mé straně, ale jestli můžete poradit, jak na to, budu ráda.
Edit: Používám noťas a v něm Mozzilu.
fikovnice
napsal(a):
Jejda a poradíte mi, jak mezidata vůbec najít? Jsem v tomto analfabet... Je pravda, že se mi iFAUNA teď i seká, takže problém bude na mé straně, ale jestli můžete poradit, jak na to, budu ráda.
Edit: Používám noťas a v něm Mozzilu.
Posíláme odkaz, který by vás měl navést ve vašem prohlížeči.
https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vymazat-mezipamet
Kdybyste potřebovala ještě pomoci, pište případně prosím soukromou zprávu.
Děkujeme a krásný večer.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Posíláme odkaz, který by vás měl navést ve vašem prohlížeči.
https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vymazat-mezipamet
Kdybyste potřebovala ještě pomoci, pište případně prosím soukromou zprávu.
Děkujeme a krásný večer.
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Moc Vám děkuji, nicméně emotikony jako zázrakem zase naskočily.
Napadlo mě, že jsem měla otevřených snad 20 panelů - tak to určitě mohlo zpomalovat + možná i nezobrazovat emotikony (?)

Zrzavci
napsal(a):
Dobrý den, Admine,
mám dotaz - jsem slepá, nebo zmizelo téma Dotaz na pořízení psa /jestli si dobře pamatuji tedy název :-) / .Já jsem ho tu ráno viděla, chtěla jsem poděkovat Fíkovnici za tipy a frnk, frnk, téma je fuč? nebo není a jsem slepá?
Normálně tu je:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/4044512/dotaz-na-porizeni-psa/strana/2#a4047272
napsal(a):
Normálně tu je:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/4044512/dotaz-na-porizeni-psa/strana/2#a4047272
Ahá? Ahá??? no já ho fakt sama od sebe nevidím. díkec.
Takže Admine nic, na můj dotaz zapomeňte.
edit - heh, tak tu diskuzi nevidím, ani když jsem do ní napsala komentář. Čím to?
Zrzavci
napsal(a):
Ahá? Ahá??? no já ho fakt sama od sebe nevidím. díkec.
Takže Admine nic, na můj dotaz zapomeňte.
edit - heh, tak tu diskuzi nevidím, ani když jsem do ní napsala komentář. Čím to?
Dobrý den.
Diskuze je přístupná i viditelná a vaše příspěvky se zobrazují.
Můžete vyzkoušet jiný prohlížeč, nebo promazat cookies.
S pozdravem
Admin
iFauna
napsal(a):
Dobrý den.
Diskuze je přístupná i viditelná a vaše příspěvky se zobrazují.
Můžete vyzkoušet jiný prohlížeč, nebo promazat cookies.
S pozdravem
Admin
Nee, už to máme! Já nejsem nějak evidentně technicky zdatná, takže jsem netušila o tom, co píše Impact a asi něco udělala. Takže díky a já jako kdybych nebyla a nic nepsala
Zrzavci
napsal(a):
ahá? To se jako dá? Eh, no jo, tak jdu zkoumat. Vůbec nevím, že něco takovýho je. dík.
Taky jsem si tam kdysi cosi omylem klikla, ale naštěstí jsem si toho stihla všimnout.
Natalina

XXX.XXX.30.126
impact
napsal(a):
Taky jsem si tam kdysi cosi omylem klikla, ale naštěstí jsem si toho stihla všimnout.
Když je to tlačítko blokovat/odblokovat hned ve výpisu vláken tak je to podle mě lepší a přehlednější než taklenc neintuitivně až ve vláknu... jen můj názor.
Natalina
napsal(a):
Když je to tlačítko blokovat/odblokovat hned ve výpisu vláken tak je to podle mě lepší a přehlednější než taklenc neintuitivně až ve vláknu... jen můj názor.
Fakt? Mě zase přijde naprosto logický, že si můžu přidat do oblíbených/blokovaných vlákno, ve kterém jsem. V kompletním výpisu vláken bych si konkrétní vlákno blokovala jak?
Natalina

XXX.XXX.30.126
No prostě že je trvalé tlačítko blok/odblok vedle názvu vlákna (v místě jako je třeba značka (oko) pro nový příspěvěk ve vlákně).
Pak by ale v soukromém profilu musel vzniknout seznam blokovaných vláken aby to bylo kompletní a nestalo se, že uživateli nechtěně zmizí celé vlákno a nikdy se to třeba ani nedozví - jak se málem mohlo stát "zrzavci" kdyby si zrovna nevzpomněla.
Natalina
napsal(a):
No prostě že je trvalé tlačítko blok/odblok vedle názvu vlákna (v místě jako je třeba značka (oko) pro nový příspěvěk ve vlákně).
Pak by ale v soukromém profilu musel vzniknout seznam blokovaných vláken aby to bylo kompletní a nestalo se, že uživateli nechtěně zmizí celé vlákno a nikdy se to třeba ani nedozví - jak se málem mohlo stát "zrzavci" kdyby si zrovna nevzpomněla.
Zrzavci si nevzpomněla, navedla ji na to Impact, ale přijde mi bezpečnější, když je blok/odblok přímo u jednoho vlákna, protože jinak jsou jedinci -nebudeme vůbec jmenovat, kteří by byli schopní to zablokovat všechno, co v tom výpisu je. jedním neznatelným tahem.
Natalina

XXX.XXX.30.126
Tak to tam je potvrzení ne? Potvrdit zablokování? - ano/ne
Zrzavci
napsal(a):
Dobrý den, Admine,
- můžu se zeptat, proč došlo ve fóru Přivolání šeltie k editaci mého příspěvku a byl odstraněn odkaz na psa v útulku? Co je na tom špatně?
děkuji.
Dobrý den.
Omlouváme za komplikace.
Došlo u nás k záměně příspěvků a tím k odstranění nesprávných linků.
Odkazy můžete přidat a ještě jednou se omlouváme.
Admin