Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2021 08:42
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Ahoj,
Jaká je podle vás nejlepší (složením) značka granulí. Samozdrějmě nejlepší je maso.
Díky jen se zajímám

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2021 08:50

Proč zakládáš 1089365. diskuzi na úplně stejné téma, jaké se tu propírá pravidelně stokrát za rok? Stačí si přece dohledat ty nedávné....

8.1.2021 08:52
rapotacka11

XXX.XXX.232.250

Samozd?rějmě?

Co sedne jednomu, nemusí sednout druhému.

8.1.2021 11:12
Sonnic

XXX.XXX.55.171

A jak třeba poznat kvalitu granulí. A prosím nebuďte na mně zlí díky

8.1.2021 11:29
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Ono je tady opravdu nepřeberné množství diskuzí o tomto tématu. Pochybuji, že se někomu bude chtít opakovat stokrát řečené. Zkuste zapátrat v hlubinách ifauny a až budete mít konkrétní dotaz, ptejte se. Začít s pátráním můžete třeba tady:

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3296160/ty-nejkvalitnejsi-granule-bez-ohledu-na-cenu

Dost jsou opěvované Wolfsblut, Barking Heads, Natural and Delicious, Essential, Purizon, Simpsons. Údajně nejlepší granule jsou Ziwipeak, ale...
Mimo výše zmíněné mám dobré zkušenosti s Lupo, Lukullus, Markus Mühle, Magnusson a Petkult. Ale, jak již bylo zmíněno výše, ne každému psu sedne totéž. Takže osobní zkušenosti budou pro Vás užitečné jen omezeně.
Ptáte se jen obecně, že se opravdu jen zajímáte, nebo máte konkrétní problém s konkrétním psem? Ono to může dost nasměrovat s odpovědí.

8.1.2021 12:11
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Varaxi napsal(a):
Ono je tady opravdu nepřeberné množství diskuzí o tomto tématu. Pochybuji, že se někomu bude chtít opakovat stokrát řečené. Zkuste zapátrat v hlubinách ifauny a až budete mít konkrétní dotaz, ptejte se. Začít s pátráním můžete třeba tady:

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3296160/ty-nejkvalitnejsi-granule-bez-ohledu-na-cenu

Dost jsou opěvované Wolfsblut, Barking Heads, Natural and Delicious, Essential, Purizon, Simpsons. Údajně nejlepší granule jsou Ziwipeak, ale...
Mimo výše zmíněné mám dobré zkušenosti s Lupo, Lukullus, Markus Mühle, Magnusson a Petkult. Ale, jak již bylo zmíněno výše, ne každému psu sedne totéž. Takže osobní zkušenosti budou pro Vás užitečné jen omezeně.
Ptáte se jen obecně, že se opravdu jen zajímáte, nebo máte konkrétní problém s konkrétním psem? Ono to může dost nasměrovat s odpovědí.

Děkuji
Hledala tady v hlubinách ještě před tím než jsem založila diskuzi. Opravdu se jen zajímám protože se v tom nevyznám.
Moc děkuju

8.1.2021 12:12
Sonnic

XXX.XXX.55.171

Jo ještě co granule od Marpu?

8.1.2021 14:30
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Sonnic napsal(a):
Jo ještě co granule od Marpu?

Taky kvalitní ale mému psu nechutnaly. On žere právě Wolfsbluty, až asi 9let, jen měníme příchutě, Jediné, co mu sedly a neprůjmoval po nich. Ale hlavní má maso, granule má spíš na rozežrání, když nechce misku, podstrčíme mu s granulema, on trochu zobne a oak už sní i s masem

8.1.2021 14:40
lupus4

XXX.XXX.205.61

sonnic máte SZ

anneandmyozzie

8.1.2021 21:01
anneandmyozzie

XXX.XXX.60.114

Já mému psovi dávám granule od ontario a carnilove případně brit.

8.1.2021 22:15

To tu dlouho nebylo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík