Prodám štěňata šeltie

Prodám Šeltii - Prodám štěňata šeltie kompletní veterinární ošetření jen do...
DohodouAnonymníAnonym
XXX.XXX.102.72
Dobrý den,
v dnešní době je cena strašné tabu a když se na ni člověk zeptá, je hned ukamenován. Já si ale myslím, že zájemce o štěně má nárok znát cenu štěněte - a samozřejmě počítat s tím, že se může stát cokoliv a že koupě samotného psa nemusí být největším výdajem... Přesto je to takový základ. Nesháním nejlevnější štěně, jen bych ráda věděla, kolik by si přibližně chovatel mohl účtovat. Nevíte, kolik asi tak dnes štěně šeltie stojí? Zvlášť, chci-li štěně z nějaké "lepší" linie...
AnonymníAnonym
napsal(a):
Dobrý den,
v dnešní době je cena strašné tabu a když se na ni člověk zeptá, je hned ukamenován. Já si ale myslím, že zájemce o štěně má nárok znát cenu štěněte - a samozřejmě počítat s tím, že se může stát cokoliv a že koupě samotného psa nemusí být největším výdajem... Přesto je to takový základ. Nesháním nejlevnější štěně, jen bych ráda věděla, kolik by si přibližně chovatel mohl účtovat. Nevíte, kolik asi tak dnes štěně šeltie stojí? Zvlášť, chci-li štěně z nějaké "lepší" linie...
nestačí vám odpovědi co jste doslala na FB Kristýno?
O tomto plemeni již bylo mnoho napsáno. Někdy jeho charakteristiky odpovídaly skutečnosti, ale jindy jsme se nestačily divit, jak by se několik na......
Pokračujte ve čteníKdyž chodím se svou šeltičkou po městě, zdá se mi až neuvěřitelné, jak málo lidí toto plemeno zná. Někteří v ní vidí roztomilého voříška, jiní štěně.....
Pokračujte ve čteníKynologické cvičiště v Praze-Komořanech bylo poprvé v historii hostitelem speciální výstavy šeltií se zadáváním CAC - v sobotu 14. dubna si zde dalo.....
Pokračujte ve čtení