Americky stafordširsky terier

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chov. stanice přijímá rezervace...
15000 KčArmin
XXX.XXX.95.52
Chtěla bych se zeptat...
Mám 3 letého staforda, kterému jsme před 3 dny pořídili koťátko. Vyrůstal s 2 kocoury v prvnim roce. Pak jsme se přestěhovali a rozmazlili ho jako mimino. Doma chce byt porad s nami a spí s námi v posteli. Jelikoz vidim a vim jaky ma vztah k ostatnim zviratum rozhodli jsme se pro krok poridit mu kamaradku. Seznameni dopadlo dobre kocicka neprskala a on vrtel ocasem. Prvni noc uz spinkali u sebe a on za ni porad chodi ocuchava ji a je opatrnej ALE... včera jsme tu meli necekanou navstevu, ktera si samozrejme vsimala jen kocicky i pres to jsem si vsimla ze pes zacal asi zarlit a byl takovy odtazity kdy spal na zemi a v koupelně. Ja pozornost rozdeluji od prvniho okamziku stejne takze na me pes nezarli,ale pritel je z kotatka uplne hotovej a bere si ji porad do postele a pes se po probrani prisel podivat byl uplne napjatej a vystartoval na ni. Zneco to desive ale myslim si ze ji jen vynadal protoze kocicce nic neni sice utekla ale ani ne za 10 minut vylezla a sla zase za psem. Pak spolu spali i v noci takze si nemyslim ze by ji chtel zabit. Psa jsme samozrejme hned pokarali a poslali na misto.
Ale muj dotaz tedy je zda jde o zarlivost a jak to odbourat co nejrychleji, abych se nemusela bat, ze se to bude opakovat? Nejvetsi strach mame ze to pes udela az zacneme chodit za tyden do prace.
Mate nejake zkusenosti nebo rady?
Měli byste mít víc rozumu než ten pes. A tedy pochopit, že nemůžete toho rozmazlence najednou odstrkovat, protože kočička je roztomilá.
Vám ani vašemu příteli není pět let, abyste to přece nepochopili.
Oba brát stejně.
Oba jsou roztomilí, oba si berete do postele.
Oba hladím, obou si všímám.
Ne, že seberu kočku, psovi vynadám a pošlu ho pryč.
Tímhle stylem vám ji jednou sežere.
Popravdě bych v případě, že mám doma echt rozmazlence, pořád na oko trochu upřednostňovala jeho.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Žárlivost znamená, že si pes něco přivlastňuje, tedy v tomto případě asi vás. Asi mu nikdo doposud nevysvětlil, že nejste jeho majetkem.
Pokud si nejste jistí, na vašem místě bych kočičku a pejska v době vaší nepřítomnosti nenechávala spolu.
A pejska přestat rozmazlovat, nastavit pravidla. Nedělat si ze zvířete "náhradní miminko"....
stafordovi kotě........
arte.P
XXX.XXX.163.250
To nebyl nejlepší nápad do bytu staforda a kotě .
Pár podobných případů znám a všechny skončili stejně - jednoho dne přišli domů a kočky sbírali po kouskách. Většinou to byly kočky, se kterými ten pes vyrůstal a nikdy nebyl problém.
To co popisujete nemusejí být od psa nutně přátelská gesta, třeba se jen seznamuje s kořistí a kotě zatím přežívá, protože chápe, že si ho "hlídáte", až zůstanou doma sami a pes se začne nudit, bude lov příjemné zpestření. Já bych se dost bála .
napsal(a):
stafordovi kotě........
To bylo první, co mě napadlo. Jako že fakt blbý nápad.