Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouJitka76
XXX.XXX.63.22
Přivezli jsme si domů štěně zlatého retrívra 8 týdnů, fenečku, milá hravá jen nám hezky označkovala pokoj, každých 10min, včetně velké potřeby...
Nevím jestli je to normální, ale určitě budeme mít trpělivost.
Je to normální, štěně ještě neovládá svěrač, takže trpělivost. Některé štěně je naučené na ven brzo, někdy to trvá. Naše první štěně byl génius, co to zvládl velmi brzy, druhý, stejné plemeno, čural po venčení jak stroj na loužičky každou chvíli a fakt obří. A naučil se taky. No, až 4 měsíc, ale pokud vydržíte, budete nosit ven co chvíli, nebudete dávat psí záchodek nebo plénu, tak to dá.A rozhodně neznačkuje, prostě miminko, nedělá to naschvál.
Uživatel s deaktivovaným účtem
K jedné ruce přirostlá role papírových utěrek, ke druhé lahev Sanytolu, to bylo štěnicí období mého aktuálního psa. Vydržet!
Všechny štěňata, co jsme kdy měli, byla kupovaná na jaře či v létě, od chovatelů, kteří je už pouštěli ven, nebo měli na zahradě Teď před Vánoci si dcera dovezla štěně, které asi venku nikdy nebylo, bylo zvyklé na podložky (chápu chovatelku, v zimě a v tom počtu to jinak nešlo) a musím říct, že to bylo nesrovnatelné se všemi těmi předchozími. Těch prvních 14 dní jsme s dcerou byly obě doma, já na homeoffice a dcera vysokoškolačka a musím říct, že to byl plný úvazek pro dvě dospělý ženský, to jsem nikdy nezažila. On i to běhání ven po půl hodině a navlékání se do bundy se štěnětem v náručí v zimě a tmě je o něčem trochu jiném, než když vyběhnete v létě ven v pyžamu :-). vydržte, fakt je to o těch 14ti dnech, ne že by pak štěně nějakou louži semtam neudělalo, ale už to není tak hrozný.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mně nepřijde normální potřeba každých 10 minut. To je nějaké děravé štěně?