Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anpsi

28.1.2021 17:10
Anpsi

XXX.XXX.84.48

Dobrý den,
plánuji si pořídit psa na zahrádku ale nejsem si jistá jaké plemeno by bylo nejvhodnější a navíc mám domácího pejska maltézačku no a nevím jestli by si sedly a hlavně který by snesl být venku a nezakousl nám ji až by šla ven a navíc pes nebo fena.
Uvažovala jsem nad Německým ovčákem ten je totiž úplně doko.
Pls pište mi jen ohledně toho co jsem napsala děkuji 🐕🙂

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2021 17:13

Máte odpovědi už v tom druhým vlákně.

28.1.2021 18:28
juhaj

XXX.XXX.164.121

No, stejně při váhovém rozdílu a temperamentu štěněte je spolu pouštět nebudete. Feny když si následnou, tak je to špatné, ale ani psí nemusí být kámoši. Nadto když bude jeden pes doma a druhý venku, ten venku bude žárlit a bude jedno, co to bude. Větší klid by asi byl mít venkovního psa a doma fenu, opatrně seznamovat, hlavně ani jednoho neprotěžovat. Z vlastní zkušenosti, asi bych volila plemeno, které upřednostňuje venkovní pobyt, ale netuším, co máte ze psem v plánu a také těch plemen zas tolik není a nevyhovují každému.

28.1.2021 20:08

Anpsi napsal(a):
Dobrý den,
plánuji si pořídit psa na zahrádku ale nejsem si jistá jaké plemeno by bylo nejvhodnější a navíc mám domácího pejska maltézačku no a nevím jestli by si sedly a hlavně který by snesl být venku a nezakousl nám ji až by šla ven a navíc pes nebo fena.
Uvažovala jsem nad Německým ovčákem ten je totiž úplně doko.
Pls pište mi jen ohledně toho co jsem napsala děkuji 🐕🙂

Proč se ptáte znovu? Odpovědi budou stejné (pokud se vám ty první nelíbily).

Přidejte reakci

Přidat smajlík