Americký Stafordšírský Teriér štěňata s PP

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chovatelská stanice nabízí štěň...
15000 Kč
Zdravím :) ,
potřebovala bych poradit jedno z nejlepších a cenově přijatelných krmiv pro štěňátko staforda. Štěňátku je 7 týdnu. Studovala jsem a četla diskuze u spousty granulí, ale nemohu se stále rozhodnout. Co říkáte například na granule: Taste of the Wild nebo Luskullus? Jaké by jste mi doporučili Vy? Chci ať to jsou kvalitní granule s dobrým složením a za nějakou přijatelnou cenu. :)
Předem moc děkuji!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak sem dejte částku, kterou jste ochotna vydat za př. 12 kg pytel. Buď dostanete odpověď, že nic kvalitního neseženete, nebo vám tady vyjmenujeme nějaký výběr. Každopádně staffík toho moc nepolkne, náklady na stravu nejsou žádný extrém. Zvlášť na štěněti ve vývinu bych nešetřila.
napsal(a):
Tak sem dejte částku, kterou jste ochotna vydat za př. 12 kg pytel. Buď dostanete odpověď, že nic kvalitního neseženete, nebo vám tady vyjmenujeme nějaký výběr. Každopádně staffík toho moc nepolkne, náklady na stravu nejsou žádný extrém. Zvlášť na štěněti ve vývinu bych nešetřila.
Rozumím:), za 12 kg kolem těch 1000kc
Co říkáte třeba na tyto? https://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/lukullus/lukullus_junior_granule/448623?variantid=448623.4&gclid=CjwKCAiApNSABhAlEiwANuR9YLD3hRKabMVkCoJFYqtcs-_RbJ4Z_ZsiIC4UBAhKO4fgplzr2_N1IBoCpPMQAvD_BwE
:)
aneta.s
napsal(a):
Rozumím:), za 12 kg kolem těch 1000kc
Co říkáte třeba na tyto? https://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/lukullus/lukullus_junior_granule/448623?variantid=448623.4&gclid=CjwKCAiApNSABhAlEiwANuR9YLD3hRKabMVkCoJFYqtcs-_RbJ4Z_ZsiIC4UBAhKO4fgplzr2_N1IBoCpPMQAvD_BwE
:)
To je slabé. Krmili jsme, ale s kusem prorostlejšího masa.
A také to jsou veliké kousky, takže do misky jde 10 granulek.
Toho tuku je pro malý akční tank docela málo. Ale jestli mu dáte jako zákusek schroustat třeba kuřecí křídlo jako přírodní produkt s vyšším podílem Ca a tuku, tak v pohodě. ;)
napsal(a):
Toho tuku je pro malý akční tank docela málo. Ale jestli mu dáte jako zákusek schroustat třeba kuřecí křídlo jako přírodní produkt s vyšším podílem Ca a tuku, tak v pohodě. ;)
Jo a pokud dá tenhle kombinační postup, tak by si měl zachovat normální trávení a do budoucna byste se měli vyhnout častému problému granulářů, tj. že se po... ze sušených částí zvířat na žvýkací pamlsky apod.
Dle zkušeností. Dva dny to papalo hezky. Granulky, masíčko z krásné nové mističky.
Pak se to rozhodlo, že na jídlo není čas, a když už zas čas mělo, tak nechtělo své granulky, ani masíčko, ani uvařené, ani z ruky, snědlo mouchu a to, co jsem házela po dvorku. Takže jsem tam odhazovala granule a kousky kuřete. Jako u bl. na dvorečku.
Za týden "kuře nejím" a s těmi granulkami můžeš jít víš kam.
Kupte si malý sáček třeba od Barking heads, Eden, Akela, Simpsons, hovězí, kuře, makrelu, tresku, krůtu, vepřové, vločky, neprané dršťky, velké kloubové kosti, rýži, brambory, dýni, instantní zeleninu (nebo si ji syrovou strouhejte, uklidňuje to)
a přeji hodně zábavy.
napsal(a):
Dle zkušeností. Dva dny to papalo hezky. Granulky, masíčko z krásné nové mističky.
Pak se to rozhodlo, že na jídlo není čas, a když už zas čas mělo, tak nechtělo své granulky, ani masíčko, ani uvařené, ani z ruky, snědlo mouchu a to, co jsem házela po dvorku. Takže jsem tam odhazovala granule a kousky kuřete. Jako u bl. na dvorečku.
Za týden "kuře nejím" a s těmi granulkami můžeš jít víš kam.
Kupte si malý sáček třeba od Barking heads, Eden, Akela, Simpsons, hovězí, kuře, makrelu, tresku, krůtu, vepřové, vločky, neprané dršťky, velké kloubové kosti, rýži, brambory, dýni, instantní zeleninu (nebo si ji syrovou strouhejte, uklidňuje to)
a přeji hodně zábavy.
U náš pořád probíhá neúspěšný boj s kousáním, v můj neprospěch. Jídlo se má vdechnout, není čas na hrdinství. Takže celá makrela, křídlo pro jistotu rozmlácené, nicméně kůže drží formu, celý kus masa... To vždycky s vyčítavým pohledem (servismanka na prd, takhle se neservíruje) vyndá z misky, vcucne zeleninu smíchanou s droby, popř. mrkev na másle s rýží, brambory apod. Kus žvance si pak odnese do kuchyňského pelechu, trotl. Kdo má ty deky pořád prát...
Děkuji Vám moc všem za odpovědi a rady! :) Ještě jsem se chtěla zeptat...kdybych tedy koupila granule, například, které výše poradila paní a k tomu dávala masíčko, zeleninku, rýži apod... tak kolik gramu čeho dohromady za den na 7 týdenní štěňátko a kdy a kolik pak navyšovat? :) Jedná se o fenečku.
aneta.s
napsal(a):
Děkuji Vám moc všem za odpovědi a rady! :) Ještě jsem se chtěla zeptat...kdybych tedy koupila granule, například, které výše poradila paní a k tomu dávala masíčko, zeleninku, rýži apod... tak kolik gramu čeho dohromady za den na 7 týdenní štěňátko a kdy a kolik pak navyšovat? :) Jedná se o fenečku.
Dávejte, co sežere, je ve vývoji. Copak dětem nějaký rodič odměřuje jídlo na gramy?
napsal(a):
Dávejte, co sežere, je ve vývoji. Copak dětem nějaký rodič odměřuje jídlo na gramy?
No, je ve vývoji, ale pokud z něho v tom vývoji udělám váleček na nožičkách, tak to taky dobře nebude... Já se vždycky pozastavím nad tím, když někdo řekne, aby se psovi dávalo tolik, co sežere - a to z toho důvodu, že si představím svoje psy, kteří by žrali do prasknutí, a to už jako štěňata.
Jako upřímně se nedržím žádných tabulek, nebo takhle - u granulí jsem mrkla na tabulku a pak si dávku opravovala podle psa, to samé u masa - vypočítala jsem si nějakou krmnou dávku a pak jsem to podle psů postupně upravovala. Nic nevážím, neodměřuji... Když se mi zdá, že jsou psi tlustější, tak trochu uberu, od oka, když se mi zdají hubenější, tak zase přidám...