Silnější krvácení z dásní (zubů) u štěněte.

Německý ovčák
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2021 01:26
Oreo_GS

XXX.XXX.20.214

Zdravím :),

našemu 5-ti měsíčnímu NO po sežrání 3 malých hovězích žebrech začalo celkem silně krvácet na jednom místě z dásní, nebo zubu, nevím. Štěně už přezubuje, stoličky má už nové, zbytek se ještě mění. Je možné, že si těma kostma vytrhl nějaký mléčný a způsobilo to takové podle mně dost silné krvácení? Nebo hůř, že si vylomil již druhý zub? Nepovedlo se mi zjistit, ze kterého místa to přesně krvácelo, ale všimla jsem si, že asi 2 zuby se mu dost viklaly a byly na dotek takové gumové, nicméně nepoznám, jestli to jsou první, nebo druhé zuby :(. Jak jsou nové psí zuby tvrdé a odolné?

Případně by to krvácení taky mohl způsobit gumový míček, o který se rád přetahuje.

Setkal se s tím někdo?

31.1.2021 01:41
lupus4

XXX.XXX.205.61

Je možné, že si těma kostma vytrhl nějaký mléčný a způsobilo to takové podle mně dost silné krvácení?

jo

Nebo hůř, že si vylomil již druhý zub?

málo pravděpodobné

Jak jsou nové psí zuby tvrdé a odolné?

docela dost

Setkal se s tím někdo?

asi každý, kdo měl přezubující štěně

31.1.2021 03:15
domi.t

XXX.XXX.37.238

Nefret sa hrala v parku s 6-mesacnym cane corso. Ako sa jašili a hrýzli,on ju bafol do krku(v zapale hry) a vyletel mu zub. To bolo krvi ako z vola! Samozrejme najviac bola špinavá Nefret,ale tipovali by ste,že mu vyletelo minimálne 5 zubov😁

Myslím,že môžte byť v kľude,psík prezubuje,ďasná su silno prekrvene,podobne veci sa stávajú.

31.1.2021 08:30
JoPe

XXX.XXX.82.6

Oreo_GS napsal(a):
Zdravím :),

našemu 5-ti měsíčnímu NO po sežrání 3 malých hovězích žebrech začalo celkem silně krvácet na jednom místě z dásní, nebo zubu, nevím. Štěně už přezubuje, stoličky má už nové, zbytek se ještě mění. Je možné, že si těma kostma vytrhl nějaký mléčný a způsobilo to takové podle mně dost silné krvácení? Nebo hůř, že si vylomil již druhý zub? Nepovedlo se mi zjistit, ze kterého místa to přesně krvácelo, ale všimla jsem si, že asi 2 zuby se mu dost viklaly a byly na dotek takové gumové, nicméně nepoznám, jestli to jsou první, nebo druhé zuby :(. Jak jsou nové psí zuby tvrdé a odolné?

Případně by to krvácení taky mohl způsobit gumový míček, o který se rád přetahuje.

Setkal se s tím někdo?

To je úplně normální, za měsíc až dva si na to ani nevzpomenete. Jonom nic nevytrhávejte štěněti z tlamy, moc se s ním teď chvíli o nic nepřetahujte a nechte ho okusovat měkčí věci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík