Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, před 2 dny jsme si domu přivezli stěně, dnes jsme si všimli, že ma na břišku nějaké “bodlačky” nebo jak to nazvat. Na veterinu jdeme příští týden ale zajima mě jestli někdo neví co by to mohlo být, než nám řekne veterinář.
Děkuji za odpověď

napsal(a):
Zdravím, před 2 dny jsme si domu přivezli stěně, dnes jsme si všimli, že ma na břišku nějaké “bodlačky” nebo jak to nazvat. Na veterinu jdeme příští týden ale zajima mě jestli někdo neví co by to mohlo být, než nám řekne veterinář.
Děkuji za odpověď
Myslíte ty cecíky???

No to nene...

Ceciky ano ale je to pes
arte.P

XXX.XXX.33.46
napsal(a):
Ceciky ano ale je to pes
Můžu se zeptat odkud jste? Kdybych Vás měla někde za rohem, tak abych si stihla udělat zbroják. Jestli je to opravdu Bandog, tak si pro jistotu udělám dva. Myslím, že cecíky budou ten nejmenší problém
Anetkaaakim
napsal(a):
Naprosto chápu paní, také bych měla strach jelikož jsem zde na fórům viděla hodně příspěvku, že by mohlo jít o kousnutí blech apod.. moji psi to taky nemají.
Hlavně ať je štěňátko v pořádku. Známa měla take bandoga a je to skvělý pes
Co vaši psi nemají? Bodlačky? Kousnutí blech? Bradavky?
Já nemám nic proti bandogům, bullům, čivavám ani naháčům. Jen si myslím, že člověk který se diví že má pes bradavky je těžký začátečník a narazí se psem ještě na mnoho problémů. Pochybuju, že tady na fóru někdo (zkušený a často) psal, že bradavky jsou kousnutí od blechy.
Třeba ale zadavatel myslel něco jiného, co nikdo na fotce nevidí...kdo ví.
MajkaP
napsal(a):
Co vaši psi nemají? Bodlačky? Kousnutí blech? Bradavky?
Já nemám nic proti bandogům, bullům, čivavám ani naháčům. Jen si myslím, že člověk který se diví že má pes bradavky je těžký začátečník a narazí se psem ještě na mnoho problémů. Pochybuju, že tady na fóru někdo (zkušený a často) psal, že bradavky jsou kousnutí od blechy.
Třeba ale zadavatel myslel něco jiného, co nikdo na fotce nevidí...kdo ví.
No, ja bych spíš řekla, že Anetkaaakim a zadavatel je tatáž osoba🤫
napsal(a):
Děkuji za odpověď
OMG, tak tohle už je opravdu moc.
Prosím vás, toho chudáka psa vraťte a vy si otevřete knihu o zvířatech. Nebo tohle už fakt není normální.
No, ono to směšné není. Kdysi mi vyprávěl poměrně vyhledávaný veterinář, že k němu došla dáma se štěnětem, které mělo zkrvavené bříško. Chtěla, ať mu vytahá ta klíšťata, že jí to nejde. Myslela bradavky, když se jí to snažil vysvětlit, argumentovala tím, že je to pes. Tak jí řekl, ať se doma podívá na manžela, načež se urazila a odešla. Jak to dopadlo, nevěděl. Mě z toho bylo blbě. Tohle snad ví i většina dětí v 1. třídě.

juhaj
napsal(a):
No, ono to směšné není. Kdysi mi vyprávěl poměrně vyhledávaný veterinář, že k němu došla dáma se štěnětem, které mělo zkrvavené bříško. Chtěla, ať mu vytahá ta klíšťata, že jí to nejde. Myslela bradavky, když se jí to snažil vysvětlit, argumentovala tím, že je to pes. Tak jí řekl, ať se doma podívá na manžela, načež se urazila a odešla. Jak to dopadlo, nevěděl. Mě z toho bylo blbě. Tohle snad ví i většina dětí v 1. třídě.
Já totéž slyšela od kolegyně, která funguje i v ordinaci. Akorát šlo o kocoura a majitel se ta "klíšťata" nesnažil vyndat.

lesnížínka
napsal(a):
Ti není ani historka JBP - bohužel Asi tři roky zpátky tak mamka tahala klíště Mandy. Ta pištěla, zdrhala...až si mamka dala brýle zjistila, že ji tahá celou dobu za cecík
Já taky tahala domnělé klíště staršímu psovi, ne teda cecík, ale kožní výrůstek ve tvaru a velikosti mírně nasátého klíštěte. A pořád mi to nešlo, tak jsem jela za vetem.
No a on taky tahal a taky mu to nešlo. Až nakonec oholil chlupy kolem a začal se chechtat, jak jsme oba blbí.