Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

P.B.123

3.2.2021 18:30
P.B.123

XXX.XXX.25.43

Dobrý večer,
potřebovali bychom radu. Máme 8 měsíční fenečku stafordšírského bulteriéra a očekáváme první hárání. Minulý týden nám začala doma vykonávat potřebu (bobek i čůrání). Bývá sama doma a od 4 měsíce nám vždycky vydržela. Chtěla jsem se zeptat, je možné, že tohle chování je začátek prvního hárání? U veterináře nám nic nezjistili a jsme z toho celkem zoufalí. Na chování se nic nezměnilo. Akorát má trochu nateklou vulvu a cecíky.
PS: je to naše první fenka, tak nejsme zběhlí.

Moc děkujeme za rady a tipy.

3.2.2021 18:48
juhaj

XXX.XXX.164.121

Každá fenka to má jinak. Některá je bez příznaků, mé poslední fence zas bylo tak 10 dnů před háráním jeden den blbě. Většině se hlavně před změní povaha, začne trochu blbnout. Takže i tohle možné je, pokud jí není moc dobře, jak se to blíží, klidně jí to může rozhodit a zapomene pro tu chvíli na dobré vychování.

cotel

3.2.2021 19:19
cotel

XXX.XXX.244.76

Nateklé ceciky a vulva bude značit opravdu první hárání. Každá fena se s tím bude vyrovnávat jinak. Ta moje se ohromně upla na lidi v domácnosti a na druhou stranu byla odtažitá na cizí. Dále se ještě uklidnila a nově od té doby vydrží hodiny jen tak ležet. Pamatuju si, že vykonávala potřebu častěji a venku všude ucvrkávala. Váš problém by souviset mohl. Já se tehdy dozvěděl spoustu informací o hárání na klubových stránkách svého plemene.

Přidejte reakci

Přidat smajlík