Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2021 14:58
tery.bennyy

XXX.XXX.168.109

Dobrý den,
máme doma štěňátko krysaříka (4 měsíce je větší má 1,80kg), chtěla bych vědět jestli může ven. Má kompletní očkování,u nás je 6-7 stupňů a má teplou kvalitní kombinézu.
Ven bych ho brala později, ale poslední dobou už vůbec nechodí na podložky tak ho chci naučit čůrat ven. Myslíte že je to možné?
Děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2021 15:18

To jste solidně zaspala.... Doteď nebyl venku? Jste troll?

4.2.2021 15:31

4 měsíce a ještě nebyl venku? Jako fakt? Z jakého důvodu?

4.2.2021 15:32
janaa

XXX.XXX.46.160

Není to možné, je to nutné a nezbytné. Co nepozná a nenaučí se teď, budete později jen obtížně dohánět, a v případě krysaříka budete mít hysterickou ustrašenou štěkající krysičku. Takže oblíknout a ukazovat svět, lidi,děti, psy (velké,malé), auta, náklaďáky, motorky, a taky ostatní zvířata a stromy a domy.....

4.2.2021 15:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To jste solidně zaspala.... Doteď nebyl venku? Jste troll?

Obávám se, že ne.

4.2.2021 15:43

tery.bennyy napsal(a):
Dobrý den,
máme doma štěňátko krysaříka (4 měsíce je větší má 1,80kg), chtěla bych vědět jestli může ven. Má kompletní očkování,u nás je 6-7 stupňů a má teplou kvalitní kombinézu.
Ven bych ho brala později, ale poslední dobou už vůbec nechodí na podložky tak ho chci naučit čůrat ven. Myslíte že je to možné?
Děkuji za odpovědi.

Je, ale měl chodit ven už dávno. Někdo vám řekl, že nemůže? Jak píše janaa - zadělala jste si na problém, že budete mít hysterickou a uňafanou krysičku, která se vám navíc bude venčit doma na nevhodná místa.

4.2.2021 15:44
Markéta80

XXX.XXX.228.115

tery.bennyy napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.

se štěnětem vždy chodím od prvního dne co je doma. To čekáte do kdy? To bude složité když do ted se venčil doma a bylo to ok . kdoví jestli ještě nedostával pamlsek když šel na podložku

4.2.2021 16:01

tery.bennyy napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.

...se štěnětem se chodí od chvile co je ptevzato od chovatele....samozřejmě že se délka vychazek řidí pocasim s ohledem na věk mimi, ale na konani potreby se chodi velice casto a to stačí nakratko, tedy i za oskliveho pocasí.....pokud mate strach z nedoockovaného stenete, vyhybejte se parkům nebo psím loukam, kde je velka skrumáž neznamych psů, ale chodit se stenětem aby se seznamovalo s běznym ruchem, lidmi, dopravnimi prostredky a tak dále a tsk dále, se da kdekoli....jaksi si nedokážu představit, hak můze vyhlízet a zapachat byt se 4měsícnim štěnětem odmitajicim podlozku....

4.2.2021 16:01
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Přečetla jsem si zadání, nadechla se, vydechnula a zase to zavřela. Nějak nemám sílu.

4.2.2021 18:46

lesnížínka napsal(a):
Přečetla jsem si zadání, nadechla se, vydechnula a zase to zavřela. Nějak nemám sílu.

No, ona někdy taková blbost "vypadne" i z veterináře, že se s malým nedoočkovaným štěnětem nemá chodit ven. To je pak těžké, když má člověk první štěně v životě a spolehne se na autoritu.

4.2.2021 19:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No, ona někdy taková blbost "vypadne" i z veterináře, že se s malým nedoočkovaným štěnětem nemá chodit ven. To je pak těžké, když má člověk první štěně v životě a spolehne se na autoritu.

Já vím, taky jsem byla nová majitelka psa, dokonce psů, předtím to byli vždycky jen psi rodinní, teď už to bylo čistě na mě, takže chyb bylo až až, co si budeme nalhávat Naštěstí tehdy nebylo vyrojeno blb.ch vetů a i majitelé byli ještě tak nějak normální. Co je tu poslední měsíce, to je už zarážející

4.2.2021 20:08

..já tedy nevim, ale když jsem si pořizovala své prvni stěně tak jsem nemohla dospat abych už ho měla v rukou a hurá ven....a tak to bylo se všemi nasledujicimi, to už také měl clověk spoustu kamaradů pejskařu, tak zase aby ho oni viděli a tak....jen jsem se prostě vyhýbala neznámým psům....

4.2.2021 21:57

..já tedy nevim, ale když jsem si pořizovala své prvni stěně tak jsem nemohla dospat abych už ho měla v rukou a hurá ven....a tak to bylo se všemi nasledujicimi, to už také měl clověk spoustu kamaradů pejskařu, tak zase aby ho oni viděli a tak....jen jsem se prostě vyhýbala neznámým psům....

Já to měla stejně, ale jak sama píšete, vaše zkušenosti nebyly nulové. Měla jste kamarády pejskaře, já zase psa u babičky.

4.2.2021 22:09

Já to měla stejně, ale jak sama píšete, vaše zkušenosti nebyly nulové. Měla jste kamarády pejskaře, já zase psa u babičky.

...u prvniho ne....to až pak s dalšími......

5.2.2021 18:48
teampc

XXX.XXX.1.20

tery.bennyy napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, také tu někdo na jiném vlákně psal o tom, že má 3. letého krysaříka a že jim doma čůrá a kadí na podložku, že venku prostě nechce, že se tam bojí, tak ho doma vesele nechávají vykonávat potřebu. Vezměte si příklad a choďte s ním ven pořád, jinak budete do konce jeho života sbírat bobky a utírat čůrání doma. Hezký den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík