Štěňata Labrador Retriever s PP

Prodám Labradorského retrívra - Rodinná CHS Blazing Diamond nabízí černého...
DohodouAnonym12
XXX.XXX.134.218
Dobry den, máme doma 2 měsíční štěně labradora a někdy se stává, že v odpoledních-večerních hodinách často čůrá (třeba 5x za hodinu). Netrvá to celý den, spíš jen o určitou část dne.
Venku jsou teď mrazy a sníh, takže ho jen párkrát za den vezmeme vyvenčit na zahradu (max 10 minut, ale většinou se opravdu jedná jen o pár minut). Jídlo mu dáváme v pravidelných intervalech a někdy i trochu teplé polívky (obyčejný vývar bez dochucení).
Chtěl bych se zeptat, zda je normální, že štěně často čůrá? Případně má někdo osobní zkušenost?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zajděte na veterinu, může mít zánět močového měchýře.
Uživatel s deaktivovaným účtem
a když to nebude nemocí, což může být, tak odpověď zní : ano, je to normální. Předpokládám, že je řeč o době aktivity štěněte.
Máme labradora starého 3,5 měs a také mi přišlo divné, že za hodinovou procházku čůrá třeba 6x. Nebo vyjde ven, vyčůrá se, obejde dům a čůrá znovu. Asi už jsem sklerotická, ale od jiných štěňat si to takto nepamatuji. Ale zase si říkám, že kdyby byl problém, nevydržel by v noci i 10 hodin
Caty
napsal(a):
Máme labradora starého 3,5 měs a také mi přišlo divné, že za hodinovou procházku čůrá třeba 6x. Nebo vyjde ven, vyčůrá se, obejde dům a čůrá znovu. Asi už jsem sklerotická, ale od jiných štěňat si to takto nepamatuji. Ale zase si říkám, že kdyby byl problém, nevydržel by v noci i 10 hodin
A nemôže to byť o tom,že si začína značkovať teritorium? Možno blbosť,len mi to napadlo