Chov šeltií - paní Lančperková

Šeltie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2021 09:25
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

Dobrý den,
znám jednu paní, která má nádhernou,zdravou šeltii,s PP, krásná, přátelská, aktivní, prostě šeltie jak má být. Majitelka mi dala telefoní číslo na paní chovatelku, ale bohužel nemá na ni e-mail, ani jsem nenašla žádné webové stránky. Samozřejmě že se dá domluvit i přes tel. číslo, ale pokud by se našel někdo kdo má na paní chovatelku Lančperkovou e-mail nebo jste dokonce našli např. webové stránky, byla bych moc ráda kdyby jste mi jsem kontakty napsali.
Popřípadě pokud od této chovatelky máte štěndo/již dospělého pejska, tak mi prosím, napište co si o chovu myslíte.

16.2.2021 09:35
blackberry

XXX.XXX.110.35

Moncicaak napsal(a):
Dobrý den,
znám jednu paní, která má nádhernou,zdravou šeltii,s PP, krásná, přátelská, aktivní, prostě šeltie jak má být. Majitelka mi dala telefoní číslo na paní chovatelku, ale bohužel nemá na ni e-mail, ani jsem nenašla žádné webové stránky. Samozřejmě že se dá domluvit i přes tel. číslo, ale pokud by se našel někdo kdo má na paní chovatelku Lančperkovou e-mail nebo jste dokonce našli např. webové stránky, byla bych moc ráda kdyby jste mi jsem kontakty napsali.
Popřípadě pokud od této chovatelky máte štěndo/již dospělého pejska, tak mi prosím, napište co si o chovu myslíte.

Dvě kliknutí na Googlu...
http://www.zotvovickeskaly.cz/

Nech sa páči.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2021 09:47
16.2.2021 09:55
atamanka

XXX.XXX.232.59

Taky jsem to našla - 1minuta na netu

27.3.2021 19:21
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdyby Vás zajímalo...

https://genealogie.collie-sheltie-club.cz/fe-item1velord2/user-view/6172

Ano, zajímalo, děkuji moc :-)

27.3.2021 19:22
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

atamanka napsal(a):
Taky jsem to našla - 1minuta na netu

No jo, asi jsem nějaká vadná a na netu nic nenajdu :-D... Prostě já no.. : P

20.4.2021 11:25
Moncicaak

XXX.XXX.234.128

Tak děkuji všem za asistenci, pokud by někoho zajímalo- webovky jsou neaktualizované, tento rok budou krýt až na podzim, mají hodně zájemců.

Přidejte reakci

Přidat smajlík