Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
Dohodou
Dobrý den.
Mám 4 měsíční štěně ZR a mám problém, že po večerním jídle cca v 7 hodin se jde vykadit asi 2 krát, ALE pak v noci ještě taky asi 2 až 3 krát.
Přes den jde po ranním krmení a odpoledne po obede ,vždy jednou max 2 krát.
Myslím že to není úplně v pořádku, co myslíte?
K vete jdu v pondělí, jen se teď pídim po informacích. Jinak my přijde že je v pořádku. Krmím jen granulemi BRIT a přes den pamlsky při výcviku.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
zuzanazuzana81
napsal(a):
Dobrý den.
Mám 4 měsíční štěně ZR a mám problém, že po večerním jídle cca v 7 hodin se jde vykadit asi 2 krát, ALE pak v noci ještě taky asi 2 až 3 krát.
Přes den jde po ranním krmení a odpoledne po obede ,vždy jednou max 2 krát.
Myslím že to není úplně v pořádku, co myslíte?
K vete jdu v pondělí, jen se teď pídim po informacích. Jinak my přijde že je v pořádku. Krmím jen granulemi BRIT a přes den pamlsky při výcviku.
Děkuji.
Tak já začnu. Po krmení granulemi Brit mě to nepřekvapuje. Nízká kvalita, hodně odpadu.
zuzanazuzana81
napsal(a):
Děkuji.....a jaké granule doporučíte? Je to náš první pesan a dle diskuzi mi brit nepřišli špatné.A jelikož je na trhu spousta granulí, člověk aby seděl hodiny na internetu a studoval :(
Asi takhle, nejsem příznivcem granulí obecně. Ale já mám doma 2 kocoury a krmení přirozeně (alias barfem) je u nich jednodušší. Nemusím řešit přílohy, protože by se mi na ně stejně... víte co. Pro představu - dostávají hovězí nebo vepřové srdce, kuřecí skelety, drůbeží játra, syrová vejce, vylízat kelímky od jogurtu nebo smetany... + jenom jako doplněk konzervy. U staršího pravda převládají renal kapsičky a granule, ale aspoň trošičku z předchozího taky dostává.
zuzanazuzana81
napsal(a):
Děkuji.....a jaké granule doporučíte? Je to náš první pesan a dle diskuzi mi brit nepřišli špatné.A jelikož je na trhu spousta granulí, člověk aby seděl hodiny na internetu a studoval :(
https://rockyhostranky.estranky.cz/clanky/co-se-vlastne-nachazi-v-krmivech-pro-domaci-zvirata_/co-se-vlastne-nachazi-v-krmivech-pro-domaci-zvirata_.html
https://www.stream.cz/adost/10030066-psi-zradlo-co-je-odpad-za-velke-penize-a-cim-zvire-rozhodne-nekrmit?rss&dop-ab-variant=9&seq-no=3
zuzanazuzana81
napsal(a):
Já to ted nejak studovala, ale jsem laik
Co říkáte na granule Royal canin, K-9 ,nebo Purinu?
Nechci mu dávat levné granule,ale ani nemám na to dávat ty nejdražší. Takže poměr kvalita cena.Poradite? Děkuji
Všechno špatně, resp všechny jsou nekvalitní šrot.
zuzanazuzana81
napsal(a):
Já to ted nejak studovala, ale jsem laik
Co říkáte na granule Royal canin, K-9 ,nebo Purinu?
Nechci mu dávat levné granule,ale ani nemám na to dávat ty nejdražší. Takže poměr kvalita cena.Poradite? Děkuji
Kouknete na Petkult nebo Primordial
Možná spíš řekněte, jaký máte rozpočet. Jestli tedy opravdu chcete krmit granulemi (BARF by Vás vyšel zřejmě levněji a byl by pro psa prospěšnější).
zuzanazuzana81
napsal(a):
Jako fakt? 😮
to chcete i po přečtení odkazu od rapotačky pořád cpát do psa chemicky ošetřený odpad ?
asi nečetla , co ?
tak znova
https://rockyhostranky.estranky.cz/clanky/co-se-vlastne-nachazi-v-krmivech-pro-domaci-zvirata_/co-se-vlastne-nachazi-v-krmivech-pro-domaci-zvirata_.html