Zkušenost –zkušenot se značkami Carnilova, Marp, Disugual a to zejména konzerv

Labradorský retrívr
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2021 21:04
habl900

XXX.XXX.16.58

Dobrý den,
chtěl se zeptat na zkušenosti a názory s těmito 2 značkami -CARNILOVE,Marp,Disugual a to zejména konzerv a pamlsku?
Děkuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2021 21:19

Marp. Spousta lidí se psy na barfu bere od Marp. I granule jako nouzovku. Jako prcka jsem měla svého mmch na této značce, než přešel na maso a v pohodě. Dodnes bereme občas pamlsky, z jejich konzerv se nikdy nepo, když jsme párkrát vzali na výlet. Pak ještě Barking Heads a Wolfsblut, Vafo = sto pro frágorka.

27.2.2021 00:19

Já kupuji od Marpu pravidelně různé chroupavé laskominy. Nejpopulárnější jsou u nás sušené šlachy a průdušnice. Nějaké sušenkovité pamlsky (něco bylo s kelpou, něco s ostropestřcem) jsem také zkoušela - psovi to v zásadě chutnalo, ale já pro to nemám využití. Jednak už moc netrénujeme (jen rekreačně a celoživotně bez pamlsků), druhak se mi to zdálo pro takové účely docela velké (ale zase jako odměna za nějaké ošetření atp. je to podle mého psa naopak malé). Na trénink jsou mi sympatičtější např. pelety z Mushgo, kdybych něco takového potřebovala. Co se ukázalo jako velmi hodnotná odměna, byly králičí uši plněné kuřecím masem, to jsem onehdá přihodila náhodně k nákupu na Manwë shopu, a byl to jackpot.

Konzervy kupuji spíše výjimečně, ale když už, tak od Sokol Falco (řadu Max). Ale myslím si, že Marp bude v pohodě. Chce to pročíst složení, a pak prostě nějakou konzervu koupit a podívat se dovnitř, jestli obsah naplňuje představy.

Granule kupuji Wolfsblut, ale snažím se minimálně 50 % krmné dávky zastoupit čerstvou a pestrou stravou.

2.3.2021 18:17
Lucík32

XXX.XXX.140.165

Marp- bereme konzervy a mohu doporučit
Carnilove - to stejné

10.3.2021 10:21
habl900

XXX.XXX.17.75

Velmi zajímavé nazory dalo by se říct ažproti chůdné jedná strana je nespokojena druhá strana chválí a sám se musím přidát na stranu těch kteří chválí naši psi tuto značku přímo totiž milují .Chtěl bych ale zeptat na názor ohledně značky Disugual přišlo zajímavé a přemýšlím o pořízení vzhledem ale k ceně nechci pořizovat králíka v pytli budu velmi pokud se někdo přidá s názorem či zkušeností

Přidejte reakci

Přidat smajlík