Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2021 07:44
Psiska12

XXX.XXX.107.30

Dobrý den, jaké máte svítící obojky pro psa co má delší srst?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2021 08:13

normální usb a nechala jsem ho delší

6.3.2021 09:21
Psiska12

XXX.XXX.107.30

Aha děkuji teď mám jiný takový obyč a v těch chlupech se stráci.

6.3.2021 10:34

Psiska12 napsal(a):
Aha děkuji teď mám jiný takový obyč a v těch chlupech se stráci.

Jo, nám taky, takže stejně psa ve tmě nevidím.

6.3.2021 11:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
normální usb a nechala jsem ho delší

Taky tak. Někdy úplně vidět není, ale pořád lepší alespoň něco. Máme modrý a v těch bílých chlupech se mu ještě i dobře odráží. Uvažovala jsem nad prostě bílým, ale nejsem si jistá, jestli by byl vidět líp. Nad bílým proto, že někdy je celkem náročné, čumět celou cestu do modrého světla před sebou

6.3.2021 13:53
fikovnice

XXX.XXX.134.245

lesnížínka napsal(a):
Taky tak. Někdy úplně vidět není, ale pořád lepší alespoň něco. Máme modrý a v těch bílých chlupech se mu ještě i dobře odráží. Uvažovala jsem nad prostě bílým, ale nejsem si jistá, jestli by byl vidět líp. Nad bílým proto, že někdy je celkem náročné, čumět celou cestu do modrého světla před sebou

Já teda vídám na psech červené, a třeba i blikající. To by na tom Tvém asi bylo vidět lépe, ne?

6.3.2021 14:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Já teda vídám na psech červené, a třeba i blikající. To by na tom Tvém asi bylo vidět lépe, ne?

Nemám vyzkoušenou jinou barvu, než tu modrou. Blikat by mohl, ale to by nám už asi jeb.ulo oběma Kdybych si čistě náhodou vzpomněla a vzala si chytrý mobil sebou jak večer půjdeme, zkusila bych něco vyfotit.

6.3.2021 18:09
fikovnice

XXX.XXX.135.40

lesnížínka napsal(a):
Nemám vyzkoušenou jinou barvu, než tu modrou. Blikat by mohl, ale to by nám už asi jeb.ulo oběma Kdybych si čistě náhodou vzpomněla a vzala si chytrý mobil sebou jak večer půjdeme, zkusila bych něco vyfotit.

Jj, dej sem pak foto - aspoň se pokochám medvědiskem!

6.3.2021 22:55

Já mám na chlupatých psech krom svítících obojku ještě reflexní vesty. Když chodím potmě s celovkou, vidím je perfektně i když se pohybují dal ode mě

7.3.2021 04:37
fikovnice

XXX.XXX.135.40

lesnížínka napsal(a):

Tak kde je to foto? Si zapomněla, že jo?

7.3.2021 07:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Tak kde je to foto? Si zapomněla, že jo?

Přesně Bože já jsem fakt hrozná No domů jsme přijeli pozdě, ve 20h, už za černočerné tmy, měsíček nikde. Worka netrpělivě přešlapoval, že jako nejdem? Co to má znamenat?! Tak jsem si rychle převlékla hadry, z garáže vzala svítící obojek a z psí tašky baterku a šli jsem jen tady zadem, kolem koní. V polovině cesty mi cvaknulo to focení, zkusila jsem mým mobilem, ale vyfotila jsem jen černo Budeš muset vydržet

7.3.2021 22:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Potmě se to vyfotit nedalo, to byl jen modrý flek ve tmě Tohle je uprostřed dědiny, pod osvětlením. Worku jsem trochu dneska ráno ostříhala, teda dost pod břichem, protože mu ty chlupy visely skoro až na zem a vypadalo to divně. A ty fábory na předních nohách na předloktí No a packy všechny, protože tam měl takové chlupy trčící na všechny strany, jak je měl dlouhé a rozšlapané...tak jsem mu vystříhala hezky kulaté pacičky

8.3.2021 10:18
ainu

XXX.XXX.40.188

HaloLight. Rozdíl mezi tímhle a klasickými obojky je markantní. Poté, co jsem jej úspěšně ztratila nedávno, čekám na naskladnění a akce, abych opět objednala
https://www.halolightsusa.com/shop

8.3.2021 10:40
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

ainu napsal(a):
HaloLight. Rozdíl mezi tímhle a klasickými obojky je markantní. Poté, co jsem jej úspěšně ztratila nedávno, čekám na naskladnění a akce, abych opět objednala
https://www.halolightsusa.com/shop

V čem je ten rozdíl markantní? Nám stačí tahle ,,rourka" za 120Kč z Číny Svítí to, má to USB na dobití. Víc od toho neočekávám

8.3.2021 11:03
ainu

XXX.XXX.153.64

lesnížínka napsal(a):
V čem je ten rozdíl markantní? Nám stačí tahle ,,rourka" za 120Kč z Číny Svítí to, má to USB na dobití. Víc od toho neočekávám

To svetlo je jine, jakoby mekci a vyraznejsi. Nabijeni 10 minut, je vodeodolny. Muj pes se stale vali, a presto jej neztratil. A to se mu povedlo ztratit blikajici svetylka klasicke, i od Ruffwear. Za beznou cenu bych to neobjednala, maji ovsem slevove akce, a to uz se pak da, i se sdilenym postovnym.

Pes mel modry, v2, v akci to vychazelo na cca 17 USD. Novou verzi Nebula neznam, 30 USD i ve sleve mi prijde prilis.

Edit: Ruffwear sviti taky dobre, ale ta spona na pripnuti k obojku nevydrzela. (ne ta na poveseni). A ta cena... ehm.
https://eshop.mushgo.cz/ruffwear-bezpecnostni-svetlo-the-beacon-/

Přidejte reakci

Přidat smajlík