a123456789

XXX.XXX.2.30
kolik stojí štěně bolonského psíka bez pp? dá se sehnat v olomouckém kraji nebo moravě? kolik musí pes ujít km denně? snese se z kočkou? vydrží sám doma 8 hodin?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
... a jestli taky prděj hadi🐍
...a hov.no zda hoří

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
... a jestli taky prděj hadi🐍
Pepíno 😡😡😡

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To neva🤭
Kolegové z venčení stejně neví, stačí, že to bude do 10 kg, huňatý a bílý.

https://zvirata.bazos.cz/inzerat/133280361/prodam.php?fbclid=IwAR2dxLXzMG2B2wgwfYRfgYAWA-mEOmtvJH13MSfSsOG3SSLHk5uAuTuMpSc
Tady je jeden za 1000,- Jen není bílý, ale bez PP je.
napsal(a):
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/133280361/prodam.php?fbclid=IwAR2dxLXzMG2B2wgwfYRfgYAWA-mEOmtvJH13MSfSsOG3SSLHk5uAuTuMpSc
Dobrý den,
tak tohle není ani náhodou Boloňák Boloňák je jen a jen bíly. Tohle je spíš Havaňák. Kdybych měla jen jednoho tak tohohle prcka beru všemi desíti
Dája

Dája6
napsal(a):
Dobrý den,
tak tohle není ani náhodou Boloňák Boloňák je jen a jen bíly. Tohle je spíš Havaňák. Kdybych měla jen jednoho tak tohohle prcka beru všemi desíti
Dája
Vycházela jsem z inzerátu : havanský boloňáček :-)). Tak se dohodněte, je to boloňák, nebo havaňák ? :-)).

Já myslím, že ten pes není ani jedno uvedeny plemeno, ale je boží. A navíc do náruče akorát.
By mě zajímalo, proč ho nechtějí. Takové krásné štěňátko.

napsal(a):
Já myslím, že ten pes není ani jedno uvedeny plemeno, ale je boží. A navíc do náruče akorát.
By mě zajímalo, proč ho nechtějí. Takové krásné štěňátko.
Protože to není očekávané plemeno ? Chtěli havanského boloňáčka a nemají ani havanského, ani boloňáčka. Je to přerostlé, veliké a není to vůbec reprezentativní.

Dája6
napsal(a):
Ale je jen by ho měli nechat upravit a bude fešák až by nám bulvy vypadly
Mně to nevysvětlujte. Podle textu inzerátu ( měl být, ale neodpovídá ani velikostí ani váhou ) je ten voříšek prostě zklamal.
Tak pro jistotu zkusí příště zase bez PP. Třeba to vyjde líp. A když ne.........:-((
napsal(a):
krásný je, jen teda pěkně přerostlý. Ale to už museli vidět při odběru že je velký
napsal(a):
Zajímalo by mě, kdo odtud si ho vzal! :-) Je osm hodin a inzerát už nelze najít. Ani jsem se nestihnul podívat.

Markéta80
napsal(a):
krásný je, jen teda pěkně přerostlý. Ale to už museli vidět při odběru že je velký
Nemuseli. Když vůbec netuší?

Dasvo
napsal(a):
Zajímalo by mě, kdo odtud si ho vzal! :-) Je osm hodin a inzerát už nelze najít. Ani jsem se nestihnul podívat.
Já taky ne. Taky mám stopku. A to mám jen jednu psici nazrzlou ( ale jen málo ).
Málo nazrzlá, hodně nadrzlá :-))

Já taky ne, my už máme nadstav, a to se teď objevil v jedné CHS další vrácený golden, 5 let a už byl u třetích majitelů.

U nás taky není... Kavkazanka by nebyla ráda, ve svém věku už chce klid a hlavně zůstat jedináčkem do konce života. A naši mladí si pořizují k roční bišonce druhou, ze stejné chovky, po stejné matce.
Snad si toho sympaťáka vzal někdo, u koho bude pejsek šťastný.

aluska
napsal(a):
U nás přibylo tohle
Co na to říct...
ježůůůnky pejsáčkovatý mimiňo

napsal(a):
Co na to říct...
ježůůůnky pejsáčkovatý mimiňo
Zvlášť na druhé fotce je ňuňátko nynane!