Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ataa

12.3.2021 12:15
Ataa

XXX.XXX.252.195

Pěkný den všem

Chtěla bych poprosit o radu. Maminka má malého mopsíka, má asi rok. Jako malý byl na doporučení chovatelky na štěněčích granulích Acana a teď pro něj maminka hledá nové ne-štěněčí granule a poprosila mě, abych jí nějaké našla. Já se v tom moc nevyznám, sama psa nemám a proto jsem chtěla poradit od vás. Líbí se mi nápad s holistickými granulemi, máte na nějaké tip, odzkoušené?

Vím, že určitě řeknete, ať máma krmí masem. To nebude, znám ji. Pes ale není jenom na granulích, dává mu kosti na kousání, konzervy a semtam i ovoce a zeleninu. Ale krmit jenom masem nebo barfovat nebude. Cena granulí je jí asi jedno.

Moc děkuji všem za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2021 13:35

Barking Heads.

12.3.2021 16:30
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Omlouvám se za odbočku, ale co si mám představit pod pojmem "holistické granule".

Jak mám rozpoznat co je a co není hostické? A kdo to rozhodne? Deklarace výrobce?

Mimochodem podle těchto stránek https://www.svetkrmiv.cz/co-se-skryva-pod-pojmem-holisticke-krmivo-p185652/ je Acana holistické krmivo. Takže mopslík může dál baštit, na co byl zvyklý.

Ataa

13.3.2021 13:15
Ataa

XXX.XXX.252.195

Dekuji. Co třeba marp? Nemate zkušenosti? O Acane jsem někde četla, ze by měla byt spíše pro pejsky s větší zátěži, ale třeba se pletu :)

13.3.2021 22:00

Ataa napsal(a):
Dekuji. Co třeba marp? Nemate zkušenosti? O Acane jsem někde četla, ze by měla byt spíše pro pejsky s větší zátěži, ale třeba se pletu :)

Než přešel můj pes na barf, tak byl na granulích a ty moc nedával. Strávila jsem měsíc intenzivním studiem, o čem keksy vlastně jsou. Vybrala jsem výše zmíněné Barking Heads a dotazované Marpy. Oboje jedl a trávení měl konečně v pořádku. Psů na Marpu znám opravdu hodně a v drtivé většině spokojenost. Acana bývá horší na trávení a spousta psů po ní srajdí.

veraje

17.4.2021 13:55
veraje

XXX.XXX.168.213

Barking Heads je rozumné krmivo. I když nechce maminka barfovat, existuje alternativa a to sušený barf. Suroviny jsou jen vysušené a když dáváme tomu našemu žroutovi, stačí jen zalít vodou a nechat deset minut odstát. Miska se pak jen blýská :-) Kupuju tento v česku vyrobený https://www.aaagranule.cz/znacka/bohemia-pet-food/

17.4.2021 14:04
Terven

XXX.XXX.110.191

veraje napsal(a):
Barking Heads je rozumné krmivo. I když nechce maminka barfovat, existuje alternativa a to sušený barf. Suroviny jsou jen vysušené a když dáváme tomu našemu žroutovi, stačí jen zalít vodou a nechat deset minut odstát. Miska se pak jen blýská :-) Kupuju tento v česku vyrobený https://www.aaagranule.cz/znacka/bohemia-pet-food/

A jéje...tak od vás bych takovou trapnou reklamu nečekala...no nic, škrtám si další značku.

18.4.2021 16:45

Terven napsal(a):
A jéje...tak od vás bych takovou trapnou reklamu nečekala...no nic, škrtám si další značku.

Jako shop nebo výrobce? Výrobce je oká.

18.4.2021 19:13
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako shop nebo výrobce? Výrobce je oká.

Možná shop, máte pravdu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík