Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2021 21:35
xxxxxx000000

XXX.XXX.103.50

Dobrý den,
měla bych otázku na spokojené majitele zlaťáků či případné brzy majitele. Po dlouhých měsících přemýšlení jsem se rozhodla, že si pořídím hafana. Čas a místo pro psa není problém, mám spoustu volného času, který bych sama ráda využila nějak prospěšně. A zlatý retriever svou povahou a náročností odpovídá mým požadavkům na psa.
ÓProto bych se vás chtěla zeptat, zda byste mi mohli doporučit chovatelské stanice se zlatými retrievery, se kterými máte dobré zkušenosti

Děkuji za jakékoli odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2021 21:55

Doporučím vám prohlídnout tuto databázi, kouknout na webové stránky a které se vám budou líbit, tak obvolat. https://www.goldensvet.cz/chovatelske-stanice/

Dívejte se hodně na to, kolik informací má CHS na stránkách uvedeno... jaká má matka štěňat zdravotní vyšetření, zkoušky, výstavy a jak je tomu všemu adekvátní cena. A taky na informace o předchozích vrzích. Slušný chovatel nemá co skrývat s rád se pochlubit svými odchovy.
Konkrétní CHS, jejichž majitele znám osobně, vám sice doporučit můžu, ale buď už mají štěňata na světě a dávno zadaná, nebo jsou v očekávání a rezervace taky už dávno plné. Čekací lhůta je teď až rok dlouhá, zájem o štěňata je enormní. Takže fakt bude nejlepší si to obvolat.

12.3.2021 21:57

Tak AUO nebo GR?

13.3.2021 09:02
janaa

XXX.XXX.10.173

A toho AUO,co jste psala pár hodin předtím se stejným popisem,toho už nechcete?

13.3.2021 09:49

Až zjistí, jak to vypadá se štěňaty GR, tak plemeno zase změní.

13.3.2021 15:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

janaa napsal(a):
A toho AUO,co jste psala pár hodin předtím se stejným popisem,toho už nechcete?

No, vzhledem k tomu, že má každé plemeno absolutně jinou povahu, tak v tom ma asi dost zmatek🤔

Přidejte reakci

Přidat smajlík