Fenka německého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Harmony z Ditčina dvora 4 měsíční fenka německého...
12000 KčLuxie
XXX.XXX.96.98
Zdravim.
Citim se trosku trapne kvuli tomuhle dotazu ale fakt mi to neda a zajima me nazor ostatnich.
Nejsem az takovy znalec atd tak prosim zadne hejty. Mame psa v byte, byl zvykly se mnou chodit spat do pokoje kde ma pelisek, obcas vleze do postele atd atd. Nikdy nebyl problem. Ale ted v posledni dobe vzdy, kdyz reknu ze jdeme spat tak pes vubec do pokoje nechce a zacne se schovavat do bratrova pokoje hned vedle a proste nechce jit. Dostanu ho do pokoje jen povelem ,,misto" ale uz nejde sam dobrovolne jako predtim. Je mi jasne ze za tim neco musi byt a ja bych rada vedela co abych to mohla vyresit.
Predem dekuji vsem za ruzne rady a napady :-)
Luxie
napsal(a):
Zdravim.
Citim se trosku trapne kvuli tomuhle dotazu ale fakt mi to neda a zajima me nazor ostatnich.
Nejsem az takovy znalec atd tak prosim zadne hejty. Mame psa v byte, byl zvykly se mnou chodit spat do pokoje kde ma pelisek, obcas vleze do postele atd atd. Nikdy nebyl problem. Ale ted v posledni dobe vzdy, kdyz reknu ze jdeme spat tak pes vubec do pokoje nechce a zacne se schovavat do bratrova pokoje hned vedle a proste nechce jit. Dostanu ho do pokoje jen povelem ,,misto" ale uz nejde sam dobrovolne jako predtim. Je mi jasne ze za tim neco musi byt a ja bych rada vedela co abych to mohla vyresit.
Jak je starý? Dospěl...? Vy jste něco (cokoli!) změnila - chodíte spát v jinou dobu nebo něco takového...?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Luxie
napsal(a):
Zdravim.
Co je to za plemeno? Jak píšou ostatní, možná dospěl, možná je mu horko, možná něco jiného. Já mám jenom kocoury, už jsem psala. Jeden se mnou spí pravidelně, druhý občas. Prostě to respektuji a neřeším. Nutit ho nemůžu. A nenutila bych ani psa.
Luxie
XXX.XXX.96.98
Je mu rok a pul, a nene nic jsem nezmenila, chodime spavat ve stejny cas.
Luxie
napsal(a):
Je mu rok a pul, a nene nic jsem nezmenila, chodime spavat ve stejny cas.
Moje Lara taky může chodit do postele. Zásadní je to - může. Nemusí.
Jediný, co po ní chci, když se jde spát je, aby byl klid. Co přes noc dělá, je mi jinak šumák. Někdy si jde do koše pro hračky, někdy si lehne na podlahu, jindy odejde do křesla. Do postele zavítá nejčastěji nad ránem v chladnějším období, protože chce pod peřinu.
Jako malá chodila do postele taky hned jak se šlo spát. Prvních čtrnáct dnů mi dokonce spala namačklá pod bradou. Postupně se to samozřejmě měnilo a nikdy mě nenapadlo, že by mělo být něco špatně.
Luxie
XXX.XXX.96.98
Jo tak dekuju vsem za odpovedi. Bohuzel pes semnou musi spavat v pokoji protoze bydlim s rodici a pres noc muze byt pes jen u me nebo u bratra v pokoji. Nejsem si vedoma ze bych ho prikopla protoze semnou v posteli pres celou noc nespi. Vzdycky jen na chvilku a pak skoci dolu a spis az rano se ke mne sackuje. S chrapanim tez nevim, to bratr rikal ze chrape ted vic jak ja 😀 mozna to bude tim horkem no. ☺