Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2021 12:32
majabel

XXX.XXX.159.4

Dobrý den.
Našemu čtyřnohému členu rodiny (AST křížení s pitbulem) strašně padají chlupy. Je to fena a je 5 let stará, od štěněte je doma. Líná 2x do roka. Za poslední rok jí chlupy padají nepřetržitě a v nadměrném množství, takže jsou naprosto všude a já už jsem z toho nervózní. Jí kvalitní konzervy ze zverimexu a občas psí paštiku s rýží.
Už jsem zoufalá a nevím co s tím, prosím poraďte jak na chlupy vyzrát, existuje vůbec něco účinného nějaké kapky či doplňky stravy?
Děkuji za Vaše rady.🙋🏻‍♀🙂

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2021 12:33

Napište konkrétně čím krmíte (značky).

31.3.2021 12:34
janaa

XXX.XXX.10.173

Kvalitní konzerva je co? S veterinářem jste se radili, nějaká vyšetření dělali?

31.3.2021 21:13

majabel napsal(a):
Dobrý den.
Našemu čtyřnohému členu rodiny (AST křížení s pitbulem) strašně padají chlupy. Je to fena a je 5 let stará, od štěněte je doma. Líná 2x do roka. Za poslední rok jí chlupy padají nepřetržitě a v nadměrném množství, takže jsou naprosto všude a já už jsem z toho nervózní. Jí kvalitní konzervy ze zverimexu a občas psí paštiku s rýží.
Už jsem zoufalá a nevím co s tím, prosím poraďte jak na chlupy vyzrát, existuje vůbec něco účinného nějaké kapky či doplňky stravy?
Děkuji za Vaše rady.🙋🏻‍♀🙂

Padají v nadměrném množství...Jak vypadá? Má prořídlou srst nebo dokonce vylysalá ložiska?

Přidejte reakci

Přidat smajlík