Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
DohodouPes1111
XXX.XXX.175.208
Ahoj,
mám dotaz, jak naučit psa aby si hrál sám?
Je to stěně a je mu 5 měsíců. Přes den se mu celý den nemůžu věnovat, protože mám on-line výuku a když mu dám nějakou hračku vůbec ho nezajímá.
Když chce pozornost, pořád štěká a nechci, aby si zvykl, že si štěkne a my k němu poběžíme.
Prosím o nějakou radu. Hraček pro něho máme spousty, ale už nevím jak dál.
Pes1111
napsal(a):
Ahoj,
mám dotaz, jak naučit psa aby si hrál sám?
Je to stěně a je mu 5 měsíců. Přes den se mu celý den nemůžu věnovat, protože mám on-line výuku a když mu dám nějakou hračku vůbec ho nezajímá.
Když chce pozornost, pořád štěká a nechci, aby si zvykl, že si štěkne a my k němu poběžíme.
Prosím o nějakou radu. Hraček pro něho máme spousty, ale už nevím jak dál.
Štěně si ale nebude hrát samo - když Vám dám na hraní vypnutý mobil nebo pc, tak Vás taky nebude zajímat.
Musíte před vyučováním psa řádně unavit a pak mu dejte nějakou kost na žvýkání.
pes1111
XXX.XXX.175.208
Bohužel si sám nechce kousat ani kostičku nebo jiné pamlsky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Štěně si ale nebude hrát samo - když Vám dám na hraní vypnutý mobil nebo pc, tak Vás taky nebude zajímat.
Musíte před vyučováním psa řádně unavit a pak mu dejte nějakou kost na žvýkání.
Hezké přirovnání!
Uživatel s deaktivovaným účtem
No já prostě myslím, že to chce si ráno přivstat a jak psala inspektor štěně unavit.
Štěně je ráno plné energie, vždyť celou noc spinkalo a nějaké vyvenčení u baráku ho neunaví.
Ale ta hodinka procházky s nějakým hraním a cvičeníčkem by mohla. V pěti měsících už by mělo být zavedeno...ráno prochajda, snídaně a odpočinek. Jestli ne tak začít praktikovat.
Místo kosti bych zkusila třeba kong.