Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pes1111

2.4.2021 13:58
Pes1111

XXX.XXX.175.208

Ahoj,
mám dotaz, jak naučit psa aby si hrál sám?
Je to stěně a je mu 5 měsíců. Přes den se mu celý den nemůžu věnovat, protože mám on-line výuku a když mu dám nějakou hračku vůbec ho nezajímá.
Když chce pozornost, pořád štěká a nechci, aby si zvykl, že si štěkne a my k němu poběžíme.
Prosím o nějakou radu. Hraček pro něho máme spousty, ale už nevím jak dál.

2.4.2021 14:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Pes1111 napsal(a):
Ahoj,
mám dotaz, jak naučit psa aby si hrál sám?
Je to stěně a je mu 5 měsíců. Přes den se mu celý den nemůžu věnovat, protože mám on-line výuku a když mu dám nějakou hračku vůbec ho nezajímá.
Když chce pozornost, pořád štěká a nechci, aby si zvykl, že si štěkne a my k němu poběžíme.
Prosím o nějakou radu. Hraček pro něho máme spousty, ale už nevím jak dál.

Štěně si ale nebude hrát samo - když Vám dám na hraní vypnutý mobil nebo pc, tak Vás taky nebude zajímat.

Musíte před vyučováním psa řádně unavit a pak mu dejte nějakou kost na žvýkání.

pes1111

2.4.2021 19:00
pes1111

XXX.XXX.175.208

Bohužel si sám nechce kousat ani kostičku nebo jiné pamlsky.

2.4.2021 19:04
Sonnic

XXX.XXX.55.171

pes1111 napsal(a):
Bohužel si sám nechce kousat ani kostičku nebo jiné pamlsky.

Zkuste interaktivní hračky. Padají z nich pamlsky nebo je z nich štěně musí dostat. A nebo si zkuste nějaké vyrobit.
A s tou kostí zkuste aby na ní bylo maso

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2021 19:06

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Štěně si ale nebude hrát samo - když Vám dám na hraní vypnutý mobil nebo pc, tak Vás taky nebude zajímat.

Musíte před vyučováním psa řádně unavit a pak mu dejte nějakou kost na žvýkání.

Hezké přirovnání!

2.4.2021 19:35

No já prostě myslím, že to chce si ráno přivstat a jak psala inspektor štěně unavit.
Štěně je ráno plné energie, vždyť celou noc spinkalo a nějaké vyvenčení u baráku ho neunaví.

Ale ta hodinka procházky s nějakým hraním a cvičeníčkem by mohla. V pěti měsících už by mělo být zavedeno...ráno prochajda, snídaně a odpočinek. Jestli ne tak začít praktikovat.
Místo kosti bych zkusila třeba kong.

Přidejte reakci

Přidat smajlík